Цікаві факти про фільм "Прихильник" (15 фото)

Цікаві факти про улюблений фільм

Спочатку Білл Муррей, Джон Трагальта та Чевій Час були розглянуті як кандидати за роль лідера.

Поле «Слястий поле», який відігравав матір Forrest, лише 10 років старше Tom Hanks.

Сцена, де Forrest сидить на лавці в школі, тоді як його мама говорить до головного була написана від Norman Rockwell's "Girl With a Blunt."

Куби льоду і Девід Чапель заявив про роль Бубба
р.

Прізвище Дженні, Куррен, з'являється тільки один раз в фільмі: на конверті, відправленому Forrest в В'єтнамі.

Це перша роль фільму Haley Joel Osment.

Вона сказала, що Елвіс говорив в голосі Курта Руссела в фільмі, але Курт не визнавав його.

Під час зйомок однієї сцени Том Hanks коментує, Моє ім'я Forrest Gump. Люди закликають мене Forrest Gump. По суті, актор зробив бронювання, але режисер Роберт Земецький, як і його, і він включив цю конкретну програму в фінальну версію картини.

На кожній фото в кіно Forrest з очей закритий

Під час зйомок пробігу Том Ганкс часто заміняв підступний брат Джим Ганкс.

Під час зйомки гри Forrest, Tom Ганкс просто перемістив свій ракетку в повітрі - м'яч пізніше намальовувався за допомогою комп'ютера. Твитнуть Hanks не знає, як грати ping pong.

Двері виконують 6 пісень в кіно

На сцені, де Forrest говорить перед натовпом і його мікрофон відходить, він говорить щось ліву негарду Він каже: "Симчаси, коли люди йдуть до В'єтнаму, вони йдуть додому своїм матерям без ніг." В іншому випадку вони не повертаються. Це погано. Все, що я повинен сказати про В'єтнам. Секрет розкривається Tom Hanks.

Підлокітник практично завжди одягається в перевірених синьо-білих сорочках.

Після величезного успіху фільму Winston Groom (автор Forrest Gump) написав роман – sequel, Gump & Co.