Робін Тік і Павла Паттон розлучення після 8 років шлюбу

Сінгер і композитор Робін Тік і актриса Paula Patton оголосили про намір закінчити шлюб.

У парі зустрілися багато років тому, коли вони були як підлітки, так і для тих пір, поки їх відносини, звичайно, пішли вгору і вниз.

Робін і Паула були разом з 16.

Ще недавно вони виглядали як щаслива пара, але враження було в оману.

Робін і Паула на 56-му премію Grammy 26 січня в Лос-Анджелесі

З 26 січня попри численні звіти про любовні справи Робіна на боці, подумав, що він зумів мені зв'язувати стосунки з дружиною, з якою він був з-поміж старших шкіл.

Він розповів про своє шлюб в Паттон, 38, як найбільша любов ХХ століття і найперспективнішого шлюбу в Голлівуді.

Товстий навіть сказав, що він написав його удар Blurred Lines до своєї дружини Paula.

"Я не думаю, що люди розуміли, - сказав він: "Я написав цю пісню про дружину... вона моя хороша дівчина." І я знаю, що вона хоче, тому що ми зібралися протягом 20 років.

Пізніше він розповів про «фігури» в сімейному полі:

«Симові особисті цілі ще не досягнуті», - сказав він у липні 2013 року інтерв’ю про стосунки з Паттоном. Але ми маємо наше щастя - здорова дитина. Ми божевільні, божевільні в любові один одному.

Павло Паттон і Робін Товстий одружений в 2005 році.

р.

Пара має трирічний син, Юліан.

Тіка не є зразковим чоловіком - чи він вибирає неправильне середовище, або це в самому Робіні.

Однак в серпні минулого року, Товстий отримав в подвійний скандал - подружжя інфіделя побачила на гарячій вечірці в Нью-Йорку відразу після «брудних танців» на MTV Video Music Awards з Miley Cyrus.

На початку 2014 року 36-річної співачки побачила мух з прекрасним дивним у Парижі нічним клубом.

р.

Мапа Товстий не виглядає занадто одружений.

Як правильно, як і всі його слова про любов і щастя можуть бути в минулому, сімейний човен збитий і товстий буде плавати самостійно. Я повинен сказати, що не існує підтвердження в пресі, що розрив відбувався через треасон, але ця причина зараз прогрівається.

У парі оголошені розлучення:

Ми завжди будемо любити один одного і бути кращими друзями, але ми зараз прийняли це рішення разом. ?