Дитяча хокею

У інтернеті було відео масової боротьби під час проведення дитячого хокею турніру в Росії Новокузнецьк. Згідно з описом, діти 2002 р. народилися з дитячих колективів Metallurg та Bars. Північноамериканські спортивні спостерігачі не залишали інциденту, пише Inoprosport.ru.

Shawn Newville, який представляє Deadspin, прокоментував:

Я спробував написати перший вирок як коментар до цього відео. Я хотів придумати, що я відкрив мій рот, а потім перекручував голову.

Це діти. Це катання дітей, які збивають свої мізки один за два хвилини. У деяких моментах у відео, дитина відходить в повітря, потім захоплює ще один хлопець і пробиває його з усіма його можливою. По закінченню відео, один хлопець можна побачити, що запалює ще на льоді і сяючи його, сидячи на ньому. Судді не можуть відокремити дітей один від одного. Відео супроводжується дивним російський рапс.

Боротьба з молодими російськими хокейними гравцями шокувала за кордоном експерти:

Shawn Newville, який представляє Deadspin, прокоментував:

Я спробував написати перший вирок як коментар до цього відео. Я хотів придумати, що я відкрив мій рот, а потім перекручував голову.

Це діти. Це катання дітей, які збивають свої мізки один за два хвилини. У деяких моментах у відео, дитина відходить в повітря, потім захоплює ще один хлопець і пробиває його з усіма його можливою. По закінченню відео, один хлопець можна побачити, що запалює ще на льоді і сяючи його, сидячи на ньому. Судді не можуть відокремити дітей один від одного. Відео супроводжується дивним російський рапс.

Ось що Sportsgrid коментатор писав:

Якщо у мене є будь-яка ідея боротьби з хокею, і я думаю, що у мене є, я можу сказати, що це боротьба в Новокузнецькі є кращим з усіх часів. А кращим, я маю на увазі найгірше. І по найгіршому, я маю на увазі самі неймовірні.

Все починається з одного гравця, що штовхає інший з паличкою, а потім, перш ніж ви зрозуміли, що сталося, кілька окремих боїв розбиваються на льоду. Референці намагаються відновити порядок, але в той час як вони керують вигнання одного вогнища, кілька інших розбиваються на суді.

Потім він перетворюється на фінальну сцену з фільму Ганс Нью-Йорка. Ви можете побачити що-небудь в цій боротьбі. Не пропустіть позначку відео 0.50, коли гравець в червоному светрі збиває гравця в блакитному светрі і іншому хокеїста в блакитному светрі rushes до його допомоги, кубик летить через гравця в червоному вигляді, падає на спину і ковзає на ньому на льоді протягом декількох метрів.

Як старі ці діти? Ніна? 10 років? Тому ми ніколи не будемо йти до війни з Росією. Всі наші діти виростають з книгами Гаррі Поттера. Російські діти вибивають один одного зубами і розщеплюють їх обличчя. й