Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Хто буде писати кращий лист до гімнастики Світлана Хоркіна?

Газета Комсомолская Правда нещодавно провела змагання. Хто буде писати кращий лист до гімнастики Світлана Хоркіна?

"Привіт, солодка Світлана! Я пишу вам лист... що ще! – як wise Gogol колись проголошено. На білому снігу формату А4 вже падає ліва рука. Я вдячна Комсомолській правді за цю дивну дію. Для спілкування з улюбленим спортсменом. Віталій. Я 26. Я жити біля центру Москви - в Медведкове. По професії, я менеджер з продажу, тобто, я середній клас і зробити дуже, дуже хороші гроші - близько трьохсот і п'ятдесят доларів на місяць. Також є автомобіль - "високий" (довга кришка + висока панель): Я думаю.
«Що ще?» Відповімо:
Звісно, антикор (поважно промивають ці вихідні, ручні порції), магнітний рекордер Kenwood, всі дзвіночки і скоси: навіть такі дрібниці, як плюшеві кістки на дзеркалі і коронка на торпедо надаються). Я пишу це так, що немає ідеї, що деякі маргінальні сумки з тих, хто знищив Манеж Square пише вам влітку. Або просто бездомна людина, яка приховує бажання безкоштовної закуски для любові спорту. Ноп. Я не один з тих: Я не один з тих, хто приходить до відвідування в витоку шкарпеток, тому з в'яленим диханням я піднімаю для вас, Світло, внутрішній кут ковдри мого внутрішнього світу: Я проходив код з домофону моєї душі і граю з вами в лікарні пристрастей і в КВД секретних переживань. Коли я побачила вас на платформі, я не можу спати довго. Він був шокований, що він бачив і знову:
О, досконалість: особливо коли ви літаєте з однієї перехресної панелі на інший з ногами, викладають. Почуття переповненого мене: щось спалений серцем і пірсинг мій мозок. Тоді, в тиші ночі, підраховуючи до дев'ятсот і сорока, я впав дупа. Аксіті, в басейні, вже знаючи, що я відсутні. Коли я прокинувся вранці, я отримаю, щітнув зуби швидко і покласти на купальник дружини і повісити на mezzanine. Шукаю себе в дзеркалі, я думав, що я не поголені під руки в довгий час. Я спробував підтягувати себе принаймні один раз, але я не міг - думки про вас і те, що я не служив в армії (flatfoot) заважав. Потім я кладаю в передпокої і зробив тільки гімнастичний елемент, доступний мені - "берез". Він був 3.14, але він зміг:
У цей момент відкрився двері і дружина, яка приїхала з котеджу, з батьком і матір'ю. Я втратив мій мир з тих пір. Я збираю всі фото та статті про Світлана Хоркіна. Я пішов на змагання, і не так давно я відвідав театр, де ви граєте.
Я хочу поговорити з вами. Думки плутаються, почуття плутаються, часті повторення кнопки на відео довгий зламаний: Так само ви і мене: візьміть руку і поговорити про себе протягом п'яти годин: наприклад, про мої спостереження дивних людей, які отримують сигнали з космосу і багато інших цікавих речей: Якщо я пощастив квиток, то знаю, що ваша доля чекає вас на мобільний намет "Клінське пиво", який знаходиться праворуч біля метро "Бабушкінська" і живе надії довгоочікуваної зустрічі.

Віталія.

Не дозволяйте друзям читати або сміятися з ними на нашому сайті.