73-річний «Бонд дівчина» вразив тонку фігуру

Зіграно в 1965 році, дівчина Бонда в фільмі «Ball lightning» американська акторка Raquel Welch (73) стала гостем церемонії Дизайнери Guild Awards – 2014.

Сама бажана жінка 70-х років вибрала для урочистого випуску чорна сукня вишита паєтками, з глибоким вирізом. Модель колишнього Playboy все ще виглядає приголомшливо. «Я постійно на дієті, і я її зацікавила» Коли я повернув 60, я був дуже нещасливим, ні, я не думаю, що це було закінчено, але мені довелося переоцінити мої пріоритети. Я приймаю себе ще зараз. На 66, Ракель став обличчям косметичної косметики Mac. 10 років тому вона розлучила свого четвертого чоловіка, який був 15 років її молодшим, і тепер каже, що вона не цікавиться молодими чоловіками. Її зовнішній вигляд і полум'я під керівництвом акторки 1970-х до чохлів Playboy, які в свою чергу називали Welch "найкраща жінка 1970-х". Стан сексу символізував свою роль у фільмах «Фантастична подорож» та «Я мільйон Років BCE» (1966). Її наступна роль на великому екрані не принесла її багато успіхів, оскільки сексуальна актриса не сприймалася в серйозних ролях.

Виняток для неї стала роль консистенції Bonacier у фільмі «Три мускетерів: Підвіска королева» (1974), за яку вона отримала нагороду «Золоті глобуси».

р.

Raquel фотографував салон краси в Лос-Анджелесі 18 лютого 2014 року.

Ракель каже, що не боятися віку: «Це просто новий розділ життя». Що стосується утримання, чотириразове розлучення матері її 53-річного сина та 51-річна дочка говорить, що вона завжди була здоровою вентиляцією способу життя і до цього дня практики йога шість днів на тиждень, силові тренування та корисні продукти харчування.

469177

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное