Дракон для MSI

Замовити
Повернувшись у 2006 році, я отримав перші кроки в моддингу, не менш віддалений 2009, я пішов на професійний рівень. За вами тисячі пилоподібних дисків, літрів фарб, багато готових проектів. Що таке?
Які перспективи модування, що робити, коли найцікавіша робота поступово перетворюється в рутинку?
Він був з цими думками, які я автоматично натискав "Inbox" в Googlemail.
1 новий лист.
Назва листа «MSI Дракон PCВін чітко зауважив, що ви не будете нудьгувати найближчим часом.
р.

Проекти
Здавалося б працювати, модувати кожен день. Хтось телефон, хтось ноутбук, хтось тіло і, здається, що вже бачив все і дивно що нічого.
Коли ви отримуєте замовлення від великої компанії, ви знову станете жовто-волосою молодим чоловіком і принаймні одна ніч ви не можете спати з хвилюванням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Коли евфорія пройшла, я прийшов назад, щоб зрозуміти, що я повинен зробити щось, що я зробив перед.
28 жовтня 2013 року стартував проектний код ім. М.І. Дракона. У випадку, якщо необхідно зробити в темі своєї серії ігрових компонентів і бути виготовлений з очікуванням участі в різних подіях. На наступні три тижні ми спробували координувати дизайн.
Для розробки одного дизайну для справи я зазвичай витрачаю 1 ніч. Зароблений - показав, кинувся, і так по колу. MSI побажав тіло в стилі їх нової серії ігрових компонентів, але я, відверто, це здавалося мені, що для побудови всіх компонентів в дракона є жахливо банальним, і від мене, по суті, попросили лише це. Незабаром було знайдено компроміс - в дизайні я вирішив залучити крім дракона, їх майновий щит і крім щита - меча. На жаль, коли я прийшов з цим, я вже розумів, і, в правді, я був готовий відмовитися від проекту, оскільки я не бачив шляхів вирішення дилеми, як це зробити не кукурудзяним і ефективним. Крім того, я можу працювати на зображеннях живих істот, я більш схильний до техніки і різних механізмів.
Я витратив тільки стільки часу, що працює через мої останні MSI, які пропонуються в якості середньої особи, може їсти стандартний гарячий собака.
Я назвав MSI і буквально описав на пальцях, які я планую зробити. Я не маю надії на що-небудь, я не дбаю.
MSI подарував голові.
У моїй майстерні є багато необхідних інструментів і машин, відсутність якихсь дорогих одиниць компенсується винахідливістю і контактами в потрібному місці. Ми не маємо одного – 3D-моделятор, який розуміє щось про модінг.
Я бачу все в моїй голові, але що я бачу не те, що клієнт бачить. І MSI повинні показати щось.
Ми пішли простим старомодним способом - зробили картонне планування.

Також було схвалено макет і ми отримали роботу. Як ви почали...
Без точної 3D моделі тіла, без початкових креслень, і без повної розробленої концепції, ми зрозуміли, що ми не змогли виконати терміни.
За умовами договору з МСІ ми повинні публікувати прогрес роботи у вигляді докладного журнала на одному з українських інтернет-ресурсів. Я назвав терміни на підставі лише на свої суб’єктивні почуття. Я був неправильним. Як виходить, не трохи неправильно.
Спочатку планується завершити будівництво на два тижні +-. Ось скільки часу ми витрачаємо мислення через найменші деталі, які зроблять проект цікавим, незабутнім і просто класним. Для перших двох тижнів, звичайно, ми зробили щось, але дуже мало, тому що це не зовсім зрозуміло від того, що краще зробити це або детальніше.
МСІ вже замовили справу з київського модера на предмет своїх товарів, але розчарували з результатом. Так як справа, ставити її м'яко, була нетранспортна - її вага була близько 180 кг і погано відобразила дуже суть поняття.
Наша робота не повинна закручувати вагу і дизайн. Все можна зробити з легких матеріалів. Про фірму, яка замовляє її. Пам'ятайте, що пам'ять слід віддрукувати.
Результатом мислення стала наступна концепція дизайну та функціональності:
  • Корпус буде виконаний у вигляді відкритого стенду. Основою тіла є щит (одна з символів ігрової лінії компонентів), меч вертикально занурюється в щит. Дракон займає над щитом, утримуючи материнську плату з відеокартою в її лапах.
  • Родзинкою справи є її система включення. Поставляючи просту кнопку в такому випадку просто приступ і нудний. Я думав, що в будь-якому виставковому будинку повинен бути «похил», який просто привабить людей до виставки, завдяки яким кожен бажаючий взяти картину з тілом. Ви повинні бути деякі різновиди «діалогу», які мають відношення до заліза та людини. Я придумав кільце. Звичайне кільце. Для теми мечів, драконів і щитів – це. Користувач, що надходить на кільце, так як якщо надійшла магічною силою до «ревивного» комп'ютера.
Комп'ютер перетвориться тільки, доторкнувшись руки з кільцем до ручки меча!

