Дядько Petit Resort

Пансіонат Петро Григор'єв починає зимові вихідні, перевіривши шкільні щоденники. Дядько Петья, як його сусіди називають його, це не вчитель, він є творцем першого переважного гірськолижного курорту в Росії. Відмінні і хороші вершники можуть їздити безкоштовно.

"Діар приніс?" - це питання, яке ви почуєте в школі, але не в природі, в горах. Проте підлітки з міста Сорочинськ в Оренбурзькій області вже використовуються для проведення документа, що підтверджує їх академічний успіх. Так вони можуть отримати знижку, або навіть пройти катання на лижах або сноуборді безкоштовно. Перший соціальний курорт в країні для своїх сусідів протягом декількох років побудований 70-річний Петро Григорєв.

1 990 Р

У маленькому причепі, який служить шафою, магазином спортивного обладнання і кухнею, там немає ніде перевернути. Учні гидді сперечають, які вперше займуть лижі і сходження на гору швидше, дорослі, пропустили юні спортсмени, натовп біля офісу «Одно Petit» (так і городяни, які торкнуться викликати металеву коробку). Перед катанням - обов'язковий брифінг, пансіонат кожен раз нагадує відвідувачів своєї гірськолижної бази про безпеку і радості, які протягом шести років існування бази на ньому не виникало жодного нещасного випадку.
Металевий вагон Петро Георгійович називає свій офіс

«Я хочу будувати тільки вільні лижі в країні. Для платного сервісу вам потрібна послуга, і який сервіс може бути, якщо ніхто не крім мене і синів мій, це бази? У Сорочинську найскладніші умови для цього спорту: до нового року не існує снігу, а після цього вона окреслює, не можна приїхати до гори. І з висоти, навпаки, сніг відбивається, хто хоче їздити на могилі? – відкриває руки дядько Petya.
Для залучення школярів та студентів до схилу пансіонат використовує управлінський прийом: він просить показати щоденники та ноти. Відмінні і хороші люди можуть їздити на схилі безкоштовно, C-lists піти тут за номінальну плату, але вони прагнуть виправити свою академічну продуктивність і потрапити в кращу категорію.
Пансіонат розробив гнучку систему знижок

«Я кладаю кращих студентів на окремому списку і в кінцевому підсумку я зупинюсь запитувати їх для документів. І чому, я знаю, що вони всі вихідні тут! І хлопці, які не навчаються дуже ділігентно, отримують стимул для виправлення сортів — гордість його системи «ентрепренер».
Петро Григор'єв вважає, що Олімпійський резерв повинен бути занурений у зворотному зв'язку, від звичайних хлопчиків і дівчат, і якщо вони не стали зірками світового спорту, вони зростуть здоровим людям. З дорослого Сорочинцева за свої послуги Петро Георгійович забирає символічні гроші: перша година оренди інвентаризації витрат тільки 200 рублів, другий і наступні - 100, з його обладнанням - безкоштовно.

«Які інші курорти будуть бачити ці ціни?» Я тільки платжу за цей дохід. В один день у мене є одна і половина або два каністри, що залишилися для підйому. І потрібно постійно купувати інвентар, ремонт. Діти поїдуть, перерву на вихідні, ремонтують весь тиждень, наступні вихідні - однакова історія.
Ідея будувати доступний курорт в Сорочинську Дядько Pete прийшло багато часу тому: молодший син серйозно захопився сноубордингом, і там не було ніякого ковзання в цей час. З автозапчастин і непроваджених засобів, механічний інженер і дизайнер по професійній майстерні побудували перший ліфт. Весь механізм пансіонату виконано автомобіль, який майже той же вік, як Петро Георгійович.
«Це джип – легенда! Він був випущений в Японії в 1947 році, потім в 70-х роках був куплений братом, який жив у Владивосток. І 20 років тому він дав мені. Автомобіль прийшов до Оренбурга самостійно, ремонтував його, я все ще ковзаю, і навіть використовувати його для гарної причини, Петро Григор'єв радує, одночасно видаючи взуття для нових відвідувачів на своїх лижах.
Його дядько Petya називає це правильно - всі турботи про обслуговування обладнання, обладнання, треку і навколишня зона лежить на плечі. У суботу вранці пансіонат переходить на дрова для обігріву свого мобільного офісу - всередині металевого фургона, він сам побудував плиту. Його дружина Ніна Іванівна в цей час заливає чай в великі термоси, щоб обробити їх замороженим відвідувачам.

