Ліам Neeson пожертвує органи дружини на ліки

Актор Ліам Неесон, відомий фільмами Les Miserables, Schindler's List, Star Wars, пожертвував органам своєї покійної дружини для медичних досліджень.

Ліам Neeson

Свою дружину Наташу, витриману 45, загинув в аварії на схилі. Під час катання на схилі в Монреалі вона впала і спочатку зрізала допомогу, але коли стало зрозуміло, що пошкодження було серйозним, вона була прийнята до лікарні.

Вона ніколи не носила шоломи і сподівається на удачу. Її смерть – це червоне світло для тих, хто їде без страхування. Дуже страшно.

Я кохав її божевільний і любив її.

Ми вирішили пожертвувати серце, нирки і печінку, оскільки це допомогло три люди вижити. Я впевнений, що з вищезазначеного, Наталя затверджує це рішення.
Не вірить в її смерть.

І все ще відчувається, що вона навколо, і я все ще чекаю її показати. Її смерть не була реальною для мене. Я чекаю її показати в дверній дорозі.
Наташа була в комі, коли лікар показав Неесон. Він вирішив відрізати підтримку життя.

Ліам і Наталя Річардсон

По суті, ми погодилися з Наталою під час свого життя, що якщо один з нас не пощастило бути в такій ситуації, другий не буде чекати, але дасть згоду на видачу електроенергії.

Я зробив її через наші домовленості, але я багато болю. Посада падає під ногами, все нестійке. Світ опускається. Потроху пом'якшує, але з часу до часу сердечники такі болі.

Я 61 тепер і я в дії кіно. Це було дивне почуття на фоні того, що сталося. Це не те, що мені не відбувається.

Фільм «Аір Маршал», який вийшов у 2014 році