День народження

Продовження посту вчора. Згадайте старий...

Глава 6 (розмова, проміжна): Курячий ракизм

(Паша):

- Ну, стара леді з сильною кумполем зловила. Я думав, що це все!

У номері:

- Мердерери. Ви загинув мій сон. Що була дівчина мого життя.

(Tolik):

до Що ви йдете? У номері:

- Про те, що я залишила тільки силует на стовбурі цього дивного дерева, несучі черевики. Подивіться на форми. Які лінії ...

(Суррик):

- Так, завантаження дійсно вирізається.

У номері:

- Захоплення гумору. Завантажуй! Pity ... Я був смугастий з нього, монстри. Я тебе зацікавила.

(Tolik):

- Так, yeah. Поставте її в шию. Змащуємо сорбіт.

У номері:

- Розглянуто пропозицію вульгару і несвоєчасно.

(Tolik):

- Вибачте мене?!

У номері:

- Я кип'ятаю, залити. Але ви знаєте, що я позбавляю тебе.

(Паша):

- Ну, до духів!

(Геніч):

- Вимова хірурга. Не вдається душу, і без закуски. Де курчат?

(Суррик):

- Пригода Юрра.

(Паша):

- Що таке смаження? Юрра? Захопити курчат...

(Суррик):

- Паша, я б не хочу, щоб застарити вас в вагу, але іноді тому ці курчати були боголені, цинічно змащені, згущені і розібралися. Ви серйозно думаєте, що ще більше неприємних причин може статися до них?

(Паша):

- Довірити мене, можливо. Юрра любить варити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

... Коли хлопчики підійшов вогонь, Юрра серене несвідомо в класичному компасному поставу – кожна кінцівка вказувала її напрямок світла, в той же руці він мав шампунь, а в іншому лопатці (до неї ми повернемо).

(Суррик):

- Юрра, прокине! Юррик, ти наш чоловік! Юрра, де ебать курка?

(Юрра):

- Там.

(Суррик):

- Юрра, не зникне, Юрра, нехай фокус - де це?

(Юрра):

- Там.

У номері:

- Я думаю, що ми втратимо його.

(Паша):

- Я більше турбує про втрату курки.

(Суррик):

Юрра, «я» не влаштовує нас, це неправильна відповідь, і це нелюдно.

(Геніч):

- Так, Юррик є нелюдом, для ваших друзів хочуть їсти, і це не дивно, щоб позбавити їх від цієї простої радості. Вітаю?

(Юрра):

- Усе!

(Пітібратор):

Юрра, ви вставите своїх друзів. І ваші друзі не люблять бути, робити це, Паша?

(Паша):

- Дійсно. Покинути його в річку.

У номері:

до Ні, що не наш метод.

(Паша):

- Чи можна закусити наш шлях? Яка пропозиція?

У номері:

- Тепер... Дайте мені пляшки... Він завжди працює з ним. Юрра!

(Юрра):

- Чи є? й

У номері:

- Чи можна пити горілку? й

(Юрра):

- Так!

У номері:

- Айн, заливка. О, де закуска?

(Юрра):

- Там! Всі Під де-ре-ва!

(Суррик):

- Дивитися, він працював. Так, є відро. Проксимус Про нас Юррик... Юрра, ебать! Чому це вугілля? Чи є вона чорна? ?

У номері:

- Саша, не сором'язлива його. Жорстке, що станеться.

(Суррик):

до Що таке ебать? ?

(Юрра):

- Шхс ... Ця курка є негро. Чи є ти рацист? й

(Паша):

- Я розповіли курку в жопу. Згорнути його...

Глава 7 (середній, злегка смішний): дошка

... Далі Ом неодноразово запитав питання: Чому? Більш конкретно, що лік? Що таке кая, це катер потрібно, щоб плавати минуле наше очищення в даний момент, коли Griboff, лежачи на шлунку, акуратно і екологічно чистий йогуртізований в глибоку одноразову пластину, спостерігаючи за справедливістю річки. На човні глянуті життєздатно по швидкому потоку чистої води, керованому шайбами жилетів. Ні, не схожий на це. Що трахнув катер був вишитий, як сяйво вниз р. струшки. Griboff, не перериваючи процес сметани, ретельно переглядаючи її слайд. Після закінчення він ретельно вкритий плитою поверх іншого, він став непристойним і впевнено сказав: «Я хочу їздити на човні». Лікарі рекомендують мені. До неприємностей інших алкогольних напоїв в цьому випадку нема нічого проти медичних порад. За цей час майже кожен був вже в турфі.

до Але патчпорт - це запорука того, що людина, відповідальна за суднову станцію, обережно дивиться на вісім потенційних моряків, ледь стоячи на ногах, як якщо заздалегідь скоригувати на пітчингу.

до І я... це... – Griboff ретельно відчував свої кишені. У кишеню джинсів він раптом відчував щось, здивував, знову відчував, вікторично відірвав і витягнув ... маринований огірок.

- Хто. І не тут у мене є паспорт, він прокоментував і відкусив овоч.

- Іхде? - Катерман мав надію позбутися від небезпечного лужника.

- У цьому дуже... куртка, Griboff поширила руки.

до А куртка? – заспокоїти чоловіка, благословення надії стала більш відчутною.

- Ну... Вважно залишатися там, де я повернувся, реставрований Griboff, чесний погляд на очі.

- Так! Але це не допускається без патч-порту! – надія катера остаточно зміцнила і поширила крила.

- Послухай, мій дорогий! - Шурік ступив вперед і вивів складаний ніж з кишені.

- Гей, хлопці, не руйнують його! - пам'ятка ножа з слідами курячої крові не тільки зламала крилами надії людини, але в цілому, якось обвисла його.

Наступним компромісом було організовано як високі партії контрактів:

- Я не можу дати вісім човнів будь-яким чином - доступні три струми. Якщо ви поїхали, то ебать ви!

- Ідеально! Ми будемо тонкими з цими трьома красивими чохлами. Великий Милосердя, Мон Чері! Утримали стовпи. Автопарк «Хайсти» у Вашому борг.

- Гентльмен, йти вперед!

... І друзі-алкоголіки, з ulukaniya і matyugas, потрапляючи в човни, пішли на відкритий море під прапором сімейних комори Griboff. Так, це сімейні штани неоднорідних кольорів, зношених на палиці ...

... Після того, як сорока хвилин вітрильного, Griboff припинив співати Баварської народної пісні, породивши одну з наших човнів, щоб збити, так вона була скасовую воду з двох сторін, і оголосив: "Я трахнув шукаю ссать." Мої друзі, час покласти мочитися на солоні вітри. З цими словами він келент на дуже носі човна, вивів його ваговий анкер від ширини і, згинаючись з чубчиком в хребті, почав згинути води Клязми. І тут вдалося побачити дивний човен на відстані. В середині р., в той час як наш загінник повільно підійшов до неї. На човні з Griboff на носі була в вангарді, і вказуючи його безкоштовною рукою в дистанцію, милуючись кришкою:

до Ох, мейн лет! Флібтери! Ви знаєте, що я бачу? Я бачу тебе! Cruys-brahm-staxel, ебать мені, якщо нічого не зробити гроші на цьому кораблі! Зайдіть! Попереду!

І загінрон дуетно кинувся до преси. На носі Шхуна, як фігура, поміщена на чолі, і подрібнюється в поганому голосі: «На пансіонаті, матуся!». На стерні був Женіч з довгою паличкою в руках, на якому сім'ї членів Грибоф потокнув, обтягуючи їх життєрадісним кольором. Роль рядів відіграла П'ятбратор і Толик, яка проголошила тишу водної поверхні з ритмічними кришками в бітах оарів: «Зроби тебе, ебать тебе!» Захоплення пекло! Ще два шхуни з Oom, Pasha, Shurik і відроджений Jourra набагато більш скромно слідують флагманським.

... Коли мета посадки підійшов, ом перекинув в спеку: ту ж саму дівчину сидить на човні. вона така ж бабуся. Нещастяні жінки, відкривши свої роти і з'являючи їх очі, подивилися в стопорі на бортовому пістолеті Грибофа, що летять до них, що він не тільки не виймав у своїх штанах, але і почав погрожувати на них. У жаху, Оом подивився на Шурік. Він мовчазвся в сенсі, що «ми повинні перехопити його матері». Позиція катерів змінюється миттєво. В той час як корабель під керівництвом Грибофа кинувся на човні дам, шуни під командуванням Оом і Шурік спробував його половити на фланках і перехопити його. На самому підході до оніміння жінок з жахом, коли катер Griboff вже загрожував їх обрамляти, шхуни Шурика і Оом вдалося обійти її навпіл корпусу і одним синхронно підійти праву і ліву, зв'язавшись з носами прямо перед нею і утворюючи літеру «el», в основу якого другий пізніше і збиток стовбура флагманського...

... З сильного удару, Griboff, як нуклеус з гармати, летіти з лука човна і, продовжуючи хвилювати його пансіонат гак з його штани з крім "Eopanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Я думаю, що читач не буде багато сюрпризів, що в польоті Griboff збито в його онуку і перетягнув її в воду з глухим лопом.

Глава 8 (арклор): У селі

... В той час як Griboff висушує свій одяг на шампуні над смотретьми вугіллями, відпочинок вирішив організувати харчову заготовку, яка буде відправлена в сусіднє село для закуски. Більше години пізніше, група п'яти чоловіків, які подорожують через ніч на село. Якщо військові сили командували Грибоф, Юрра була відповідальна за землю.

Юрра, естонська національність, але хто проживав більшість свого життя в Москві, був ведмедром великих імперських відправлень. Одержує з військовими і річними за владу СРСР, він мав карбейн Сайга в домашніх умовах, пара ручних речей, три комплекти камуфляжу і лопаткою. А тепер він прогулявся вперед від занурення в камуфляжній кальф і брюки, з армійськими мітками навколо шиї і лопаткою в руках. Наступним чотирим в дугі п'ятих скриньок спробували поїхати в ногу і м'яти крок, який привезв ще більшого жаху до рідкісних мандрівників. "Сон Санг-Вей!" за наказом Юри та детагментації введено в село.

... У Луцьку semAchki засвідчили про політику.

до Принаймні напої! Тексти пісень, а це означає: Але він думає про звичайних людей! Я вірю в Борис Ніколаїч!

- Зареєструйся! Деякі прості? Так само, як прокинутися Єльцину, і давайте подумати про Нікодмовну - чи здорово чи повноцінно.

до О, або ваш Зюганов не може спати, якщо ви не мали вечерю...

... ? І молодий ooooooaaamiiiraaaa переноситься з пробиваною головою. — політичні дебати перенесли нерегулярний хоровий спів. З вечірньої темряви прийшла лопатка саппера. Юрра зустрілася з нею і всім іншим. Юрра: "Стоп, один або два!" Na-leeeeee-wo! Хто, ебать! Це як бабуся! У онуках з'явився будинок відразу. Тим не менш, Юрра перехопила ініціативу з питанням:

- Мати, перетворилася на найближчу стару жінку в конфіденційності, подряпини вухо з шпателем, але скільки нас в селі?

- Досить, солодкі, досить, – оповіщається «мама», мудро заперечуючи, що не вказуйте, що «заради» питання.

- Так? І як ви відчуваєте про гарячу частину світового тероризму – Чечня? – продовження питання Юра.

- Негативно, дорогий, негативно: ми не любимо ці пошкоджені Чечени, бабуся повідомила і, вже перевернувшись до своїх друзів, розім'яне, О, чай зачарував мене все, я буду додому.

до І ми повинні йти, і ми будемо йти, – підтримуємо друзі.

- Мати, ми повинні мати трохи хліба, - сказав Юрра, натискаючи шпатель на камуфлаговану щиколотку.

- Приїжджаємо на, мед, ми збираємося нічого, пансіонат невелика, а в саду нам дуже стара копати, розім'яли старі жінки, ходячи по паркану від гріха в невеликих кроках.

до Або ж, можливо, все-таки буде знайдено пара крихти, – приїхали вперед П'ятеротор, отримувати поважний гаманець (хі да мав багато негритів), – Немає зайвих.

до О, так, я обов'язково знайде якийсь чай, якщо я шукаю щось, перша стара жінка миттєво анімована, поїдемо до хати, моя сестра діда прийшла, тому вона приготувала кой-чаво напевно.

Неважко сказати, що впаде в хата і знайшов там же бабуся, і той же дідусь з човна (Гоголь з його матовою сценою від «Інспекторних» халатів сигаретних баттів), детач був вимушений відступати під тиском відсмоктованих ганчірок і печі...

Глава 9 (електрик): Уміння покласти право

Вже пізно вночі в номерах почався виток номеру 27 з того, що батареї сіли в рекордер стрічки. Паша досліджував рекордер стрічки, подивився на розетки в стіні і сказав з зовнішнім виглядом професіонала:

- Я ебать потрібно дріт.

- Тепер! Навігація Отримаєте! - Юрра змащеного ножа Шуріка і кинувся до дверей. Він переніс дверцятву і підірвати його вгору.

- Юрра, далеко!

- Я розумію! Узгоджений Юрра, справляється з дверима і маршується в невідомому напрямку.

- Так, людина. Він вірив у другу Пашу.

... Через те, що Юрра повернулася:

до Він тримав шматок товстого дроту в руці.

- Юррик, це не підходить - нам потрібна пара, крім того, у нас все ще не є штепсель, - розчаровує м'ясо Паша.

- Пара? Штепссель? – Женич був анімованим, – Юррик, дав мені ніж!

- Юрра рідко шини довгих фраз.

- Етиткіна титри! Юрра, що про ніж? – на лезі ножа прикрашають два величезні, дочка копчена напівкруглими каштанами.

- І Куй знає його! - Юрра чесно відповіла, різко відповіла і цілеспрямовано зненала на балконі з незамінними хірургами до кефіру.

У цей момент з туалету повернулися довгоабсент Tolik:

- Фак! Унітаз вже забитий на нашому поверсі. Чи важко випікати з балкона? О, я шукаю. Дякуємо Богу! Думаю про це, вона була заливка на третьому поверсі, тому там немає світла, а кріпильна кріпильна кріпильна кріпильна - гріт, деякі деревики вдалося вирізати шматок високовольтного дроту з щита. Це все ще куріння. Язик! Я побачила дерево, якщо це не вбиває ебать.

- Толя, ви хочете зустрітися з цим деревом? - Шурік зважився глибоко.

- Юрра ???? - Толик здогадував.

до Немає коментарів, Tolia, немає коментаря.

- Ndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Естонська електрика, motherfucker! Женіч, ви сказали щось про штепсель, Паша нагадувала.

до О, так, Женіч завершив скло, вирушив на стіну скосу і в одному впав ковпачок зрізав нижню частину дроту з пробкою. - Ви йдете, пара і штепсель!

- Голова! - хваліфікована Паша, потім регулювала дріт на стрічковий рекордер, ущільнюючи її ясеною.

- Ну, він сказав, що буде поставити штепсель в одному з гнізд на стіні.

«Паш, є один з гнізд для британка, не заплутаний його», - сказав Жанч.

- Спокійно, не дивлячись на те, що пенеї скине! – помітивно Паша і качка ...

... Коли через півгодини в кімнаті в'яжуться джент, освітлювальний його спосіб з ліхтарем, дим вже прокинувся, з балкона кинувся палець, а дріт кинувся на дотик з тріщиною з стіни і прихованою. Але він все ще мав жертвувати пляшку, тому що тільки вона може допомогти кріпленню забути про необхідність інформувати адміністратора про те, що протікає до підлоги золоту плаваючого пластика, який в попередньому житті був розетка для брита, і скрабий квадратний метр шпалер навколо нього ...

Глава 10 (когнітивна): Міжкультурна комунікація

... Зібрані ступені продовжували збільшуватися, а горілка не зупинилася. Це були ті молоді роки, коли, після йогурту, люди повернулися до столу, щоб додати, і свято продовжував. Грибоф знову на столі. Про свою подорож до Баварії, яка відбулася в кінці вісімдесяти років:

- Ну, ви знаєте, іноземці не знають багато про нас, а потім не знали нічого. Стандартний комплект - горілка, ікра, взимку, ведмедя на вулицях. А місцеві підлітки повели мене з питаннями, як "Я правда, що у вас є капелюх-юханка - жіночий літній одяг?" У вас є горілка на обідній меню школи? Я почав весело. Ми йдемо назовні, я даю машину - на витяжці з обох долонями, як це. Вони приходять мені сказати, що це неправильно? І я кажу, "Що ви зробили?" Вони кажуть, «Велл, метал, пластик, всілякі кулінарні речі. Чи це не випадок в Москві? I'm gritting - "Но... У нас є дерево. У Сибірі соснові дерева ріжуться, там збираються автомобілі, потім їх перетягують на слонах собаки до Уралу - і є вже залізниця - локомотиви йдуть. Вони люблять, - І вітер: І кажу до них: «Кулі, перед дошками, зазори залишають особливим – через них і ми бачимо.» І заплутавшись обережно - Бог заподіяти ведмедя болить всіх, так що він буде сердитися і колімага це дерев'яна нюкуй буде розбити на шматки, ви не будете втекти, ви не будете ховатися! "Життя" «Чому так багато ведмедів?» Я змащую. Я пам'ятаю з батьком для деревини взимку. Ми виходимо - куяк, весь вхід покривається снігом - не виходити. Ми для лопаток. Деякі були очищені. Займали два кроки – ведмедя від снігу! Білий Великий Добре, сусід з другого поверху з віконної пилки в часі - з подвійного брусу кладуть бастар з одним волей! Зима довга!

