Фекальне пиво

Пиво від слонових фексів порадує смаків

Неймовірно приготував каву від слонових фексів, оскільки японські давали їм новий сюрприз - пивовари з Земельного сонця створили новий унікальний напій.

Фекальне пиво

Найдорожча кава в світі була визнана напій, створеним завдяки виведенню слонів: вартість одного кілограма делікатесності становить $ 1,100.

Технологія виробництва сировини складається з годування кавових бобів тварин, які потім ретельно витягуються з твердих відходів. Їжа знайома з екзотичним напоєм, визнала його як «вишуканий, з відтінками молочного шоколаду, горіхами, червоними ягодами і спеціями».

Такі плащові відгуки привертають увагу не тільки любителям кави, але і управління японською пивоварною компанією St. Gallen (Sankt Gallen), які вирішили залучити слонів в процесі виробництва піни.
Співробітники рослини повторили дії своїх тайських колег: подають тваринам з кавовими квасолями і чекали на порожню кишечника.

За словами експертів Ст. Галена, цей метод обробки насичених квасолею з вторинними ароматами бананової та цукрової кані.

Фекальне пиво

Пиво «Уні, Коно Куро», створене на основі кавових вишневих вишів, вперше приготував японську мову, яка відвідала «День народження» на презентації напою. Темна рідина з специфічним ароматом була настільки популярна зі смаком, які всі продукти пивоварної компанії продаються протягом декількох хвилин.

У заході взяли участь американські журналісти, які зуміли захопити кілька пляшок «Уні, Коно Куро», щоб особисто побачити неперевершений смак.

Фекальне пиво

"Хай, любителі пива! Це найкращий я коли-небудь спробував! Я занурила шию пляшки і мої ніздрили відчували гіркий аромат, схожий на запах смажених зерна. Першу сіпку заповнили гіркотою, але потім хвиля солодкості кинулася над мною. Як правило, люди говорять про післясмак пива, і я б закликав його після того, як Коно Куро. Довгий час відчув теплого аромату, що перемелює тіло. У мене є ще дві пляшки! 24-й тур

Фекальне пиво

До речі, першими творцями «сумного» п’яти стало керівництво пивоварної компанії Wynkoop, яка придумала квітень Фолс з випуском пива з бичакових статевих органів.

Цей жарт приваблював багато людей, які бажали смакувати незвичайний напій. Побачивши такий попит, Wynkoop вирішив реалізувати ідею жарту і побачити, що відбувається.