'90s спирт

Якщо згадуємо святковий стіл кінця 80-х, то дуже часто він був досить монотонним як в комплекті страв, так і в комплекті спирту.
Я пам'ятаю, як мій мама почав готуватися до Нового року заздалегідь, купуючи зелений горох, спрат і майонез заздалегідь.
А батько заповнив брус з радянським шампанським і митрополитом горілкою.
Одні дивні іноземні пляшки приймали гордість місця. Неважливо, що це було – гаванський клуб ром, горілка Смірнофф або солодкий лікер Амаретто. Іноземний - це вже класно...
Пізніше в 90-х, магазинах та столах були затоплені всілякими Rasputins, GorbachevFFs, DaniloFFs, PetroFFs та інших ФФ.
Але був також Королівський спирт, диня або лимонна Стопка і багато всього «неприємний». Я не можу пам'ятати всі імена. Так, нагадуємо мене...

1,1 км Варіабельний атрибут практично будь-якого святкового столу є радянським шампанським. Найчастіше купили напівсолодкі і брутні ...

2,2 км Я ніколи не бачив сухої води в нашому будинку. Не дуже популярний в нашій родині.

3. У Постійні друзі та регулярні святкові столи. В останні роки горілка в довгих пляшках була все більш страшною. І з закручуванням джему трафіку.

4. У Один з винних класиків

4. Болгарський кабернет.

5. Умань Бренді з Болгарії. Як студенти, з якихось причин, ми були дуже щедрими.
Не пам'ятаю.
р.

6. Жнівень Амаретто. Вони просто відвертають її.

7. Про нас Так само, як вони відвертають Пустиган і кубинський ром. Що таке мохіто.

8. У Спирт Royale був дуже популярним в одній точці, часто замінюючи горілку. Розбавляється в правій пропорції і заливається в горілку пляшки.
доб.

9. '90s мегакласика. Реклама в цій горілці одна з найпопулярніших в дуже короткий час. Ведмедійна людина, яка виграла на етикетці, знає все.

10. Ще одна класика '90s. Смірнофф - це було прохолодно. Неважливо, якщо це було реальним або опіковим. Це етикетка.

11. Ще один продукт рекламної популярності – горілка Білий Орел

12. 30-градусний ізраїльський стечок мав різні аромати - лимон, диня, щось інше. Я пам'ятаю Вересень 1, 1996. Ми відсвяткували прибуття в гуртожиток студентів ХАІ. Мелон палі під кавуном ... Довгий час я не можу подивитися на дині або кавуни.

13.00 р. Один з багатьох FF-oks ...

15.00 р. Також дуже популярний предмет великої потужності.

16.00 р. І це горілка людина назвав його ім'ям, завдяки яким він був відомий по всій країні.

ОНОВЛЕННЯ.
17.00 р. Звичайно, як я можу забути? Когнак Наполеон. Продукт співпраці французького брендового виробника Camus з СРСР, в результаті чого Camus Наполеон став символом французького коньяку. Ну, пізніше ці Наполеони розлучилися, як горілка - мільйон імен.
р.

18 років Вино класика '90s. Болгарський білий винний чоловічий монастир Ізба

19... і червоний "Ведення крові"

20. Верхнє положення для гарного бенкету. Дуже класний Абсолют