Кожна на виставці захочиться взяти картину, захопивши руку меча. І це в свою чергу тисячі вподобань в Instagram, Facebook і скрізь. Реклама, в цілому, буде добре.

Спочатку ми хотіли зробити щит і дракон з алюмінію. Деякі частини 3 мм та інші 6 мм.
Ціни на матеріал були просто вражаючими, але якість алюмінії була «повною», кількість глибоких подряпин просто не може розраховуватися. Ми також відмовилися працювати з алюмінієм, тому що компанія, з якою ми зазвичай співпрацюємо в галузі водозбору, закритого, і ряд конкуруючих підприємств з різних причин не може виконати наше замовлення для різання.
А вага алюмінієвого потрібного для тіла. Таким чином, ми рефокусуємо на більш доступному, високоякісному та легковагому матеріалі – листовий акрил.
Виготовляємо креслення, лазерно-кутовий акрил. Ще одна проблема виникла, для випадку цього розміру акрил занадто гнучка, навіть дві частини 3 мм складалися разом.

Швидко придумавши елементи зміцнення дизайну в ключових місцях – алюмінієві пластини, вони впишеться в дизайн і вирішувати проблеми жорсткості деяких частин.

Історія про корпс не буде завершена без згадування основного файлу - гроші.
Сума I назвала MSI для виконання цього замовлення не була велика, і в правді вона була розрахована на оплату 14 робочих днів + матеріалів. На початку проекту я отримав передоплату за матеріали.
Наприкінці дня я невірно про час і матеріали.
Ціни на матеріали не були задоволені, особливо враховуючи те, що ми переробляємо ряд ключових і не дуже дешевих деталей з різних причин 2-3 рази. Завжди щось купити. У мене є можливість спростити дизайн і будівництво, щоб зберегти гроші, але я не розумію. Якщо ви так, то не шкодуйте, що було зроблено!
Гроші не стали дуже швидко, що призвело до затримок, тому що гроші на проект було заслужено, займаючись іншими проектами, а в оригінальному плані не було враховано.
Таким чином, схема роботи над проектом «MSI Dragon PC» виглядала так – ми беремо ще один проект, робимо це, отримуємо гроші, від них ми відключаємо заробітні плати, податки, орендуємо, все, що залишається на MSI Dragon PC.
Він був сумним, неправильним словом.
Щоб запитати баланс грошей відразу або змінити суму, погоджену спочатку я не міг. Ці умови.

верстка
Робота на тілі пішла, повільно, але обов'язково.
Кожне рішення було розглянуто двічі.

Робота на щиті
Виготовляючи щит з акрилу непросто для нас. Вкрай важко зробити стійки, які повинні підтримувати вершину щита. Акрил має можливість згинатися, тому що здається дуже простим і очевидним на практиці просто не працює. Всі стійки були зроблені і пристосовані до геометрії щита вручну.

Всередині щита ми встановили модифікований сезонний і sd kingston power Supply. Здавалося б гігантськими розмірами щита дуже важко розмістити в ньому щось інше, ніж меч, ssd і блок живлення.

