Ферма, де ми збираємо картопля.

Чому?

Ферма, де ми збираємо картопля. У цей час пиво було в короткому поставці, в Москві неможливо було купити, але тут, в selmask "Жігулевське" продається. 60 копеків. Як ви отримуєте минуле? Право, без способу. Ми йдемо на selmag - мене і п'ять інших друзів, підійдіть до продавця і щасливо попросіть нам 2 коробки пива.
«Дві пляшки в руках і в обміні на контейнери», – звучать голос торговця.
- Тітка ... Який контейнер?! Ми навчимося, де ми приїжджаємо, что? Продаємо не менше 2 пляшки, ми відразу п'ятаємо їх і даємо їм.
В обмін на таржі! залізо в голосі стає навіть холодним. О, yeah? Ми не були студентами, які не мають труднощів, і ми не гірше, ніж будь-який інший студент. У гуртожитку ми знайшли два порожні пляшки. Один під оцтом і інший під розчинником. На щастя, пиво було продано в тій же, змивають їх якісно і на світанку приходили до великої дороги.
На цій дорозі до нашої колгоспної ферми кожен день поїхав вантажівка з порожніми канонами. Для молока. Що ми припинили його. Дідусь виходить з вантажівки - Боже кульбаби і запитує, що нам потрібно. Ми чітко пояснимо, що ми хочемо, щоб дати нам одну порожню гармату, і якщо він не дає йому, ми беремо його самі. Подарував нам цукерку. Ми отримали його і в 8:00 до 20:00, ми стоячи під скляними дверима. Це натуральне з бісеру. Що магазин відкриває, і ми вперше з'явимося перед продавцем.

«Дві пляшки пива і зміни, будь ласка,» Я кажу і подавав порожню ємність і 50 рублів в одному векселі (в ці дні багато грошей).
Збірник подрібнює зуби, але пиво дає і змінює кількість.
- Відкрийте пляшки, будь ласка.
Вона відкриває. Ми беремо їх і обережно влийте їх в баню, а потім виконаємо порожню ємність і скажемо,
- Два пляшки пива і відкрити його.
Збірник досить починає усвідомлювати, що десь вона кидається, але дає нам ще дві відкриті пляшки, які ми так само ретельно заливаємо в баню. Продовжуємо процедуру:
- 2 пляшки пива і відкрити його.
Скільки буде потрібно? вона просить ретельно, як вона відкриває десяту пляшку.
- 50 літрів бісеру, підраховують її.
- Ер ... Може бути, ви повинні мати пару коробок, huh?
Ноп. Дві пляшки вручну і в обмін на контейнери, я кажу.
Збірник йде безшумно, і ми зберігаємо бахрому з пивом.
Хлопці, бути людиною, візьміть пару коробок, чт? У мене є черга... люди чекають... продавець, пропущений на пляшку фіфти.
«І лінія не розуміла», - розповідає один друг шахти, граючи з туристичною аксеєю і шукаючи черги, яка вже виросла досить багато, поки ми граємо з пивом. У черги зловили смарт-імітатором.

На пляшці сьомого продавця перевозиться. Вона вилікувала, вона загрожувала нас з відповідями і штрафами по лінії Komsomol, але ми знаємо одне хороше слово: «дві пляшки в руках і в обмін на контейнери. й

І, нарешті, був повний канон. Ми урочисто закриваємо його кришкою і перетягуємо її до виходу. У продавця вдихнула зітхання рельєфу, але вона не могла описуватися повною радістю, коли я перетворилася на двері і сказав:
до У вас є чудовий сервіс. Дякую. Ми розповімо всі наші діти, які є великим пивним магазином. Ось сто і двадцять з нас.