Актор Ліам Неесон, відомий фільмами Les Miserables, Schindler's List, Star Wars, пожертвував органам своєї покійної дружини для медичних досліджень.
Ліам Neeson
Свою дружину Наташу, витриману 45, загинув в аварії на схилі. Під час катання на схилі в Монреалі вона впала і спочатку зрізала допомогу, але коли стало зрозуміло, що пошкодження було серйозним, вона була прийнята до лікарні.
Вона ніколи не носила шоломи і сподівається на удачу. Її смерть – це червоне світло для тих, хто їде без страхування. Дуже страшно.
Я кохав її божевільний і любив її.
Ми вирішили пожертвувати серце, нирки і печінку, оскільки це допомогло три люди вижити. Я впевнений, що з вищезазначеного, Наталя затверджує це рішення.
Не вірить в її смерть.
І все ще відчувається, що вона навколо, і я все ще чекаю її показати. Її смерть не була реальною для мене. Я чекаю її показати в дверній дорозі.
Наташа була в комі, коли лікар показав Неесон. Він вирішив відрізати підтримку життя.
Ліам і Наталя Річардсон
По суті, ми погодилися з Наталою під час свого життя, що якщо один з нас не пощастило бути в такій ситуації, другий не буде чекати, але дасть згоду на видачу електроенергії.
Я зробив її через наші домовленості, але я багато болю. Посада падає під ногами, все нестійке. Світ опускається. Потроху пом'якшує, але з часу до часу сердечники такі болі.
Я 61 тепер і я в дії кіно. Це було дивне почуття на фоні того, що сталося. Це не те, що мені не відбувається.
Фільм «Аір Маршал», який вийшов у 2014 році