Однак, було ще 120 мм вентилятор, він захоплює холодне повітря знизу і продувається через весь щит. У нас є жалюзі на спині щита.

Полірований і обладнаний вручну. З боків щита були виготовлені з акрилу 1 мм, які вигнуті у вигляді щита і приклеїли в цьому положенні, з зовнішньої сторони покривають вініловою плівкою під полірованої алюмінієвої чорної.

Накладка на верхній частині щита, на якій розташовується напис Gaming G Series, також була покрита плівкою під полірований алюміній.

На дні щита - ніжки з чорного полірованого алюмінію.

Також варто відзначити теплоізоляційну пластину всередині щита, необхідно захистити акрил від надмірного опалення блоком живлення, який буде вистояти всередині щита. Виготовляється з полірованої алюмінію, кінці фарбуються червоними.

На щиті також зображений дракон. Деталі вирізати на 0,5 мм з нержавіючої сталі, але не вписали дизайн, вони не виглядали на червоний щит. Тому деталі дракона загорнуті в чорному плівці під шкірою рептилій. На зворотному боці наноситься найтонша прозора двостороння 3М стрічка і по черзі приклеюється до щита.
Р

Робота на мечі
Ми вирішили зробити меч з двох алюмінієвих профілів. Але два профілі не виглядають багато, як меч.
, Україна

3250Р. 3700Р.

Вирішення цієї проблеми не було одного дня або одного тижня. Ми спробували все – алюмінієві профілі трикутного перетину, композиту, розглянуті інші божевільні варіанти. Ми припинили в більшості модераторів, але досить доступним і зручним для обробки МДФ.
Історично, мій майстер оточений меблевими заводами. На одному з них нам допомогло, зробивши дві бічні підкладки для меча за кресленнями.

Підкладки мали тільки складність у виробництві - кут різання, він повинен бути рівно 39.5 градусів. Інакше, профіль меча не буде відповідати ріжучому в акрилі. Ми були щасливі - все було зроблено правильно і підібрано місце.
Один шанувальник роботи моєї майстерні і шахти особисто, від міста Києва, один раз приніс нам п'ятдесят кг різних залізних, труб, куточків, частини з серверів. Приємно і корисно. Кількість цих частин не тільки корисна, але і незамінна для виготовлення цього випадку. Дякую! Зокрема, в капоті металу були виявлені чудові сталеві армовані і відварені кути, які надійно закріпили меч всередині щита, а н-подібний профіль використовувався для задньої панелі управління, а також кріплень дракона до меча.

меч, як і ряд інших частин, був покритий вініловою плівкою під шліфованим алюмінієвим чорним.
З соснових пагонів був охоронець меча.
Щоб завершити роботу над мечем, тільки ручка була відсутня. Це була проблема.
Так як перетворити на комп'ютер, користувач повинен доторкнутися до ручки меча в певному місці, ми зіткнулися з завданням кріплення ручки з певної сторони і в певному місці. Непросто. А ручка повинна бути міцною, щоб на виставці вона не зламана тими, хто хоче триматися на ній рукою.
У процесі пошуку ручки я почав реальну кризу.
Коли я не можу думати про щось або знайти щось, я піду до будівельного супермаркету.
Це те, що я зробив цей час.
Не знайдено нічого. Вже на шляху до виходу, проходячи через ряди садового обладнання, надійшли на садові хребти. Хто! Це його.

Ідеальна ручка меча.
Ручка монтувалася на охорону і загортається в самообможнююювальну стрічку, прекрасний імітація шкіри на ручці!
На верхній частині ручки кріпиться червона кулька, яка візуально доповнить меч і стане логічним завершенням ручки.
У ручці меча ми поїхали. Магнітне кільце закриє їх, а комп'ютер перетвориться.

