Рекламні надбавки

1,1 км Слова не означає нічого.

Великий, гіркий досвід вчив більшість з нас, які слова люблять "люкс", "deluxe," і "premium" нічого не означає. Самі роли туалетного паперу. По-перше, мій ас не піклується про розкіш, делюкс або Комсомолка. Але ми свідомо навчимося ділити, щоб оцінити звичайні товари. Тепер ми стоїтьмо перед тим самим туалетним папером, і ми вибираємо між тришаровими і двошаровими, яблучно-прозорими або бузковими. Що про твої ас? ;

Таким чином, такі слова як «світло» або «безкоштовно». Минулого року група споживачів провела дослідження, яка протестувала різницю між "світою" та звичайними продуктами. Вони не вивчали кількість жиру, але загальна шкоду продукт може викликати. Печиво «Light» – це не що-небудь, але все те ж, але «light» cheddar – це ще більш небезпечне для здоров’я людини, ніж звичайний «жир».

Маркетинг і неточне визначення цих слів дозволяє грати з розумами середнього споживача. О, yeah. Преміум горілка або пиво. Яка різниця? Я не можу побачити. Ну, додатковий фільтр пропущений і ціна 3 рази дорожче. Не бійтеся, друзі...

2,2 км Номер не означає нічого.

97% жінок віддають перевагу Дове-дезодоранту, 9 з 10 стоматологів використовують Colgate паста Ви коли-небудь дивилися, що вони сказали? Попри те, що це брехня. До речі, останнім часом було просто масивне миття мозку про переваги рибного масла. Тести підтвердили, що це круто, навіть я кажу, що це правильно. Але вони не скажуть, що це було випробування омега-3, які знаходяться в рибному маслі. А як вже доведено наукою, рибне масло не несе нічого для вашого тіла.

3. У Експерти не знають, що вони говорять.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але повернемося до експертів. Хто вони? На телевізорі це сіро-шерстий чоловік або молода дівчина в білому пальто. І це.

Чи можна ви вірити, що ви є експертом?

І в цілому, що слово “експерт” означає, що людина, яка добре розбирається в певному полі. Це, наприклад, Іванов Петро (експерт) говорить вам, що потрібно купити щось конкретне і ви запустіть в магазин. Чекати. Чи можна Я запитаю тебе?

Чи є тирон?

Ось факт. Pfizer оплачував $60 млн минулого року, коли виявлявся, що його працівники мали бродити лікарі, щоб рекомендувати їх продукцію. І це кінчик айсберга. Не забудьте, що хтось може бути придбаний. Так, і нехай буде об'єктивно сказати, що той самий Colgate з новими кристалами допоможе зберегти зуби до старого віку, вам потрібно принаймні 2 осіб, або краще, ніж близнючки, брати участь в експерименті довго в житті. Щоб зробити це ясно ...

4. У Їжа в рекламних оголошеннях не те, що це дійсно.

Якщо ви любите мене, admincheg muz4in.net, ви, ймовірно, також смокчеться запаху і збочений до McDonald's той момент, що ваш шлунок застрягається до вашого хребта. Великі Маки розфарбовувалися в моїй голові, як в рекламних оголошеннях. ММММ І ось реальність ... з клубом на голові ... Чому б не ви, касіра, посмішка і співайте пісню "дві грильовані котлети"? Що пекло в коробці?

Це єдиний спосіб це великий Mac, дівчина в оформленні розповість вам. Про нас

Незважаючи на те, що компанія має право використовувати реальну їжу в рекламі, не існує закону, що говорить про те, що ця фотографія не може бути оброблена в Photoshop або розпилюється або оливається. Що сказати, ви знаєте все самостійно.

Але є «вільний реєстр готівки». . . ?

І знову 2 Big Macs, картопля...

5. Умань Не робити те, що говорить реклама.

Всім відомо, що Орбіт повинен бути надана 2 штуки, щоб мати ефект, паста необхідно наносити на всю щітку. Чекати. Ви тренуєте. Гей, ви... дати мені другу Орбіт подушку...

О, yeah. Я пам'ятаю, ми навчимося гігієні та постійному митті рук з особливими засобами, рідке мило та інші речі. Тільки добре ...

6. Жнівень Якість як кінцева мета

Ми навчили, що їжа повинна «продавати добро» та «придатність на локах». Ці цілі кожного виробника. Якщо ковбаса повинна запаху, як і гнівці, то кожен буде робити це і маркетологи постійно запропонує вам. Але я бачу, я досить їсть натурального шматочка м'яса у вигляді сита, ніж синиця у вигляді м'яса.

Виявляється, що мозок людини сильно вірить в рекламу. Широко опубліковане дослідження говорить про те, що люди підсвідомо вірять в високу якість просто тому, що продукт має високу ціну тегу. Бренди користуються цими. Якість є ситом, але з етикеткою D&G, вони хочуть поставити все на.

7. Про нас Брендовані товари не краще

Нарешті, є люди, які розуміють, що ціна не означає якість, ці люди є мене, admincheg muz4in.net. Коли людина середнього віку йде купити каву, і зіткнувся з вибором між дорогою Starbucks і Chocolate Girl, швидше за все, вибрати Starbucks, тому що він модний і буде проходити через холодну каву в паперовому склі тільки через те, що біло-зелена жінка намальована на чашці - емблема цього кавового магазину.

Вже були тести, і ніхто не міг сказати різницю між дорогою каву і дешевою каву. Так чому платити більше? О, yeah. Понтів є більш дорогими, ніж гроші до тих пір, поки у вас є.

На заводі «Пепсі», який прокоментував кока-Кола, був сліпий смак цих двох напоїв. І як ви можете уявити, він соромить кохану Пепсі і бере Кока-Кола на небо.

8. У Не ваш вибір.

Ви є спортсменом, потім ви повинні бути з нами і пити Кокс, екстремальний, потім Red Bull. На дачному соку «Будинок в с.» ...

Маркери накладають правила поведінки, правила споживання на соціальних групах. Чому ми повинні бути такими, як всі інші, навіть якщо у вас є спалювання газу? Ми постійно сказали, що ви повинні пити і їсти тільки те, що всі інші їсти і напої, інакше ви втратите, і ви не маєте місця в цьому житті називається гра, oh навпаки. Або не...

9. Навігація Вибір не добре.

Основний принцип реклами, вибір – це Ваше право. Не має права на заборону вибору, спробувати і насолоджуватися життям споживача. Якщо ви не хочете купувати більше брендів, ви повинні вмирати. Це реальність за всіма рекламними банерами.

Насправді, наш споживчий рай - пекло. Я не хочу, щоб забрати мій дружина черевики, ми шукаємо, але ні. Що необхідно і все, прості і зрозумілі речі. Ноп. Кожен хоче створити щось нове... Коли ми вже придумали?

10. Торгівля не робить вас щасливими.

Є багато доказів, що культура споживачів пов'язана з бідним психічним здоров'ям, особливо у дітей. Суспільство для захисту дітей вже звикло до реклами нав’язування дітей з реальних ілюзій про дорослість.

Ми дорослі постійно страждали, тому що у нас немає чогось, і маркетологи збивають і зволожують нас, що ви втратите без величезного РК-телевізора, без виробництва трохи яблука та інших живих люків.

Маркери переходять і перемістили теорію «щасливого цехпера», і ви вводите. Ви купуєте, ви радієте, і ви знову отримуєте дискурований, тому що є щось нове, ніж щось краще.

Пам'ятайте, що ви втратили його.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное