Marijuana мами з Каліфорнія (9 фото)

Група матерів від affluent Beverly Hills, Каліфорнія, доведе, що курити марихуана допомагає їм бути кращими батьками для своїх дітей!

Багато з цих жінок курять марихуани щодня, щоб розслабитися і впоратися з хронічним болем. Вони говорять про препарат, який є правовим і рецептом в Каліфорнії, робить їх кращими матими і дружинами.

Багато жінок одружені. Більшість з них мають молоді діти. Деякі багаті і не працюють. Інші робочі місця як бармени або в секторі обслуговування. Одна з них - дружина офіцера поліції.

У 1996 р. виборці Каліфорнії пройшли вексель, який легалізовані володіння та використання марихуани для медичних цілей. Лікарі можуть призначити препарат тим, хто має певний хронічний стан.

«Ми всі поїдемо у людей, які кажуть марюани, тільки для брудних наркоманів, але ми доказуємо, що ви можете бути хорошими батьками і продуктивними членами суспільства і його використання», – каже Черил Шуман, 53-річна мати двох, які організовують щомісячні тематичні обіди для своїх подруг. Приблизний меню такої вечері: салат листя канабіса, куряче обсмажене в олії конопель, а молочний коктейль з марюани. Шеф David Schanhals допомагає з приготуванням їжі.

Січень Томас, 37, каже, що вона курить марюани п'ять разів на день перед її дворічною дочкою, Зелена. «Маріюана робить мене краще і більш креативною матір'ю. Це допомагає мені в піднятті Зіна. Я хочу, щоб зрозуміти переваги канабісу, тому я прочитав її книги про це!

Simmi Dhillon, 40, говорить marijuana врятував її шлюб. Вона була на межі розлучення від свого поліцейського чоловіка, коли вона курила горщик вперше. "І тоді я зрозумів, що я змогла бути дружиною і що врятував нашу шлюб", - сказала вона. Тепер я можу говорити про мій 10-річний син про наркотики і бути абсолютно чесною. Я використовував, щоб бути як зомбі приймати мій рецепт ліків - тепер він має нормальну маму!

Всі жінки кажуть, що вони почали використовувати марихуани як спосіб управління хронічним болем. У 2011 році Шманн постраждав від раку яєчників, щоб полегшити лікування і біль, вона була зарахована жирною олією. Томас страждає від артриту, який ще на його ранніх стадіях, і Диллон все ще з'являється з болем автомобільної аварії на десять років тому.