Р

Робота на каркасі
Рамка дракона повинна бути об'ємною, щоб вона була можливість пропустити час і одночасно потужно витримати вагу компонентів і самостійно. Від 3 мм чорного акрилу вирізаємо деталі каркасу - 4 ідентичних пластин, два за кожну половину каркаса. Після затягування половинок каркаса шурупами, а половинки поєдналися в одну цілу з стійками - каркас придбав бажаний зовнішній вигляд і пригнічену жорсткість. Каркас міцно підключений до меча з чотирма гвинтами. Всередині каркас оснащений кільцями, через які пропускають дроти.

Спочатку з'явилася думка, щоб зробити каркас з алюмінію, але в основному через велику вагу, яку ми покинути цю ідею.

Кільце
Кільце для такого проекту не можна просто піти і купити. Що робити!
Ми не маємо лиття в майстерні, тому нам довелося перевернутися до сторони. Каблучки, ми прокидаємо в трьох різних конструкціях. Два вийшли, тільки один зліва.

Ми очищаємо кільця з кислотою, відшліфуємо приплив металу після заливки, і відшліфуємо пасту GOI.
р.

Потім «зварені» кільця в апостисті і тільки потім пофарбують червоним порошком і вставляють «камінь». «камінь» чорного кольору – це шматочок акрилу, регулюється вручну і обробляється «під полірованої алюмінію».
Каблучки кожного виду були спочатку 4, до фінального етапу приносили лише 2 (одна головна, одна запасна).

Робота на декоративних елементах
На каркасі з боків слід закріпити накладки шкалами. Виробництво цієї ваги – окрема історія. Всього було зроблено близько 1500 ваг, з яких ми обрали близько 250 штук, вони були закріплені з боків дракона. 6 годин роботи з кожного боку.

р.

Дизайн шкал — неприваблива проблема. Якими є масштаби міфічної живої істоти? Немає відповіді.
12 років тому я зацікавив створення орнаментів. Я викопав старі ескізи. Вибрані ваги. Виконувалися тільки три критерії - орнамент повинен складатися тільки один елемент повторення, розподіл на площині не повинно бути нудним, бажано з зсувом і елемент повинен нагадувати масштаб.

Пила є однією з останніх, але одночасно найскладніших завдань.
Спочатку я очікував зробити лапки, які можуть дійсно тримати піддон з материнською платою і графічною карткою, але в процесі роботи на лапках я переконаний, що це не псується, точніше, ми не отримаємо витончені лапки – це будуть товсті лапки!
Попит на проблему було терміново. Я хотів би сказати, що ми мали багато вибору, але не. Існує тільки один варіант - приховані кріплення для піддону, які перенесуть вагу в каркас.

Опція ставити дракона своїми лапами на щиті навіть не розглядалася, так як він зіпсує всю ідею, наш дракон повинен "соар" над щитом за будь-якої вартості!
Пилки з часом виготовлялися з мідної вени, вени одягалися в чорному косі, коса була надана цікава, шкіряна форма.

З самого початку я уявляв кіготів, щоб вони вийшли, я знав, як зробити їх. Але несподівана проблема була повторюваною. Ви знаєте, шліфуйте 12 ідентичних кігтів з шліфуванням під вагою 3 кг непросто.

Для живлення графіки карти нам знадобиться дротяна турнікета, її доставка до місця призначення з самого початку не була проблемою – адже дракон потребує хвіст. Хвіст складається з стилізованої хребта, через яку ми проходимо дроти.

Виготовляємо 15 сантиметрів хвостовика впритул до відеокарти мобільного, щоб, при необхідності, відеокарта легко знімається.

Голова дракона здавалося мені тільки у вигляді псевдо-об'єму. Заготівляємо її з плоскої акрилової заготовки, потім загортаємо її в вініловій плівці зовні під шкірою рептилій, і пофарбуємо її червоним всередині.

Очі для голови дракона також були зроблені вручну. Всього 4 годин твердого шліфування і полірування 1 очей готовий.
р.

Написи на щиті виготовляються з акрилу з нержавіючої сталі підкладками. Таким чином, ми змогли домогтися ефекту кінцевого підсвічування листів.

Напис MSI з двох сторін меча логічно доповнює дизайн і не виділяється з загального зовнішнього вигляду, листи виготовляються з акрилу і червоної вручну.

