Хто буде писати кращий лист до гімнастики Світлана Хоркіна?

Газета Комсомолская Правда нещодавно провела змагання. Хто буде писати кращий лист до гімнастики Світлана Хоркіна?

"Привіт, солодка Світлана! Я пишу вам лист... що ще! – як wise Gogol колись проголошено. На білому снігу формату А4 вже падає ліва рука. Я вдячна Комсомолській правді за цю дивну дію. Для спілкування з улюбленим спортсменом. Віталій. Я 26. Я жити біля центру Москви - в Медведкове. По професії, я менеджер з продажу, тобто, я середній клас і зробити дуже, дуже хороші гроші - близько трьохсот і п'ятдесят доларів на місяць. Також є автомобіль - "високий" (довга кришка + висока панель): Я думаю.
«Що ще?» Відповімо:
Звісно, антикор (поважно промивають ці вихідні, ручні порції), магнітний рекордер Kenwood, всі дзвіночки і скоси: навіть такі дрібниці, як плюшеві кістки на дзеркалі і коронка на торпедо надаються). Я пишу це так, що немає ідеї, що деякі маргінальні сумки з тих, хто знищив Манеж Square пише вам влітку. Або просто бездомна людина, яка приховує бажання безкоштовної закуски для любові спорту. Ноп. Я не один з тих: Я не один з тих, хто приходить до відвідування в витоку шкарпеток, тому з в'яленим диханням я піднімаю для вас, Світло, внутрішній кут ковдри мого внутрішнього світу: Я проходив код з домофону моєї душі і граю з вами в лікарні пристрастей і в КВД секретних переживань. Коли я побачила вас на платформі, я не можу спати довго. Він був шокований, що він бачив і знову:
О, досконалість: особливо коли ви літаєте з однієї перехресної панелі на інший з ногами, викладають. Почуття переповненого мене: щось спалений серцем і пірсинг мій мозок. Тоді, в тиші ночі, підраховуючи до дев'ятсот і сорока, я впав дупа. Аксіті, в басейні, вже знаючи, що я відсутні. Коли я прокинувся вранці, я отримаю, щітнув зуби швидко і покласти на купальник дружини і повісити на mezzanine. Шукаю себе в дзеркалі, я думав, що я не поголені під руки в довгий час. Я спробував підтягувати себе принаймні один раз, але я не міг - думки про вас і те, що я не служив в армії (flatfoot) заважав. Потім я кладаю в передпокої і зробив тільки гімнастичний елемент, доступний мені - "берез". Він був 3.14, але він зміг:
У цей момент відкрився двері і дружина, яка приїхала з котеджу, з батьком і матір'ю. Я втратив мій мир з тих пір. Я збираю всі фото та статті про Світлана Хоркіна. Я пішов на змагання, і не так давно я відвідав театр, де ви граєте.
Я хочу поговорити з вами. Думки плутаються, почуття плутаються, часті повторення кнопки на відео довгий зламаний: Так само ви і мене: візьміть руку і поговорити про себе протягом п'яти годин: наприклад, про мої спостереження дивних людей, які отримують сигнали з космосу і багато інших цікавих речей: Якщо я пощастив квиток, то знаю, що ваша доля чекає вас на мобільний намет "Клінське пиво", який знаходиться праворуч біля метро "Бабушкінська" і живе надії довгоочікуваної зустрічі.

Віталія.

Не дозволяйте друзям читати або сміятися з ними на нашому сайті.