Скільки коштує бренд (9 фото)

Логотип Nike - Swoosh (вишивання, швидкісний рух). У 1971 році співзасновниця Філа Лицар запустив студента, Каролин Давидсон, для оформлення логотипу Nike. Коли вона завершилась, Лицар сказав: "Я не люблю його дуже багато... але я думаю, що я хотів його знову." Каролин отримав $35 за свою роботу.
У 1983 році, як подяку за свою роботу, Філ Лицар представив Давидсон з золотом діамантовим кільцем у вигляді логотипів і акцій компанії, переважно варто $ 600,000.

У 2001 році компанія BP обрала креативне агентство Landor Associates, рекламне агентство Ogilvy & Mather та PR-мультанти Ogilvy PR для зміни старого логотипу BP Green Shield для нових Helios, а також проведення супроводжуючих кампаній. Логотип, зелений і жовтий соняшник, втілює енергію в багатьох його проявах і супроводжується слоганом «Бейон Нафта». Вартість ребрендингу $211,000,000.

Логотип Google не коштував компанії. У 1998 році був створений Сергій Брін. Згодом логотип змінив багато разів, але його основні елементи залишалися однаковими.

267082

Логотип Google не коштував компанії. У 1998 році був створений Сергій Брін. Згодом логотип змінив багато разів, але його основні елементи залишалися однаковими.

Логотип розроблений Wolf Olins за Лондон 2012 Олімпійські ігри вартістю близько $ 625,000. Незвичайно сміливо надихає та несподівано неоднозначна відбиття сучасності Лондона та пригнічення.

Twitter придбав логотип через мікропанель iStockphoto за $6. Його творець, Саймон Окслі, сказав, що він навіть не думаю, Twitter був використовувати його дизайн до тих пір, поки хтось на підприємстві зв'язався з ним дозвіл на відновлення птахів.

Скільки коштує бренд (9 фото) р.

У 2008 році Pepsi виплатив $1,000,000 на ребренд Arnell Group. Зміна всіх логотипів та наклейок у світовій вартості $1.2 млрд.

У 2000 році компанія Landor розробила логотип, єдиний реальний елемент «дизайну», в якому знаходиться кутовий кронштейн над літерою «t», підтвердивши бажання компанії переходити в майбутнє. І нижню літеру слід підкреслити відкритість і дружність. Компанія сплачувала 100 млн доларів за логотип Accenture (Я не знаю, що лове – це рекламний трюк або варіант відмивання грошей)

У 1997 році британський дизайнер Мартін Ламлі-Нейр вирішив, що це було право на вирішення проблеми з логотипом, що робить щось уніфікованим для всіх каналів і медіа. До цього, кожен канал і медіа мав власний логотип.

Колишній логотип був з недбалими кубиками і кольоровим нижнім акцентом. Це викликало проблему з пікселями на екрані комп'ютера, і друк чотириколірного зображення був дорогим. Ламбре-Nair випрямляють кубиками, знімають акценти, змінили шрифт до Gill Sans і зробили логотип монохромним. Вартість $1.8 млн.