Гель для депіляції (1 фото)

Після того, як я сказав, що мої яйця нагадували старого расстамана, я вирішив прийняти рішучий крок і купити цей гель, тому що попередні спроби поголити не були короновані з великим успіхом, крім того, я майже загинув назад, намагаючись досягти особливо важкодоступних місць. Я трохи романтичний, тому я вирішив зробити це на день народження дружини - як, інший подарунок. Я замовляє його заздалегідь. З Я працюю в Північному морі, я думав, що я був жорсткий хлопець, і я думав попередні відгуки були написані деякими патологічними щурами.

О, мій друг нещастя, як неправильно я був.

Я чекав до тих пір, поки моя друга половина пішла до ліжка, і, натягуючи на особливий сюрприз, я пішов до ванної кімнати. Все було чудово. Я кладаю гелю в правильному місці і чекав. І чекав дуже швидко. Спочатку я відчував тепло, яке після декількох секунд було замінено на сильне відчуття горіння і відчуття, що я можу тільки порівняти відчуття, різко витягнутий через барбекю нижню білизну, намагаючись кинути вас на стелю. До цього вечора я не був дуже релігійним, але в той момент я міг би вірити в будь-який бог, поки він зажадав мені страшне горіння навколо каші і повне знищення ковбаси і двох яєць. Намагаюся відмити гель в раковині, але вдалося тільки подрібнити тканину волосся в отвір. Через вівці сліз я вийшов з туалету і пішов на кухню. Я не можу ходити на кухні ще більше, тому я був відкидний останній метр до холодильника. Згорнувши нижню камеру з холодильника, я знайшов там льодовий крем, розірвав кришку і застрягнув його під себе. Знімання було фантастичним, але недовгове, тому що морозиво швидко розтоплюється, і гельська паління повернулася назад. Ванна була досить невеликою, тому я не можу допомогти отвору азонів. Я починав роумінг через ящик, сподіваючись знайти щось - вже так багато сліз в очах, що я не бачив багато. Я захоплюю сумку, яку я пізніше дізнався про заморожені боби шипшини, і заспокоїти його, намагаючись зберегти її якомога тихим. Я захопив деякі проростки і спробував невдало вичавити їх між моїми алетаками. Вона не допомогла - гель, по дорозі, проникла в прямою кишкою, і тепер вона була схожа на двигун струменя. Я сподіваюся, що я ніколи не мріяв про те, що гей сніговик на кухні знову - ви розумієте, як низько я хотів би, щоб зняти біль? Єдине рішення, яке прийшла з моїм болем-рідим мозком, було ретельно приклеїти одну проростку, де ще не проростало рослина. На жаль, після слухання дивних монів з кухні, моя дружина вирішила опинитися і дізнатися, що сталося. Вона зустрілася з приголомшливим видом: Я лежаю на підлозі, змащуючи мою ас від полуниці морозива, і подрібнюючи квасолю в себе з словами «О, як добре». Це шокує її і вона кричить в жаху. Я не чую її приходу, тому я лякаю себе, мої гуцки кинулися, і кинув її напрямок на значній швидкості. Так, я розумію, що бобинний проросток, який відданий в її напрямку на дванадцять ранку, не дивно, що вона очікувана, і наступного дня діти повинні пояснити довгий час, що сталося в морозивному кремі ... в цілому, завдяки Вееті ви можете втратити не тільки волосся, але і гідність і самореспект.