Ця китайська називається хіппанзе або вовк людини.
Чжан Гонконг З Шонгкенґа був власником великої пам'ятки.
А у віці 8, він раптом проп'яв, почав з'явитися справжня вата.
За десять років своєї лівої руки, торсо і спини густо покриваються в жорсткому волоссі.
Ця китайська називається хіппанзе або вовк людини.
Чжан Гонконг З Шонгкенґа був власником великої пам'ятки.
А у віці 8, він раптом проп'яв, почав з'явитися справжня вата.
За десять років своєї лівої руки, торсо і спини густо покриваються в жорсткому волоссі.
Гігантський волосяний моль приніс багато незручностей, але його не вдалося зменшити, фінанси не допускаються. «Коли я почав вирощувати хутро, я став об'єктом позбавляння для моїх друзів, однокласників, сусідів, знайомих і навіть деяких родичів», – Чжан Гонконг згадує з печаткою в голосі. Спочатку, коли я з'явився, натовпи людей зібралися, які обговорювали мене очима, вказали пальці на мене і звернулися до своєї углості. У школі я був білою стрілкою - зовнішня тварина, щоб подивитися на яку буквально кожен вибіг, який не ледачий під час зміни. Тоді вони почали називати мене хімпанзеями. Я не здивився, якщо ніхто не знав своє ім’я, але хімпанзее було добре відомо по всьому місту і прилеглих територіях.
Управління клінікою пластики Hua Mei запропонували Жжану безкоштовну лікування після слухання історії серцевих розривів.
Тепер людський шампаньзе вже пройшов шість призначених процедур і незабаром повністю позбавить від хутра капелюхи.