Знаменитості, які проти пластичної хірургії (11 фото)

Brookley Shield, 47, вважається однією з найкрасивіших жінок у світі в 80-х роках. Але ванільність не розірвала актрису, яка років пізніше продовжує уникати пластику.

Kate Moss, 39, як і раніше, і не думають про зморшки обличчя, вона має, коли вона сміється. Найпопулярніші моделі світу Браво Кейт!

Юля Робертс дивовижно молодий для свого віку. І все завдяки здоровій дієті, не хірургії. "Ваша особа повинна бути про вас, не про ваших поїздок до лікаря", - розповідає Робертс.

Титанічний зірка Kate Winslet не має операції. "Пластика йде проти моїх моральних принципів", - розповідає акторка Оскара. Шлях, що мій батьки підняли мене і мої ідеї природної краси. Я актриса. Я не хочу заморожувати емоції. й

63-річний Сигурні Вейвер, які шуони в «Алєн», також проти пластичної хірургії. "Скарбники повинні бути живими, - каже вона: "Я переконаний, що життя буде відбиток на обличчі, інакше ви не досягнете успіху." Життєві заслуги!

Р

Julianne Moore – це ще одна зірка актриса, що лягає під ножа. «Я не знаю будь-яких прикладів, де косметична хірургія зробила будь-якого молодшого», – коментує Мур, «але люди втрачають унікальну форму обличчя, зношуючи пластмаси, які не можуть бути приховані. й

Хто-небудь в Голлівуді використовувати пластик? "Ірон Леді" Мерил Стереп сильно спрощує операцію. «Якщо ви коли-небудь серйозно думали про це неспроможність, подумайте про те, що відбувається, якщо операція йде неправильно, це страшно!» Ну сказав Мерил!

Габаритний зображення

Мега-загальна Tina Fey має кену для ботокса. Актриса, письменник і сценарист Тіна каже, ботокс не для мене, це погано. Особини людей, які занадто багато ботокса стають такими свічниками - блискучими, блискучими обличчями.

Джонні Депп, 49, ніколи не відкрито проти пластичної операції. Тим не менш, зморшки і особливості капітана Джека стріли пропонують, що він не є вентилятором з пластику. Що? Він дивує дивовижну!

Brigitte Bardot, 78, дійсно одна з найкрасивіших жінок нашої ери. Незважаючи на свій вік, вона віддає перевагу інвестувати в тваринне благополуччя, а не пластичної хірургії.

р.

Елегантний Brad Pitt є ще однією зіркою, визначеною до віку з витонченістю. Зморшки навколо очей не зіпсують її, навпаки, даючи акторську чарівність.