Сад і сад весняної пустоти

Листи з садівників

1,1 км «Як можна сплести чоловіка від посипання огірків і помідорів? й

2. «Я задаю, якщо салат поливається не водою, але з рослинною олією або майонезом – краще смакувати?» І сметана?

3. У Недавні мої однокласники запрошують мене до дачі, і я працював в саду вперше в моєму житті. Я тягаю мій вуса весь день і я був дуже засмаглий. Покажіть мені, це правда, що потрібно тягнути голий вуса, або полуниця не буде рости?

4. У «Наш сусід вирощує кульки для насіння. Його урожай щедрий поділився своїми сусідами, не доглядаючи за особистим отриманням. Подаруйте йому гарну пісню з сторінок вашої газети, але завжди з словами «Ви будете вмирати, притулок!».

5. Умань У мене є цілюща весна на сайті з смачною і гаряча вода і грязь. Але сливи приходили і відвернулися навесні. Якщо я вже інвестував гроші (буклети, рекламні ролики) у «промоції» весни?

6. Жнівень «Фруктовий трійник атакував наш сад вночі. Я дам всі яблука, груші, шашлики, відверта горілка з холодильника. Ви можете побачити з доріжок, які я опинився з ганку. Як боротися? й

7. Про нас «Дирий редакшн» Я садівництво протягом тридцяти років і я не можу вбити всіх москітів на мій сайт. Де вони приходять з, huh?

8. «Попередньо, що фраза «змовлення томатів» означає, що вона впливає на їх врожайність? й