488
Відверті американських дітей (10 фото)
Я знайшов пост на reddit. Користувач DCWS6 розмістив фотографії сусідніх дітей, які розбиваються в будинок бабуся і знищують будинок, залишаючи його бабуся в лікарні з поломкою. Між фотографіями будуть коментарі від користувачів
р.
«Так само сталося в сім'ї, коли ми відпочивали. Ці сердитися діти зламалися в будинок і спалювали всі меблі і одяг. Це дамська хору. й
«Діти можуть бути особи, які вчиняють жахливі жорстокі злочини, без мотивів, тільки з curiosity. ?
р.
«Діти сьогодні не діти, але загартовані злочинці. . . ?
Я працюю в поліції, і ми половили всі банди ювенілових фрейок, інакше я не можу назвати їх. Вони п'ють, курять, роблять наркотики, і перерву в будинки з абсолютно безневинними людьми, і вони називають її FUN. . . ?
«Так, діти використовують метанамін і роблять його по всій Америці». . . ?
«Я сподіваюсь, що ці вибухи половили і кладуть у в’язниці, але я боятися нації». . . ?
«Це не проблема для дітей, але для батьків. Батьки не піднімуть дітей. . . ?
р.
«Кріосити, наркотики, діти... Вони є злочинцями і повинні бути в'язниці.
«Я залишила місто точно через те, що гендери вічно або кам’янистих підлітків і дітей ходили по місту, перерву в будинки і розбій. . . ?
р.
«Так само сталося в сім'ї, коли ми відпочивали. Ці сердитися діти зламалися в будинок і спалювали всі меблі і одяг. Це дамська хору. й
«Діти можуть бути особи, які вчиняють жахливі жорстокі злочини, без мотивів, тільки з curiosity. ?
р.
«Діти сьогодні не діти, але загартовані злочинці. . . ?
Я працюю в поліції, і ми половили всі банди ювенілових фрейок, інакше я не можу назвати їх. Вони п'ють, курять, роблять наркотики, і перерву в будинки з абсолютно безневинними людьми, і вони називають її FUN. . . ?
«Так, діти використовують метанамін і роблять його по всій Америці». . . ?
«Я сподіваюсь, що ці вибухи половили і кладуть у в’язниці, але я боятися нації». . . ?
«Це не проблема для дітей, але для батьків. Батьки не піднімуть дітей. . . ?
р.
«Кріосити, наркотики, діти... Вони є злочинцями і повинні бути в'язниці.
«Я залишила місто точно через те, що гендери вічно або кам’янистих підлітків і дітей ходили по місту, перерву в будинки і розбій. . . ?