Московські дженти. Прогулянка (25 фото)

На додаток до недавньої теми «Собянин і дженти.»

Зіальт пише:
Минулого тижня сніг знизився в Москві, потім він був видалений і він знову впав!
Тоді все розтоплене, і останнє ніч все раптом заморожують і Москва перетворилися в величезний льодовий каток.

В цілому звичайна російська зима, непередбачувана, снігова і дуже красива. Я люблю цю погоду.
Сьогодні ми походимо по Москві і побачимо сніг, лід і тих, хто його очищає.

Минулого тижня в Москві знизився безпрецедентний снігопад. Утиліти навіть сказали, що це найгірше снігопад у 100 років.

Я люблю сніг, Москва дуже красива і чистота.

Краще дивитися сніг під час стоячого руху в теплій машині.

2819897

Красивий.

29557774

І вчора він заморожував дощ і всі тротуари були покриті льодом.

Починали попадати.
"Це не йде або йде,
Через лід,
Але вона падає красиво.
Чому нікого щасливого?

Класична сцена. Деякі холостий паркований як холостий, тролейбус не може дістатися до зупинки. І тоді колеги притулку будуть говорити про те, що тролейбуси скелясті.

Московська зупинка. Чи можна ви вгадати, що автобусні маршрути звідси?

5815689

Розкішний лобі станції метро університету, дефігурована реклама. Я сподіваюсь, що вони знімають.

У Університеті кілька років тому з якоїсь причини кладуть огорожі, які зараз всі іржі і виглядають страшно. Чому тут не зрозуміло.

Я збираюся вчора, я бачу багато сінців, які очищають щось.

7998077р.

Для тих, хто не знає, всі жителя виглядають так:

499 р.

Чому це? Я розповім тебе. Це стара московська традиція. Заробітна плата janitor становить 20-30 тис. рублів. Але в руках відпочиваючих отримують на кращій половині цієї суми решта переходить в кишеню керуючих компаній. Зазвичай, друзі та родичі органів кримінального кодексу часто працюють на місці дженторів, а по суті Таджикси розшифровуються. Це був випадок протягом років і як його виправити незнімний.

Гість робітників не буде сидіти, сперечатися і захищати свої права, вони будуть жити в бараках і виконувати свою роботу в тиші. Це величезний бізнес.

р.

Чистячі зазвичай живуть так:

Середня заробітна плата за цим гість працівника-ясенця 6000 рублів. Офіційно не існує. Кожен такий співробітник приносить власника до 20 000 рублів на місяць.
500 співробітників 10 000 000 рублів в місяць і це тільки один хостел.

Про те, як вони отримали до Москви.
- Поліція не турбувати тебе?
- Приходьте! Захищаючи нас. У разі виникнення будь-яких проблем, ми називаємо себе, вирішуємо все!

Умови, в яких нелегальні джентгенів, які живуть іноді гірше і важче, ніж їхня робота. Сплячий в зміщеннях, погане в'язання та ін. «У кожному окрузі міста є спеціальні гуртожитки для працівників, але вони зазвичай продаються торговцям з ринків. Таджикс направляють в підвали, де вони живуть, віддають народження і підняти дітей, варити їжу, мити в басейнах і їсти серед труб. Місце в підвалі також варто: для росіян - 400 рублів, для жителів СНД - 500 рублів.

Головна