Hernandez Garrido of Baracoa, Гуантанамо провінція, є дивовижною людиною.
Він має шість прекрасно сформованих пальців на кожну руку і однакову кількість на пальці.
Людина пишається пальцями, вони допомагають йому заробляти живу, розсипаючи на пальмових деревах, щоб зібрати кокоси.
Він також відповідає перед камерними лінзами, це східне місто дуже популярне серед туристів.
Hernandez каже, що один мандрівник платив стільки, скільки $10 за фотографією з ним, яка вважається великим заставою в країні, де середня заробітна плата становить всього $20 на місяць.
З його 24 пальцями, Garrido здатний зробити життя, хоча він має повну роботу.
Хвороба Hernandez, відома як полідактність, відносно поширена, але вона рідко проявляється в такому ідеальному вигляді.
Якщо ви швидко подивитеся на руки, ви не можете помітити нічого незвичайного, так як пальці «екстра» гармонійно поєднуються з відпочинком. Ернандез сказав, що він був прийнятий як дитину до видатного кубинського ортопеда, який був одним з лікарів Фідель Кастро, і сказав він ніколи не бачив справу такого добре сформованого полідактично в його житті.
Hernandez коментує: Коли я був молодий, я швидко зрозумів, що це було дуже вигідно мати 24 пальці. Не один, хто пригнічує мене, навпаки, люди захоплюють мене. У мене є мільйони друзів і я жити добре.
Одного разу, коли я був у старшій школі, мій вчитель запитав мене, що п'ять плюс п'ять буде. Я був дуже молодий, гасився, і не відповів. Учитель розповів мені про те, скільки пальців я мав, і я сказав, 12! Учитель був трохи вгору, але він був вірним.
Hernandez має досить успішне особисте життя - він має 10-річний син з жінкою, яка зараз живе в Гавані, і його поточна подруга очікує друга дитина.