Grandfather подарував своїм онуком Батмобайл (3 фото)

Ви думаєте, що ви обсесували Бетмен? Візьміть лінію для шестирічного Alfie Wilde.
Він проводить вихідні, граючи з власним Бетамобайлом.

Альфіє дід Алан Деннетт, 63, не може мати кошти мільярдера Брюса Wayne.
Але він кладе більше, ніж £5,000 в реставрацію старої кидки в знакову машину.

990 р.

Міні-супергеро не може використовувати весь технічний арсенал Бетмена, щоб зловити злочинців, оскільки він не буде видано ліцензію водія на 11 років.

Тим не менш, не турбуватиме Аліфі. Його Батмобайл, робоча репліка реальної, є заздрістю своїх друзів школи. Алефі зношує костюм свого улюбленого бійця злочину та героя коміксу. Він надихнув пригоди Бетмена.

Алан, відставна механіка, говорить: "Коли ми давали йому цей автомобіль, він був абсолютно радий."

«Чому сидять за кермом, граючи Бетмен, співаючи його атему, і граючи комічні смуги сцени, шуаутінг, «Капов, чубчик, чубчик, tararach».»

Аліфа каже: "Це дивовижна, я люблю грати її, я впала в любов з Бетменом, коли я був лише два роки."

Нехай супервилини скуштують для цього Батмобайл, думаючи, що це приховування в відокремленому ларі за водоспадом. Це дійсно паркований поза дідусь Alfie в Риль, Північний Уельс.

Щодня, Alfie є тут з його будинку в Heywood, Манчестер, щоб грати з його автомобіль.
Атмобайл ще не пройшов перевірку, але Гранпа Алан вважає, що автомобіль потребує лише незначних ремонтів, щоб стати повнофункціональним знову.

Головна

Категории

Смотрите также

Новое и интересное