Почуття міні-спідниці від чоловіка

1,1 км Тексти пісень, а це означає: Я завжди відчував себе, як я зносився нічого.

Я дійсно відчув, як я не зносився що-небудь нижче талії. Нижня половина тіла не могла звикнути до нових відчуттів. Моя ніжка була гоління як прохолодне повітря, що циркулюється вільно під спідницею. Я не можу розслабитися, тому що я не відчуваю себе безпечною. Тепер я маю більше поваги для жінок, які носять міні-спідниці.

2,2 км Нижня білизна легко "згорнути"

Я був дуже дивний, хоча я вже знав, що в будь-якому нормальному русі я показав, що всі навколо мене мій нижня білизна. Колись я розмістився, сіла, або зігнута над, я постійно продемонстрував всі мої нижня білизна. Це був незручно, коли я отримав на метро і дійсно дивився хлопець, сидячи по всій мені, що він бачив мій нижню білизну і це був трохи незвичайним для його речі.

3. У Не думайте про згинання.

Я боївся вигнати навіть 10 градусів, тому що я ризикував показати всі мої, але в мій штани. І так, навіть присідання неможливе, спідниця миттєво підбирає на бат.

4. У Зберігати речі в руках прямо.

Я нарешті розумію, чому дівчата в своїх міні-спідницях сидять на ляпасі, чому вони стоячи там, тримаючи сумочки. Міні спідниця під певним кутом пропонує дуже гарний вигляд нижньої білизни

5. Умань Немає нічого легкого, щоб побачити вашу нижню білизну.

На жаль, я повинен говорити про білизна по всій пошті. Тому що це проблема. Коли я вийшов з машини, сидячи на землі, в метро, я думав тільки про одну річ, як не "горяти" мій нижню білизну. Взяло багато зусиль, щоб не показати труси всім. Я був так втомлений, що ввечері я не міг зняти нервову напругу.

6. Жнівень Ваша мобільність обмежена.

Сьогодні Я люблю сукню, схожу на одну дівчину, яка носить в офіс. Це був досить щільною міні-спідниці і я знав, що я не можу нормально працювати, тому я не міг зробити великий достатньо кроку. Якщо матеріал був м'якше, це буде легше, але проблема обмеженої мобільності не вирішена.

р.

7. Про нас Але навіть після цього... Я все ще хочу носити міні-спідниці.

Тепер я розумію, як ризикувати це носити miniskirts, але я все ще хочу носити їх! Я хочу показати всі мої красиві ноги.

Це те, що більшість жінок думають... Сумісність знаків зодіаку, як виглядають ноги в міні-спідниці, чи спалюють я нижню білизну, чи не течиця, чи кладеться моє волосся... Тепер я розумію дівчат краще...

Під час експерименту (це чоловік)

Головна