603
Дженніфер Лоуренс відправляє фільм на рік!
Графік популярної 23-річної акторки Дженніфер Лоуренс нещодавно був надзвичайно щільним. Зйомка в коробку офісних стрічок «Гунгери гри», «Американська густле» і «Мій хлопець – це психо», приніс її світову популярність і популярність.
The Hunger Ігри: Вогонь Удар, 2013
Однак напруга впливає на здоров'я молодого актора, не використовується до таких жорстких навантажень. Кінотеатр Харвей Вейнштейн нещодавно оголосив, що він дає актору рік, так що вона може відпочити і відновити свою силу.
Однак, решта з фільму, встановленого не буде надати акторові акту з повним миром, оскільки вона знову стала обличчям бренду Dior, підписуючи контракт на рекламу іконописних сумок Міс.
Дженніфер Лоуренс в кампанії Dior Міс
А в той час як Лоуренс знаходиться в агонізації хвилювання, тому що незабаром відбудеться чергова церемонія американської кіноакадемії, після чого поросійський банк актриса може бути поповнений іншою трофією кіно. Нагадуємо, що актриса була номінована на кращу підтримуючу акторку за свою роботу в фільмі American Hustle.
Постер для фільму "Американська густка"
Дженніфер з першим Оскаром за свою роль у фільмі «Мій хлопець божевільний»
The Hunger Ігри: Вогонь Удар, 2013
Однак напруга впливає на здоров'я молодого актора, не використовується до таких жорстких навантажень. Кінотеатр Харвей Вейнштейн нещодавно оголосив, що він дає актору рік, так що вона може відпочити і відновити свою силу.
Однак, решта з фільму, встановленого не буде надати акторові акту з повним миром, оскільки вона знову стала обличчям бренду Dior, підписуючи контракт на рекламу іконописних сумок Міс.
Дженніфер Лоуренс в кампанії Dior Міс
А в той час як Лоуренс знаходиться в агонізації хвилювання, тому що незабаром відбудеться чергова церемонія американської кіноакадемії, після чого поросійський банк актриса може бути поповнений іншою трофією кіно. Нагадуємо, що актриса була номінована на кращу підтримуючу акторку за свою роботу в фільмі American Hustle.
Постер для фільму "Американська густка"
Дженніфер з першим Оскаром за свою роль у фільмі «Мій хлопець божевільний»
Vika Gazinska представить Росію на конкурсі молодих дизайнерів LVMH в рамках Fashion Week в Парижі
Цікаві факти