Поїздка в Англію

Я навчаю англійську для кількох років і, нарешті, в квітні минулого року (2013) Я вирішив піти на два тижні, щоб зміцнити свої знання з практикою. Рішення було спонтанним. До того, як вони змінили свої думки, батьки запропонували сплатити частину поїздки, щоб вони мали максимально швидко розташувати все, як це можливо, перед тим, як вони змінили свої думки. Я забронюв місце в школі і проживання через школу, де я навчався англійською мовою. Я пішов на ICE (в середньому швидкісному поїзді) перший клас, по літаку це буде дуже дорого, тому що я купив квитки на тиждень.
Проживання в англійській сім'ї з повним дошкою, заняттями в місцевій мовній школі від 10 до 16 Вартість 1100 євро + 300 євро на дорозі (з Німеччини) + 200 євро на території барів і проведених на обідах ...

Мій номер.
Проживала в Victorian-style house. Не можна світити камін, підробку.

Ванна кімната. Чорний колір сантехніки, люстри і штор був трохи ударним на перший. А потім я зрозумів, перш за все, виглядає цікаво, і по-друге, і це найголовніше, ви не можете бачити бруду. Якщо ви уважно дивитеся, вони не затягують себе обережністю для чистоти.

Ванна кімната.

Ванна кімната. Вгадайте, що справа зліва від люстри висить під стелю? На ранні дні на унітазу було щось думати про сидіння.

1990Р. 2199Р.

Лаундрі сушарка
Є гачок на правій стіні, а вузли пров'язуються на мотузці. Ви кладете її вниз, ви повісите його вгору, ви піднімаєте його вгору. Лаундрі не турбувати, комфортно.

р.

Розетки... Немає адаптера, пропущених ... А потім господиня зробив.

Променад
Трохи про місто я жив. Маргат знаходиться на південному сході Англії, в Кенті. Я думаю, що місто йде вниз. Так багато будинків продаються на пляжі... Окремі будинки також є багато... Люди намагаються, як вони можуть, туристи приваблюють, але немає нічого спільного, крім вивчення мови або прогулянки особливо.

Ще один променад

Точка запліднення.
Гарне місце, фото було прийнято при низькому припливі, ви можете ближче. Не в змозі повернутися. Ми не дратували, і це було брудно і холодно.

р.

Сігулс. Як розчинити їх ... Все соромно... Дорога, автомобілі, лавки ... Навіть вікна на будиночках, які застрягають мене, навіть під карнизами. Що таке, птах керується з польоту в свою чергу, щоб поспішати, що виявиться так... Я хотів би бачити це ...

І тут є також щось з роду морських гілочок, бразен до жаху... Я зроблю мій йогурт і подивився на мене, коли я пішов.

1529316

Радник. З іншого боку... Я ніколи не... Я збираюся перехрестити дорогу, подивіться в усіх напрямках, проціджуючи всі гіроси, але все ще без біблінгу недостатньо, я обов'язково не помітив когось ... Я також хотів приїхати мій автомобіль...

Школа (Ukrainian in Margate)

Фестиваль їжі в Hawley Club
До того ж, ми робили щось майже в кожну ніч. У шкільному кав'ярні вони створили бар, який був приємно. Я працював до 9, а потім я пішов кудись ще. У будні дні вони відкриті до 11 (якщо я пам'ятаю добре ...) Останній автобус пішов 22:55. Здавалося б, 5 хвилин, але я завжди пізно.
На фото показано свято їжі. Все було приготування їжі або купити щось для їжі. В результаті було багато їжі, а наступного дня вся школа обідала.

Р

На лівому столі наш вчитель.
Сцена, яка вимагає особливої уваги. До мене, це середній молодий англійський (не відхилений, якщо ви неправильно). Швидко, завжди поспішаючи, легко одягається і з постійним холодом. Вона має час приклеїти її ніс всюди і завжди знає про всі події. Я був в квітні, температура на вулиці трохи більше +10, а місто знаходиться на березі моря, тобто вітер сильний, і вона постійно перебуває в легкому літньому одязі на ременях і взуття, без колготки шкіра все в бампах ... Нос і вуха знаходяться в соках з стійким холодом, а вуха також заглушуються ваною вовною, погано побачити її на всіх ... Але плаття тільки влітку!!! Будь-яка погода.

Механічний слон
Ми часто вішали там, як і інші представники англійської молоді, від яких я ще шокував. На вулиці трохи більше ніж нуль, і юнаків (півні жінок, хлопці в футболках і джинсах) потрапляють в бар в спідницях, трохи довго і покриває світло футболки. Немає куртки або іншого верхнього одягу. Це їх мода. Вечору з бару, до бару, і не встигнути дивитися куртки, я пояснив. Ну, якщо ви прогуляєте 2 м до наступного бару, і з дому і назад таксі, то звичайно я розумію. Але це холодно!
Вони сказали, що вони заморожували один рік. Я прийшов додому, двері зафіксували, і вона була п'яна, впала під дверцятами і заморожувати, як це було зимою. Відчайдушні люди ...

Поїздка в Довер
З Я пішов на 2 тижні, в суботу я міг скористатися турами, що пропонуються наша школа. Пропонували поїздку до Дувра. Атракціон в Дуврі - фортеця, розташована на висоті. Ви можете побачити узбережжі Франції в хорошій погоди. Погода була добре і пляж був дійсно видимим.

Довг.
Fortress дивитись

Показ просто завершився.

Сама фортеця.
Імпресивний ...

Він був веселим, як він був у середні віки.

Вид на даху

Фортеця

Наступного дня пішов до Лондона.
Я не постараю фотографії Лондона, так як такі фотографії в Інтернеті є ставок. У цей день люди не підштовхувалися. На залізничних станціях, деякі люди в чорному ковпачках і клоаках, які збираються в Лондоні і розповідають про те, що було те. Спочатку я боявся такої доброти, я думав, що вони захотіли стекти кудись. Але нічого, все добре, вони давали гарну карту з показанням, де все, все було пояснено, це було приємно, інакше я не знаю, куди піти. За тиждень до того, як в Бостоні вибухи були, вона була страшною.

Лондон. Художники вуличного мистецтва заробляють стільки, скільки вони можуть.

р.

Головна Швидкість 250 км/год.
Він був настільки великим. Я хотів би піти знову...

Джерело: NovJul

-img34----

Джерело: рибальська сітка