Додаток до договору про одруження Курта Воннегута

Короткострокова угода про шлюб, яку Американський письменник Курт Воннегут підписав з дружиною Джейн під час вагітності

Я, Курт Воннегут Jr., особисто, ось, що я буду дотримуватися зобов'язань, перерахованих нижче: З згодою дружини не зануритися на мене, не розтушувати або інакше турбувати мене на цій матерії, я зобов'язую мити підлоги у ванній кімнаті і кухні один раз на тиждень, в зручний день і годину. Крім того, я роблю це добре і ретельно, що має на увазі, з неї точки зору, сходження під ванною, за туалетом, під раковиною, під морозильною камерою і в усіх куточках; а також, що я також підійме до іншого місця будь-якого рухомого предмета, який я знайшов на вищевказаних поверхнях, і таким чином промив підлогу під ними, і не тільки навколо. Крім того, у докладанні цих зусиль я буду відступати від затертості таких виразів, як «швидкий» і інші слова одягу, так як така мова потрапляє на нерви в ситуації, де причина її використання є тільки зустріч з Inevitable. Якщо я не в змозі діяти на ці домовленості, моя дружина буде мати повну свободу, щоб зануритися на мене, і в іншому випадку турбувати мене до тих пір, поки я не чистить підлоги будь-яким чином, незалежно від того, як зайнятий я.

Я також надамо такі невідповідні комфорти:
1,1 км Я повіслю свій одяг і поставте взуття в шафу, коли я не користуюсь ними.

2,2 км Я не буду нести бруду в будинок без причини, не протираючи ноги на маті перед дверима або зносивши тапочки при прийомі сміття на відкритому повітрі, або іншими засобами.

3. У Я збираюся кинути речі, такі як порожні коробки збігів, сигарети, картони, які кладуть в коміри сорочок і т.д. в ср, замість того, щоб залишити їх лежачи на стільці і на підлозі.

4. У Після гоління я покладаю задньої в шафку.

5. Умань У разі, якщо я ставлю груди за кільцем навколо зливу ванни, я буду, за допомогою очищувача Swift і пензлика, не мій власний змивальник, мити його.

6. Жнівень За умови, що моя дружина збирає брудну пральню, покладає її в сумку, і місця, які вона відома в передпокої, прийміть вищезгадану пральню не пізніше трьох днів після того, як вона з'явилася в передпокої; я повинен після цього взяти чистий пральню з білизни і повернути його протягом двох тижнів, взявши його брудно.

7. Про нас Під час куріння я докладаю всіх зусиль, щоб не розмістити на поверхні, яка вигинає, вигини, зморшки, або надає в найменшій кількості. Такі поверхні можуть бути зрозумілі як стеки книг, попередньо складених на краю крісла або на підлокітник крісла, і коліна.

8. У Я не кладаю сигарети, або відтіняє попелиці, червоний шкіряний паперовий кошик або штамповий кошик, що мій люблячий дружина зробив мене на Різдво 1945, так як ця практика помітно знижує естетичні якості і в кінцевому рахунку практичне значення цих предметів.

9. Навігація У випадку, якщо моя дружина вимагає нічого від мене, що не може розглядатися як розумний попит, який лежить в межах звичайної роботи людини (право, коли моя дружина вагітна), я буду виконувати його протягом трьох днів після того, як вона була представлена мені. Сторони розуміють, що моя дружина не скаже нічого, що стосується суб'єкта, крім того, звичайно, "навіть тебе" протягом трьох днів. Однак, якщо я не дотримуватися цієї вимоги до більш істотного періоду часу, моя дружина зможе подрібнити в мене, подрібнити і інакше турбувати мене до тих пір, поки я не вимушений робити мій зв'язок.

10. Виняток вищезазначеного триденного правила виводиться з трави, яка, як і будь-який фольга знає, не може довго чекати. Я збираю сміття протягом трьох годин після того, як моя дружина каже мені, щоб зробити це. Він був приємним, але якщо я відкрив з власними очима, що це було час, щоб виїхати сміття, я зробив це конкретне завдання з власної ініціативи, і тому не змусити дружину принести питання, обговорення якого вона знаходить злегка без смаку.

11. Сторони розуміють, що в разі, якщо я знаходжу свої зобов’язання необґрунтованими або занадто обмеженими моїми свободами, я спробую їх модифікувати за розумними протипропозиціями, які будуть представлені в конституційному порядку і обговорюватися в рамках визнання, замість законних зобов’язань, пов’язаних з порушенням зловживанням або чимось роду і згодом неухильно нехтувати ними.

12. Умови даного договору вважаються обов’язковими до часу після народження нашої дитини, коли (при укладі лікаря) моя дружина відновлює свої повну здібність і здатна показати більше зеала, ніж в даний час рекомендується.

25 квітня 1946