Гігантські стегна.

У багатьох африканських племен великі стегна вважаються запорукою щасливого сімейного життя.

У Стародавньому Китаї, при виборі нареченого, розмір шипшини і тазу необхідно враховувати.

Сучасна Західна мода диктує різні стандарти - худі моделі з хлопчиківською фігурою відроджуються.

власники фігури "годинний скло" комплекс через їх параметри.

Однак це не стосується 39-річного мешканця Лос-Анджелеса Майкла Руфінеллі (Mikel Ruffinelli).

Майкл радує своїх стегнах, які крім того, визнані найбільшим у світі - їх обсяг - 2 м 54 см.

Вона має люблячий чоловік, який ідолізує її і чотири красивих дітей.

Звісно, її життя не без труднощів: наприклад, вузькі дверні прокладки, невеликий вибір одягу.

Або висока вартість подорожі по літаку (обов'язково придбати квитки на два місця, які досить дорогі).

Девер Майкл з'являється, люди навколо неї не залишають свою ненавидимість – чи критика, жарти або захоплення.

Бажаю, якщо вона хоче втратити вагу і позбутися від її «законів», - каже Майкл, «Я відчуваю себе чудово в моєму тілі і я не думаю про дієти. й

40-річний Регі Брукс (Reggie Brooks) вимірює ширину стегна коханої.

Майкл грає з дітьми.

Р

Американець показує, як вона повинна подолати дверні прокладки.

Керування вантажівкою Майкл. У громадському транспорті і автомобілях не вистачає місця.

р.

Не віруйте, Майк Руфінеллі це модель. Ви можете побачити в спеціалізованих журналах і сайтах про людей з пишними формами.

Сімейна вечеря. В середньому, Майк їсть 3000 калорій в день.

Майк не зношує бікіні, але це не заважає їй. Вона вже має дуже м'який бюстгальтер.

Пара за фотографію під час прогулянки по Тихоокеанському променаді.

Головна