Херсон

На ганку будинку встановлюються білки. Це охоронна система, за допомогою якої дядько Petya контролює погоду і порядок на горі: Минулого року там був вкрадений туалет, метал, написаний на ньому «Інфраструктура». Все вкрадено, навіть алюміній з резервуарів води зрізається, не вкрадений. І так я запустив минулі бінокулярні сто разів на день, я шукаю.
Як справжній вентилятор технології, гараж Петра Григорьєва займає майже весь перший поверх свого будинку: кілька машин, причепа і три автомобілі можуть легко вписуватися тут.
Забрати кабіну до старої японської «джип» дядько Pete допомагає своїм диким сином – Андрей, процес займає 5 хвилин, а мобільна база пролягає на шляху.
З автомагістралі джип впевнено переїжджає на заміську дорогу, збудований Петром Георгіємовичем, за допомогою однодумців. Льометр і половина двох зумів зробити влітку, останні метри джипа - це стеблування, але відвідувачі бази очищають шлях до японської "ветерани".
Неподалік від підйому, Дядько Петья вже чекають декількох сімей, завжди ті, хто хоче їздити на гору, незалежно від погоди, адже в маленькому містечку немає нічого більше. Власник лиж і сноубордів, що знаходились, втілює чоловіків: «Ми ненавидимо кабіну і включаємо вправо так, щоб підйомник міг бачити в одному вікні і схилі іншого. й
Дядько Petit система безпеки - з бінокулярними він дивиться, що відбувається на горі.

Р

Цікавий факт, але перед створенням елементарного, але власна база лиж, Петр Григор'єв ніколи не був професійним гірськолижним курортом, обладнаним останнім словом.
«Що ви, Дядько Петья, ви їдете нам безкоштовно, але ви ніколи не були на реальні лижі». Це дорогий задоволення, але хлопці взяли мене на Самара область безкоштовно. Мені сподобалося, тепер я на горі. І я зустрівся з директором курорту, зробив багато корисних контактів.

В кінці сезону пансіонат переходить на гірськолижні бази країни і дешево купує старі або знезаражені інвентарю, ремонтує себе і ретельно зберігає в гаражі. Так людина вже накопичила 50 пар лиж, 15 сноубордів, і вже припинила підрахунок взуття.
У той же випадковий спосіб дядько П'яти знайшов розбитий щуррак в Башкирії (дивний снігохід, який використовується для підготовки гірськолижних схилів і гірськолижних схилів).
«Я кладемо під ним протягом року і навпіл, закріпивши її. Але потім виникла ще одна проблема: для того, щоб вона була компактною 300 метрів снігу на горі, потрібно 4 км від будинку до схилу на ньому їздити, і вона не пристосована до руху на асфальті. Що робити? Або трау для того, щоб замовити трахак назад і вперед, або придумати інший спосіб. Я з'ясував, я кладу на колесах вантажівок! На горі, що всі! Це єдиний щуррак у світі, який рухається так, механік може похвалитися.

Дядько П'яти вийшов з ситуації з відсутністю снігу - він зробив установку для виготовлення штучного чохла. Однак не всі проблеми пенсіонерів можуть бути вирішені самі. Щоб зробити штучний сніг, потрібно вода, щоб отримати воду з вже пробурених свердловин, потрібно електрику провести електрику, потрібно багато грошей.
Я вже зробив мій перший мільйон! Змішані борги, Дядько Петя сміється.
Непристойні гірські дрочини допомагають Дядько Peta по всьому місту. Хто дасть трактору очистити шлях до схилу, який дасть можливість оливи, які кинуть гроші, Петро Григор'єв радий всім.
«У шість років я не отримав копійку від бюджету. Місто говорить про те, що це не їх земля, окружність обриває дратівну стару людину, область говорить про те, що немає грошей. І на Всеукраїнському конкурсі некомерційних проектів «Ассистанс» відбувся другий рік. Не було грошей там, хоча якщо вони дали призи, вони не можуть нічого не завоювати. Я не знаю держави в грошових умовах, але покращувати морально-психологічний стан молоді. Хто ще потребує цих молодих людей? пансіонерські муси.

р.

Офіс Дядько Петіт має фото бази, яка читає, "Наше майбутнє залежить тільки від нас." Ця картина називається «The Future of Sorochinskaya Skiing через очі сновидіння». Сонечко Дядько Петья хоче будувати ангар на горі для рогатки, невеликого цегляного будинку і зустріти ряд спортсменів на горі.
Два хлопчики пропускають минулий вагон. «Якщо вони круті, все добре і все добре. Але літо прийде, я також водні лижі Сорочинцев, пенсійні кнопки його лижні черевики і йде на схил.

-img12---

Джерело: рибальська сітка