Глава 11 (Good Сусідство): Кавказька Гість

Під загальною п'ятою гроана, ніхто не помітив, що в кутку кімнати відкриваються двері на півгодини не було сидять з де матеріалізований блондинка. Але рмень в якийсь момент заспокоївся вниз і в результаті пауза таємничий незнайомець захопився гучно.

до Що таке ебать! Ви так Блондинка? - Вимагали галантно п'ятибратор.

- Звідти, відповіли блондинка, загинув її руку невизначено, і знову захопився. Білявка була в димі.

- Моя назва Павла. Водка заливають? – підтримала розмову Паша.

до Блондинки не захоплювали себе і розмова почала текти.

Навіть через півгодини бенкету в дверцятах був хлопець про двадцять вісім, кавказький зовнішній вигляд, недбалий коло і все над ним – на брови. На цьому місці в кімнаті, крім блондинки, з'явилися Griboff, Tolik, Pentibrator і Zhenich сплячі на ліжку. З утрудненням лущення від дверей джемба кавказький впав в приміщення:

- Солодкий, трохи, я шукаю вас, і ви тут. Ні, висушіть його, yeah.

до Артур, ебать ви! Я люблю це тут. З хлопцями. Право, хлопці?

- Добре, що хлопці думали.

до Ух, що дама? Що вам подобається? О, я отримую його, висушіть його! Артур перевернув до Грибофа сидячи на краю ліжка. - Ви трав'яні, праві?

- Так, з якоїсь причини Griboff підтверджено. Ми вирішили одружитися.

Артур був чітко налаштований. Він захопив стілець і кинув його над головою сидіння Griboff. Стільці зламалися на частини, які знизилися на підлогу разом з фрагментами двох плафонів з люстрою торкнулися при гойдалці. Griboff приймав чистий, іноді пологий погляд на Артур і затребуваний:

до Що ви, фольга? він пішов.

Артур вішати. Така реакція зламала його морально. Тоді він не мав кращої ідеї, ніж перетворити таблицю з залишками спрату і порожніх пляшок і замішати їх на спині сплячого Женіча. Три ніжки вийшли з столу. У дерев'яному каркасі знизилася матрацна частина ліжка з аварією. Ніна не прокинулася.

З такою невиненністю Артур був остаточно подрібнений. У нервовому виснаженні він нащадився до ліжка поруч з Грибофом:

- Вона буде закінчити мене, він зважився, дивлячись на Светку, яка знімається з асиметричним слалом.

до Що це таке? запитав Грибоф.

- "Я бачу шкода," Артур скаржався.

- Ну, кожна жінка має славу, незрівняний Griboff заохочується. - Ось, візьміть Єву. Добре, кожен був добре. Але що ебать були яблука?

- Єва? «Ваше ім’я жінки – це гарне,» Артур продемонстрував три класи освіти.

- Оцінити!

... У цей момент Шурік вступив в приміщення і оголосив:

- Вітання, у нас є гранат: Толік Батман.

Глава 12 (Голлівуд): Бетмен і голий дупа

... Толик був гарним хлопцем. Я можу пити багато. Але іноді він п'яний і став Бетменом. Після цього мистецтва реінкарнації навчався йому Юрри. Вчити і забути. Але Tolik відмовилися забути, проте загрожують. Це сталося з ним незалежно від місячних фаз і розташування. Наприклад, повернення з п'яти на метро, він більше, ніж один раз безпосередньо в машині до неприпустимого захоплення пасажирів, що пригнічують ноги до верхнього поручня, висувається вниз, запалює підлогу куртки (віскі ключі, прохід, перевал, зміна та інші кухні знизилися на підлозі з кільцем), а також розводять з хутром: «Я Батмаааааааана!» Після того, як він почав працювати над вагоном назад і вперед, продовжуючи розгорнути свої крила макіяжу і інформувати громадськість, що він був Бетменом і "чортаючи всіх". І ось. Молодь, це алкоголь. Але факт, що це шоу іноді прослужило принаймні два або три години. І був виснажений.

