Як виконуються парашутні стрибки

Бажання парашути – це дитяча мрія для багатьох нас. У небі і відчуття, як птах не тільки можливість для екстремального відпочинку, але і спроба відчути реальний момент щастя, який так рідко потрапляє до нас на землі. На цьому фото звіті ви побачите тренінги та стрибки досвідчених спортсменів та паратрооперів найбільшого спортивного парашутного клубу в Росії Аероград Коломна.

Я ніколи не бачив хмарочосу підготуватися до стрибків до, і мій ранній приїзд у Коломна на цей морозний лютий день пообіцяв мені відкрити секрети професійних хмарочосів.

У той час ми прибули, що паратрупи зробили один стрибок і вже були завантажені в літаки для другої спроби. Я шукав як літак, опустив фото і вирішив, що я все ще мав можливість зловити цікаві постріли трохи пізніше, тому що це не те, що другий раз зможе скласти бажаний малюнок.

Я не летіти з паратроопперами, і спочатку не було такого завдання, щоб стрибати з ними, щоб побачити, що це було як у випадку, однак, якщо було запропоновано, я не думаю, довго хто знає, коли шанс лизати хмари прийде. У той же час ми пішли в клуб, щоб зігріти і чекати на паратрупи, вони все одно оголошують на гучності, коли вони з'являються в небі.
Давайте подивимося на фотографії, які розміщені тут. Уявіть, скільки часу і часу потрібно зібрати таку фігуру! Синхроністи відпочивають.

У цих фотографіях ви можете побачити щасливі обличчя тих, хто вперше стрибати з парашутом. Це завжди буває в тандемі з інструктором.

Р

Судячи за підписом, цей стрибок записав паратрупи цього клубу в книзі записів. Я дивлю те, що запис був зламаний, що грандіозна фігура трохи вище?

Пройшов близько 20 хвилин і ви зможете побачити в небі невеликими, підходити точки, як і вниз кульбаби.

Паратроопери дуже ретельно висаджують, практично ніхто не падає, можна відразу побачити, що плюси.

Кольори парашутів яскраві, соковиті, очевидно, для того щоб знайти спортсмена швидше, якщо він випадково летить в неправильному місці. З повітря, яскраве, кольорове пляма краще видно.

р.

Після того, як десантники, літаки також земля. Третя спроба починається найближчим часом.

Останнім до землі є тандеми інструкторів з любителями.

р.

Вони зазвичай висаджують на п'яту точку.

Емоції та радість - море! О, щасливий чоловік.

Далі парашути чекають рутинну роботу - складання парашуту. Я використовую, щоб подумати, що це займе багато часу, але я дивився на те, як швидко і вдягнув тканину, фарширований в рюкзак.

р.

Знайти Stallone тут.

- відео

Але потім глава стрибка перериває всі з цієї цікавої окупації і просить піти в наступну кімнату для аналізу рейсів.

Кожен, хто бере участь в стрибку, повинен бути присутнім.

Атлети дивляться відео, і командир вивів на деякі помилки і чому цей раз не вдалося скласти фігуру.

Він був трохи коротким. Вам доведеться стрибати до тих пір, поки ви не можете.

На моєму годиннику 12:56, близько півгодини, групи перетворять літаки, щоб випробувати тяжіння Землі і торфини щітки.

Паратроопери знову приймаються для упаковки.

р.

Екран показує кількість пасажирів з одного боку. Крім учасників стрибка, які зроблять логотип, стрибають оператори, фотографи та любителі з інструкторами.

р.

Незабаром командир прибуває і на підлозі лежав паратрупи, в якому вони повинні виконувати фігуру. До речі, як ви, ймовірно, помітили, досить дорослі беруть участь в стрибку, багато з них заслужені майстри спорту, які зробили не сто, але навіть тисячі стрибків! Серед них багато жінок.

І тепер я помітила цікаві деталі своїх костюмів.

Побачити герметики на руках і ногах? Ці речі проводяться восени, щоб створити фігуру. Я не знаю, що вони називаються, я просто бачив їх.

Деякі уважно слухайте.

р.

Подумайте про своє.

Це парашути для інших цілей.

р.

Після того, як парашути зібрані, і робота над помилками здійснюється, учасники стрибків збираються на дворі і діляться на дві групи, так як вони будуть літати в таких поїздах на двох літаках.

Я не знаю про них, але я думаю, що це буде досить класно. Якщо земля близько -5, то в небі вона досягає -40.

На команді головного, всі спортсмени «збираються з площин» і захоплюють право людини для тих ущільнювачів на руках і ногах. Якщо командир не схожий на те, як швидко це робили, вони повторюють вихід знову. У літаку синхронізація виходів забезпечується спеціальним світловим сигналом (зелена лампа запалюється на борту).

В цей час було час, щоб отримати на борту.

Паратроопери будуть літати на чеському літаку L-410.

Р

Цікава розмальовка.

- відео @

Перший крок!

409548

Другий крок!

Я повернувся до клубу.

доб.

Сніжинка виглядає лякаючим.

Ось ми йдемо. Це перший раз я бачив таку невелику відстань між площинами.

У той час як літаки доставляються паратрупи на їх місце роботи, покажіть трохи про це місце. Аероград Коломна — найбільший в Україні спортивний клуб. 150 людей працюють тут на постійній основі – досвідчені спортсмени та паратрупи. За 100 000 парашутних стрибків виконуються в аероклубі щорічно, що становить 1/4 всіх стрибків, що виконуються щорічно в Російській Федерації.
Арсенал "Аероград" включає в себе п'ять літаків L-410, вертоліт MI-8, літак А-2. У найближчому майбутньому флот обладнання буде поповнений літаками з Міністерства оборони.

Ще один цікавий факт від історії клубу.

Звісно, кандидати на астрономи не стрибали в Ушанці, але Сенкевич був відхилений, мені довелося піти до лікаря на рафтингу в Тор Хайердаль.

180960р.

Ще один цікавий артефакт.

Але він тільки бачить одну око.

р.

А поки я стояв на землі, спостерігаючи цю смугу, літаки набирають висоту.

По обидва боки досягали висоти 4500 метрів і паратрупи на командному поході літака, так само, як вони переробляються на землі.

575554р.

Хто!

Тепер завдання - знайти свого сусіда на малюнку і міцно захопити його правими місцями.

Ми нарешті отримали логотип разом. Наша місія
На малюнку зберігається в небі протягом декількох секунд, після чого паратрупи літати якомога довше з одного боку, щоб не гак при відкритті куполи. Але не рекомендується літати дуже далеко, все ще потрібно висаджувати на одному полі.

І це вид знизу.

Тепер можна сміливо зібрати парашут і піти на відпочинок. Це зроблено.

7876275

р.

Для інших паратропувальників, що літають далеко, автомобільне листя.

Команда аероклубу парастропа.

Джерело: kak-eto-sdelano.livejournal.com