Головне замовлення в будинку.

Минулого року я орендувала квартиру в Москві біля станції Кунцева на дуже вигідних умовах для мене. З переваг мали низьку вартість і велику площу, а з недоліків - власники були мої подальші родичі, обов'язковою «відсутністю жінок» і «замовлення».

У Москві проживали рідні міста і рідко. Іноді Дядько Misha прийшов, досить старий, трохи дивний людина, який (Я думаю) не доглядав, крім чистоти в будинку. "Замовити" був його фетиш. Пил, бруд і заповнені сміття можуть неприпустимо. Газета повинна бути передньою дверима. Виготовляючи ліжко за родолітом - так що ніякого ступеня нахилу і все строго перпендикулярно.
Дядько Михайло прийшов до Москви на бізнесі - піти в прийом і отримати ліки в лікарні. Я завжди повідомляв тиждень до того, як я прибув. Він прийшов, скинув, пішов до лікарні вранці і залишив, якщо він встиг зробити бізнес до 6 п.м. Я не турбувати тебе. Я спробував не загасити своє почуття краси, а перед його приходом я прокинув сміття, яке зазвичай містило пару пляшок мінеральної води і мішка чіпсів. Після того, як він прибув. Він дуже сподобався, газета. Навіть слово «газета» він завжди сказав дуже ретельно.

Один день на роботі, мій колега, Сергій, зустрів мене і запропонували купити поодиктип BigBag.
до На сайті, два за ціною одного, - сказав він, "Ви хочете взяти його навпіл?
Я сказав йому інший день, який я хотів би купити один, але ціна була трохи.
до Я щасливий. - Я хочу помаранчевий.
Сергій взяв зелену.

Він! Це великий, величезний poofic. Сумка. Груша форма. помаранчевий. Вогонь! І за половину ціни. Перетяг додому і відразу впав в неї, взяв ноутбук і вийшов на мережу. Після декількох хвилин в сумці я запаш. Він був схожий на запах розігрітих чіпсів, китайської пластмаси і дизель одночасно. Спочатку я думав, що ноутбук перегрівався, але щось розповів мені, що ноутбук нічого не робив з ним. В цілому, іноді квартира пахне від сусідів, але в цей час запах був занадто дивним. Продам живіт.

Ще п'ять хвилин. Запах виріс сильніше і не міг ігнорувати його.
- Можливо, я думав, що всі повік пахнуть під час нового. Для того, щоб він опинився.
Я пішов на ліжко. Ранок ранок.

Це був страшний ранок. Голова розщеплюється, а в приміщенні був запах гасіння навпіл з піною.
- Я мав відкрити вікно! голос капітана звучав в моїй голові.

Я відкрив вікно і пішов на роботу. Назад о 10:00 п.п. Квартира запашна. Я категорично не задоволена, і я вирішив дивитися всередині поофії і подивитися, що вона пропускає там?

Пуфик складається з трьох частин - зовнішньої апельсинової оболонки, внутрішньої капсули тонкої тканини і наповнювача - піни кульки. Він змащений. Але піна прокочується самим. Я вирішив мити його. Я. Я вирішив мити піну. Яйця.

Чи знаєте ви, скільки кульок Styrofoam в моїй поофії?

У поофії майже ціла ванна кульок. Я заливав вміст поофії в ванну, він виявився практично до ламки (див. КDPV). Піна ванна була гарною. Вся лазня з маленьких запахових кульок. Я кладаю руки в неї ліктя і простягається по піни. Відчуття дуже класно - іржавіюча піна в лазні. Тоді він вийшов своїми руками, всі вони були в повітряних кулі. Вони зберігали статичну електрику. Здавалося мені, що якщо ви кинулися, вони все падають. І я блю. Піна з лазні троянда 30 сантиметрів вгору і розрахована на підлогу ванної кімнати. М'ячі на руках похабно залишилися в місці.

Отже, піна з підлоги була зібрана, руки очищені, нам довелося розібратися, як мити піну. На підлозі був внутрішній тонкий мішок. Оригінальна ідея була мити піну в цьому мішку і перенести порції в зовнішню оболонку, але руки малювати піну з лазні було незручно і я пішов на кухню для деяких контейнерів. Я поганий очей. Зручний, з об'ємом двох літрів і сітки замість отворів.
- Так! Що це?
Я шукав на пральній машині Candy. З Я збираю піну, чому не довіряю пральну машину? Дуршлак навантажив першу порцію кульок в сумку, сумку набивають в машинку, заливають порцію порошку, заливають змити, перекручують крутний момент на «синтетику» (пін після синтетичних речовин) і притискають «Грати». Після 1,5 годин я зрозумів, що я переповнивши програму прання. Два хребта, нескінченні полоски і полоскання. Що все? Я хотів піти швидше, але я чекав. Піна з машини була блискучою. Не підказка про запах сонячного випромінювання. Запахнула альпійські трави. Результат надихнув мене, щоб мити наступну частину, але в режимі швидкого прання.

Друга порція завантажена, швидкий режим прання. На годиннику цілодобово. Телефон - це кільце. Це мама. Вечора!
- Гей, як ви? Який день?
до Це океї, це багато роботи, вона перенаправлена.
- Чи знаєте ви?
- Так, мама. Я ї. Щоразу ви запитаєте мене, якщо я їсти, я кажу вам те ж саме. Ви не втомилися?
до Ні, ти мій син. Я хочу знати, як ви робите. Що ви робите?
- Піна миття
до
На трубі була тиша.
до Що ви робите?
до Я сказав, що я зробив пральню.
- Ну, зайдіть до ліжка рано, не затримайте.

Я дуже хотів спати. За 20 хвилин до завершення прання. Я налаштував свою подушку. Подушка пахне з піни. Я не пам'ятаю, коли я впав.

Друга порція промивається гірше першої, але нічого. Не було запаху, як парфуми, але не було запаху. Надійшла третя порція, встановіть сигналізацію, відправився в ліжко. Я прокинувся - Я ходжу до машини - Я відчинив люка. Сумка зламала і кульки заповнили кожну дірку, яку вони могли потрапити в. Основна частина, однак, залишалася в сумці, але що впав дупа робота. Я переклав вміст мішка на решту прального мішка і почав скручувати піну з пральної машини. Я не пам'ятаю, що в той момент не думав, Перш за все, я просто кинувся і мій мозок відмовився думати, і по-друге, що ебать я думаю? У вас є граблі.

Після покоївки з ДТП я пішов на ванну і з'ясував ситуацію. Три мийки не знижували практично нічого від пінованної лазні, сумочка рівна, ви хочете спати, і ви не можете залишити все так, тому що вранці вам потрібно буде взяти душ, а ванна зайнята. Ми використовуємо більш ефективні технології. І прийшли технології. Я вирішив покласти порошок правильно в баню і залити всю піну водою. Я думав, що я збираю всю піну. Я взяв пакет Аріель і посипав його на Styrofoam. Почали руки і почали поливати все з душі.
З якоїсь причини я не врахував те, що щільність піни значно нижче, ніж щільність води. Так він не гасить. Він попросить. Що таке, зануривши її в воду не вийде. Я зрозумів це тільки тоді, коли гора Стиропіна 20 см над поверхнею лазні і загрожував падати з країв. Все вода заливається на дно, а над нею був шар півметра піни. Ми повинні зробити раковину Styrofoam. Я спробував потопити його руками і мити її в нижній шар води, але аріель був для машинного прання і кріпиться рівно. Руки для висихання піни не підходять.

До порятунку прийшов килимок. Вона, як весло, я підв'язану піну і спробувала перемішати її водою в нижній шар. Ідеальна ідея. Закони фізики завжди були сильнішими, ніж мене. Я був дуже сонний. Я побачила на краю ванни і скручуємо вибивку в руках.
до Чому потрібен пункпер? Не вистачає пилососа. Дядько Міша повинна використовувати його. З особливою обережністю, ймовірно, вибиває кожен квадратний сантиметр килима.
А потім думав вводив голову з швидким джемом.
- Дядько Миша! Він сказав, що минулого тижня він прибув у четвер. А тепер це подобається 3:00 в четвер. Він має поїзд на 6 ранку, досягне Москви в 3 години, тому в 10 він буде тут. Це був кінець. Тільки що мені потрібно.
Я уявляв різні фотографії Дядька Міша. По-перше, я не можу пояснити, чому я промив піну у ванній кімнаті.

Що потрібно зробити терміново. Просто покрийте треки. В першу чергу з'явилася вода. Я досягнув за брухт і відкрив злив. Вода почала відходити, рівень піни в лазні почав зменшуватися. Вирішили «як на чолі». – вирізати кульки з дуетом і мити їх під душовою кабіною. Я не хочу поставити Styrofoam з ariel в сумці. Об'єм лазні становить близько 100 мм. Пришиваємо отвір і заповнюємо мішечок з Styrofoam в 3 години. Він вішує його над ванною.

Знаходилося світло зовні. Я не помітив ранку. Стиропін був розсічений в кожному куточку квартири. Він був на кухні, в ванній кімнаті (звичайно), в туалеті, в спальні, в передпокої, на ліжку, на мене і навіть на столі. Ми доводили його разом. Я забрав бювет і спробував заковтнути м'ячи в совку. Вони були електрифіковані з лінолеуму і вражають до вінка. Так я вирішив вакуумувати їх. У кутовому куті стояв старий шолом зеленого і невідома модель. Я ніколи не використовувався. Насадки, які кладуть поруч з ним, не вписали цей пилосос і мені довелося вакуумувати без насадок з однією трубкою. Я захопив кожну кульку особисто. Пилозбірник забитий піною в 30 секунд.

Готове прибирання в 8 ранку. У ванній кімнаті була сумочка з піни. Я повинен був готовий до роботи. Я промив, одягнувся, і як я пішов, поклав газету перед дверима. Дядько Misha ніколи не прибув до цього дня.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное