1161
Ви не вірите, що вони 40 або більше!
Звичайно, є багато акторів і акторів, які виглядають молодими. Але є деякі, які просто виглядають непристойно. Не далеко, але близько. Іноді ви хочете взяти з собою скло і подивитися: це дійсно 40? Ні.
Щоб переконатися, що все справедливо, вибирається якомога ближче фото. Сподіваємось, що вони не ретушуються.
Яблуня 42, і не схожий на 20. Насолоджуйтеся свіжими! Нехай він має секрет безсмертності.
р.
Kate Beckinsale, 40. Я не вірю. Камера ближче. Закрити Ні, я думаю, що вона є.
Тира Банки, 40
130.25 Р
Джим Парсонс від The Big Bang Theory. Також у віці Хлопець! Він 40.
Габріель Union, 41. Де, де зморшки? І це не фотошоп! Мені потрібно зателефонувати і попросити її, як вона це робить. Вона зірвала в фільмах «Бад Хлопці 2», «Любов і баскетбол», «10 Причини, щоб захопити мене».
Вентворт Міллер, 41. актор "Escape"
5820918
Kate Moss, 40.
Джонні Депп 50. Ви не знаєте, що про нього? Ні. В цілому, людина без віку, але говорять так про людей в віковому діапазоні від 20 до 40, і в 50, щоб подивитися 20 - подарунок долі, звичайно. Або маска огірків, ми не знаємо все.
Рахель Вейс. Людина є 43, ви вірите це?
Winona Ryder, 42.
Катерина Zeta-Jones. 44 роки. No, 24.
р.
Ніколь Кідман, 46. Людина, яка ніколи не виростає.
Р
Найпопулярніші моделі Naomi Campbell не тільки в світі. Шукайте! Травень 2014 буде 44 роки.
Drew Barrymore є 39, майже 40. Як виглядає 19.
Софія Вергара, 41.
Щоб переконатися, що все справедливо, вибирається якомога ближче фото. Сподіваємось, що вони не ретушуються.
Яблуня 42, і не схожий на 20. Насолоджуйтеся свіжими! Нехай він має секрет безсмертності.
р.
Kate Beckinsale, 40. Я не вірю. Камера ближче. Закрити Ні, я думаю, що вона є.
Тира Банки, 40
130.25 Р
Джим Парсонс від The Big Bang Theory. Також у віці Хлопець! Він 40.
Габріель Union, 41. Де, де зморшки? І це не фотошоп! Мені потрібно зателефонувати і попросити її, як вона це робить. Вона зірвала в фільмах «Бад Хлопці 2», «Любов і баскетбол», «10 Причини, щоб захопити мене».
Вентворт Міллер, 41. актор "Escape"
5820918
Kate Moss, 40.
Джонні Депп 50. Ви не знаєте, що про нього? Ні. В цілому, людина без віку, але говорять так про людей в віковому діапазоні від 20 до 40, і в 50, щоб подивитися 20 - подарунок долі, звичайно. Або маска огірків, ми не знаємо все.
Рахель Вейс. Людина є 43, ви вірите це?
Winona Ryder, 42.
Катерина Zeta-Jones. 44 роки. No, 24.
р.
Ніколь Кідман, 46. Людина, яка ніколи не виростає.
Р
Найпопулярніші моделі Naomi Campbell не тільки в світі. Шукайте! Травень 2014 буде 44 роки.
Drew Barrymore є 39, майже 40. Як виглядає 19.
Софія Вергара, 41.