Також має бути унікальний кабель живлення в індивідуальному випадку. Для виробництва кабелю живлення ми прийняли хромову ланцюжок і плетемо 3 вени в неї, попередньо вплетені в червоно-чорне покриття, тому змогли досягти колірної єдності 3 основних кольорів - червоного, чорного і хрому.

Роз'єм потужності, який з'єднується до тіла, є модифікованим триконтактним мікрофоном. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я не можу сказати, що процесор охолоджувача, який ми модифіковані спеціально для дизайну цього випадку.
Спочатку він був мідь, рудоволосі. Він руйнує його. Ми вже маємо досвід фарбування радіаторів, і цей час ми використовуємо цей метод знову. Ми також замінимо наклейки вентилятора з тим, що ми зробили спеціально для цього проекту.

Дріт
І було багато. Занадто багато. Перший виклик, який ми зіткнулися, щоб отримати дроти через меч. Місця в ній, ви знаєте, підраховані. Більше життів не підійдуть. Збільшили ще близько 50 сантиметрів.
Турнікет вийшов дуже багато.
Потім всі дроти затягуються в проміжок.
200752

Розтягуючи проводку багато часу. Наприклад, протягуючи дроти через хвостик займає близько 5 годин чистого часу.

Матеріали
Основним матеріалом для виготовлення корпусу є акрил, комплекс, крихкий, але холодний матеріал. У створенні деяких деталей ми також використовуємо алюмінієву та нержавіючу сталь.
Фарбування металевих деталей проекту здійснюється методом порошку. Кольори картини червоні (RAL 3000) і чорний гладкий мат.

Фарбування акрилових частин, щоб надати їм менш глянцевий (пластичний) зовнішній вигляд проводилося за допомогою рідкої гуми (PlastiDip). На мій погляд, ця фарба схожа не тільки на каучук, але і на шкіру, тому наноситься її в роботу.
Деякі частини були пофарбовані вручну з акриловою автоматичною олією.

Кількість частин покриті вініловими плівками голландського, японського та французького виробництва.

Оформити
Протягом всієї роботи на нашому корпусі було жирове відведення. Спочатку я сумнівався, чи можна розпочати роботу, то я сумнівався, що ми зможемо закінчити його.
В результаті 2,5 місяців важкої роботи. Плід міхурних фантазій. Жорсткий досвід.
Я не був єдиним, хто зробив корпс. Тому буде доречно не тільки згадати, але й висловити велику подяку колегам і просто волонтерам, без яких не було завершено корпс.
Ілля Ільін працював над створенням цього корпусу.
Надання допомоги Пономарева Марина, Дмитро Шевченко, Олексій Ничволовдовй Дякую. Дякую!
Шановні друзі! Євген Наришкін Для терпіння та індивідуального підходу

Фінал фото

13583 р.

р.

р.

Р

Демонстрація відео

П. С.
Представництва представника МСІ Я розповіли про всі проекти, які застрягають мене. Я кладаю душу, всі мої енергії, весь час в цей проект. Я роблю день і ніч, щоб закінчити його. Немає нічого в голосі цього чоловіка, який дасть зерна інтересу, навіть грам уваги. Це ваш корпс, поганий його! Ваше ім'я Тексти пісень, а це означає: І ви показати його людям.
Чому я пишу це? Може бути тому, що робота в майстерні «Modding» для мене є джерелом позитивних емоцій, джерела радості для своїх клієнтів, які я їсть. Гроші не є основною для мене, доказом цього є те, що справа була здійснена частково за мої особисті гроші і протягом 2,5 місяців роботи я особисто нічого не заробив. Я був просто сподіватися, щоб отримати деякі ваші радість і реальне слово. Дякую.З серця.
Я хотів би подякувати МСІ за вибір моєї майстерні. Дякую за цю можливість. Дякую за досвід.

П.П.С.
Ви можете дізнатися більше про створення тіла з робочого журналу на mod.dn.ua/index.php/blog

Джерело: habrahabr.ru/post/214261/