Григорій Шульц

Трині Шульц не є фотографом. Вона є філософом, який може фотографувати. Її робота просто за все. Ділянка, краса, зміст. Ви просто повинні побачити його. Не знімайте.

Засідання елементів

Відокремити фотографії, як ілюстрації до своїх думок і ідей. Обробка є таким, що картини виглядають як старі гравірування шаббі, що дає фотографії ще більше шарму.

На фото нижче було взято на Fort Teyon, в Лебека, Каліфорнія. Колишня військова апостола США після громадянської війни. Тепер національний парк, більшість часу це тихе, кінне місце, висить в тиші. Я люблю це місце. Іноді з'являються такі привидні оленя.

Топ світу

Її сестра Kirsten допомагає їй, вона є художником макіяжу і разом сестри працюють дива.

р.

Шлях долі

Любов також сповнена філософії.

Таємниці закоханих

Сонце любові

Навіть весільні фото вона керується зробити з філософськими перегонами. І вони тільки приїдуть від неї.

Будівельні спогади

Загублений у світі

Один день...

Максимальна елегантність

У січні мій чоловік і я закінчився в занедненому аеродромі. Ми шукали будь-які інші будівлі, навіть якщо вони були знищені, можливо, навіть один пробіг. Але вони знайшли тільки поля, які сідають з кормовими культурами. Неважко вірити, що в один раз Тафт був знаменитим аеропортом, з якого Чак Єгер, перший пілот, який був похвалився своєю швидкістю, і в порівнянні з променем світла, що летить швидше, ніж звук, зробив його зльоти.
Цитувати з фото нижче:

Вчитися з вчора, жити сьогодні, сподіватися на завтра. Головне не зупинити запитань... Ніколи не втратити святку. Альберт Ейнштейн

Звук дощу. Фото, взяті в Червону гору каньйон в Невада.

Відомі спогади колишнього бійця, Альваро Мунера, який покинути своє мистецтво, коли він вперше побачив очі бука.

"І раптом я дивився на бульб. Він мав це невинність, що всі тварини мають на очах. Він дивився на мене з проповідним філе. Він був німою молитвою. й
Картина бика береться з старих постерів художника Фюзера і оброблених у фотошопі.

Ніжність у обличчі смерті

Екзотичні коріння

Просто цікавий сімейний фото. Ведуться під час свят, прямо перед тим, як ми залишилися. Ведмедя особа - це ідея прийшла про спонтанно, там була ведмедя голови в каюті на полиці, тому я придумав цю ідею. Не мій син на картині, тому все тут.

26 троянд у пам'яті 20 жінок і 6 дітей, які трагічно загинули в Sandy Hook Elementary School 14 грудня 2012 р. Цього дня 20-річний Адам Ланза зняв свою маму, а потім вистрілив вчителів та дітей у школі.

Моє улюблене місце - Red Mountain Canyon, де я орендую багато підстав для моєї роботи. Модель пада - мій чоловік. Спочатку він був стрибком з робочої платформи, і він зламав ногу в стрибку. Але це його ідея, щоб стрибати поїзда і побачити, що відбувається. Я вирішив взяти картину, як це на честь своєї відваги.
Швидка втеча з міста пустоти

Моя дочка - модель. Моя сестра розфарбувала половину її обличчя, і я грала з колажом, поки не народилася ідея фотографії.
Почуття вітру.

У райських бульбах

Принцеса на місто

Модель мій чоловік. Фото було прийнято під час поїздки в Велике озеро Ведмедя. Все, що ви могли б виходити неправильно. На льоді автомобіль засковтнув, двигун застигнув, ми орендували будинок, але наш сліпий собака знизився з балкона, я впала сходи, дочка також різко збивається. Але ми усвідомили, як закрити нас і ні тигр не страшні до нас.
Прогулянка на тихому шляху

Час подорожі

Обгортання полум'я

Пташка раю

Світло вона виділяє

Свобода

Косарка хаосу

Сукня моделі була виконана дочкою, яка навчається бути модним дизайнером. Ви не повинні бути коні, щоб виконати ваші мрії. Все в руках.
Сонце, що зробить ваші мрії

глибина сирена.

Момент магії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але ще раз настає нова радість, ти знову гасить пам'ять самотності. Мизу Сахара.

Моя дочка дивиться на хмари, які були взяті під час аерозбору в Перу в 2008 році, коли я полетіти додому.

Кетч без вітру, плавати без води
У тіні гігантів. Фото було прийнято в Манзанарі, колишнього концентраційного табору, де японські в'язниці відбувалися під час Другої світової війни.

І не забувайте, що земля радує вас ногами і грає вітер у вашому волоссі. Халіл Гібран, Профет. Модель: Stephanie Flores.

Де час заморожує...

Захист

Перловий колектор

Чайники в саду ...

Нехай вони йдуть!

Смерть.

Квітковий танець

Фог.

Будь-який кінець просто початок всього.

Маска

Авіаквитки Кране

І, нарешті, кілька фото, які Тріні надягають в портфоліо. Тут можна побачити, як працює процес.

Щотижня поставила нову роботу, і швидше за все, що в рік ми побачимо більше картин, повних з чудесами.

Чудова робота і така модність. Трені не думайте, що це необхідно, щоб зробити будь-які авторські права на фото, вона просто йде про свій бізнес і це. Але робота говорить сама за себе, і це не дивно, якщо він був відомий у всьому світі.