Пластиковий хірург жертви

Люди, це жорстокість! Замість силікону заливають герметиком для ванн.

46-річний квітня Коричневий незадоволений своєю фігурою з дитинства. Повернувшись до школи, друзі приїхали з наступаючими прізвиками і випікали її через маленькі груди і плоскі бутона. На протязі багатьох років американці захотіли змінити своє тіло, але не заважали пройти пластичну операцію.

У 2004 році жінка мала цю можливість. У салоні краси, де квітень працював перукарем, прийшов клієнт, який розповів про можливість зміни себе за допомогою «силіконової ін'єкції».

За словами жінки, цей метод був значно дешевшим і безпечнішим, ніж будь-яка хірургічна операція, тому Квітень я щасливо вирішив на процедуру.

Жінка представила себе як фахівець з корекції фігури і запропонувала мені ін'єкції в домашніх умовах. Вона приніс мені своє хворе, що нібито піддається корекції алетак. Результат вразив мене, і я вирішив на процедуру, говорить Квітень. Але я не знаю, що ризик я був прийнятий.

Американська жінка оплачувала жінку, яка не мала медичної освіти для двох процедур ін'єкцій. Квітень відразу стала важкою алергія на імпланти.

Мої бутони стали твердими як камінь, так і змащений. Я зробив щось неправильно і пішов до лікаря, каже пацієнт. У лікарні виявилося, що в моєму тілі покласти побутовий силікон, який ущільнює водопостачання!

За чотири роки квітня під медичним наглядом. Під час операції з видалення імплантів в рані отримала інфекція, яка майже вартість американського життя.

Біль був просто монстроус, я переживав щось між народженням дитини, зубного болю і мігрені! Я мав таку державу, що я молився Богу за швидку смерть, жінка сказав.

Лікарі кладуть квітня в штучній комі. Єдиний спосіб збереження свого життя був ампутатувати її алетакси. По-перше, після операції на кінцівках американський почав ганглрен, через які лікарі змушені ампутувати руки пацієнта і ноги.

Завдяки зусиллям лікарів, квітень збереглася. Після довгої депресії американський купив протези і почав займатися спортом. Вона сказала, що вона не мала іншого вибору.
Я куплю і до гімнастики. Після ампутації я прокинувся 24 години на добу, але тепер я відчуваю себе краще. Я не збираюся сушити, я просто хочу переїхати. Я відчуваю, що це мій обов'язок, щоб попередити всіх дівчат, щоб бути більш обережним з їх здоров'ям, говорить Квітень.