Тому, коли Шурик показав своїм друзям про це малогабаритна реінкарнація, хлопці були трохи нудними. По суті, вони навіть не встигли отримати тьм, тому що відразу після Шурика жахи ламали в приміщення, летять на крилах ніч - Толік-на-Батман сам. На своїй голові було розірваний молочний мішок, постільна білизна знизилася від плечей, на губах відігралася ом'яна посмішка. Хлопець був в характері.

- Я Батмааааааана!!! - Толик оголосив і витікав в приміщення.

Ситуація стала очевидною: якщо нічого не буває з звичайного, то театр одного актора простягається за години. Я скажу вам прямо, це сталося.

... Спочатку друзі намагалися заблокувати Tolik в шафі. Але це не врятувало їх, для Tolik вийшов з шафи через бічну стіну (і закрити складені всередині). Після цього, бігти по кімнаті – шкода – летіти по кімнаті на плендо-вінгерах і перспективних ще раз «чорт кожен», стрибати на балкон. Але там, незважаючи на темряву ніч, він побачив (Батмани мають відмінну зірочку) три королеві асорти – внизу балкона під тіні дерев сідають вниз до кішки. У тиші було тільки громір і розтріскування цикад. Tolik миттєво відчував момент - дівчата потенційно істотно розширили аудиторію виступу. Що врятував своїх друзів.

... Підставка на деяких залозах, Tolik розтягував свої руки і крилами до боків і, набравши повні груди повітря, проколів грудей на балконному барі. Бар розтріскується.

- "Я Батмааaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Не оздоблювальні, від нижнього старту до смерті, лякаті дівчата розмішувачів зламали через кущі, розтягуючи їх труси і миготуючи їх ас на ходу, під хорошим відтінком Юри, який ще був йогуртом з сусіднього балкона...

Епілог

Набагато ще трапилося те, що ніч: видалення Tolik від коми, і розмотування всіх вогневих шлангів в тілі, і балконного йогурту на броварці, і спроба повісити себе на туалетному папері, і співати непристойні серенади під вікнами адміністратора – не можна розповісти все. Немає необхідності.

... Скоро вранці. Паша прокинулася під виживанням столу і, чунг його чола, дивилася на невисокість стель. Женіч прокинувся все в спратах і був здивований, коли нам вдалося піти риболовля. Юрра знеболюється з дискомфортом в перінемі і здивувала лопаткою сапера, що приклеює його ширину. П'ять браторів знебовтився і був здивований лопаткою саппера з ширині Юрри. Ом кинувся і був здивований, що лопатка саппера з'явилася з шифера. Толик прокинувся з мішком молока на голові і не дивився. Шурік зловив і здивував, що він кинувся. А Грибоф не прокинув. Він тільки прокинувся, коли холодна вода заливається в штани.

... Після життєздатності Женича фраза «Сурик, ебать для кефіру, врятувати людей!» друзі тихо вішали з пляшечкою горілки, вилікуваних Tolik в день до і почали думати важко. І було те, що продумати - бо потрібно було покинути за номерами, і сплатити штраф за пошкодження oh, як не хотілося. А ще не всі гроші Pentateuch буде достатньо. Перший номер був практично неафілійований - струми сплять там. Але ось другий: розплавлений вихід, обпалюють шпалери, застигається шнур, неможливий ліжко, неоцінений шафа, стіл без ніг, затішне крісло, зламаний балкон бар, два розбиті плафони, торренну дверну ручку і всілякі ліктя для дрібних речей - це був переконливий результат свята. В результаті вони вирішили зробити косметичні ремонти – якщо це можливо, усунути явні ознаки погром і сподіватися, що він буде перішним. Меблі складалися як кубики, так і підтрималися максимально. Вони перемістили шафу, щоб покрити шпалери, вирізаний шнур і розетку. Решта плафона була видалена і викинути, як так і було - навіть без плафондів. Увімкнути дверну ручку, але не можна торкнутися. Як все інше. В іншому випадку це катастрофа.

... Покоївка тут. Відкриваємо двері і проводимо дихання. Покоївка стояв, виглядали і вимагали від друзів-алкоголіків кілька рублів за втрату рушників, які не дали.

Так пройшов студентські роки ... літопис одного дня