Бізнес в Росії (3 фото)

Автор пише: Сьогодні вкрадені номери колеги.
Я не знаю, якщо це «бізнес» існує в інших містах, але в Москві вона борошняна.
Я думаю, що рідкісний моторист не чув про наступну ситуацію, і багато людей. ?
Детальніше про продовження новин!

Власник автомобіля Sutra залишає будинок і бачить, що його автомобіль не має чисел.

Під склоочисником на вітрині власник автомобіля знаходить замітку, як на фото. Він пише.
Вони кажуть, перераховують стільки грошей (зазвичай в області 2-4 тис. рублів).

Сума про те, що й у випадку, якщо ви відновлюєте номер через поліцію трафіку. Але ви повинні витрачати багато часу, наповнювати багато папок і начинок. Всі Ви передаєте гроші, і вони розповідають вам, де ваші номери приховані. Вони зазвичай приховують їх у задній дворі. Наприклад, сьогодні мій колега мав видалити їх з бадьорості сміття.

Повідомляємо про поліцію без використання. Вони, здається, мають частку в цьому бізнесі. Ось пара історії. Коли вкрадена ще одна колега, вона не була на склянці. Вона пішла в міліцію, написав заяву. Як тільки вона залишила офіс, вона відразу ж була викликана і запропонувала придбати номери. Моноцидоз?

Історія Після заступника голови Міністерства внутрішніх справ (або ДАІ, я не пам'ятаю точно) Москви з особистих автокрадених номерів. Потрібно від нещасного випадку. Він натурально підняв всі вуха. Після дуже короткого часу він дав номери, разом з вражаючою кількістю грошей, щоб повернути сліпу око.

Біржа цих хлопців дуже велика. З огляду на те, що вони мають лише пару тисяч від одного автомобіля, потрібно обробити величезну кількість автомобілів щодня таким чином, що достатньо змащувати чиновників і за дуже низький дохід. Щодня сотні власників автомобілів знаходять свої залізні коні з відсутністю вставки. Коли колега шахти писала до кроків, вона попросила дати її номер автомобіля, що означає, що один крок має кілька жертв. Тексти пісень, а це означає: І ніхто не робить нічого про це. До того ж, до тих пір, поки вкрадені номери Путіна, нічого не буде зроблено.
З іншого боку, зловживання такими бандитів непросто. Приховати цифри і шукати вітер в поле. Симки одноразові, зробивши роботу і відкинув її. Якщо ви додаєте до цього не бажання робити все про це, то в цілому ідеальний «бізнес».

Таке «підприємництво» успішне, з декількох причин.
Перш за все, ми завжди поспішаємо. У нас немає часу для бюрократичних затримок, і навіть менше буде робити це.

По-друге, ми не віримо в правоохоронні органи. Ми не віримо, що якщо ми приїжджаємо і напишіть заяви, він змінить все, хтось буде спійманий або хтось буде допоміг. Більш того, люди мають побоювання, що наступний ранок, після повідомлення до міліції, вони не знайдуть машину в дворі, або знайдуть один без коліс, наприклад. Або загорніть його.

Остання і мабуть важлива. Більшість наших людей ще не мають бажання, тому говорити, боротися з зло. Ми використовуємо для того, щоб бути одержаними, robbed і robbed всі час. Весь час, і покарання за нього практично ніколи не буває. Ми знаємо, що кожен навколо нас є злочинним. Але неприпустимо, я бачу цю ситуацію поступово змінюється. Перший раз були вкрадені однакові числа колеги, вона пішла на поліцію трафіку і відновила їх правово. У цей час вона покарана і вирішила домовитися з злочинцями. Але вона була залишена з страшним почуттям, що вона стала супроводом до злочину. "Я ніколи не буду платити їх знову!" Вона сказала.

Якщо кожен інший робить те ж саме рішення і перестає платити їм, їх бізнес швидко загине.

Головна