Чим цінний чоловік (з точки зору дівчат)

Жіноча думка про чоловіків

Навіть в дитячій пісні підняли питання про те, що наші хлопці зроблені з. Я пам'ятаю це про скло, бліотеки та акумулятори... Але хлопці виростають, стають чоловіками і заповнюють їх життя новими ідеями і поняттями. Чи не це час для нас, дорогі жінки, щоб нарешті розібратися в тому, що середня доросла людина зроблена з? Після того, як тепер траншея навряд чи має багато значення для нього. Її місце...

Автомобіль

Людина без автомобіля - джигіт без коня. Якщо у нього немає своїх рук, змащених в маслі, якщо він не стрибає в ніч на тривожну сигналізацію, якщо він не витрачає частку леву на бібіку, і не придумує її відступними прізвиками, то він не людина взагалі. Чоловік Пішоходів є тимчасовим явищем. Поенер або пізніше автомобіля все ще з'явиться. І тоді йому доведеться купити запасні частини, слов'янсько пропрасувати тіло і змінити колеса. А у вихідні дні – це щастя! – кидати крі: «У мене є м'яч літати», ви можете зателефонувати друзям і всьому світу, щоб відремонтувати свій механічні скарби в гаражі. А друзі прийдуть на допомогу. Тому що є така річ, як справжня людина.

Фратерність

У нас є друзі, щоб поговорити, і людина потребує друзів.
асоціюється. Хто ще відправиться в халат, риболовля або футбол? Хто буде пити?
Ви хочете підібрати карбюратор і почати новий бізнес? Просто себе.
Як це! Звісно, чоловіки теж говорять. Спорт, технології,
Політика є предметом своїх розмов. Кінець світу скорочується
"Ох, хлопчики, я шукаю сорочку на так довго."
колір очей! Вони не зацікавлені модою і власним зовнішнім виглядом. Немовля
Кожна людина періодично перервує спорт і зберігає в домашніх умовах.

свінгери
Хоча більшість представників сильної статі вже мають гантелі. Зазвичай.
Вони лежать десь в кутку і переміщаються з місця, щоб розмістити під час вологого прибирання.
Неважливо, якщо людина використовує їх або ні. Головне, що вони самі.
По суті їх існування підвищує настрій. І жінка не повинна бути вирощена:
«Покиньте їх!» і пам'ятайте, що гантелі є однією з символів.
вірність. Другий такий символ для кожного чоловіка електричний.

буріння

Не може жити без цього інструменту. Так не заплутаний.
З грошима, встановленою стороною, щоб купити нову пральну машину, він купує себе цим дивом.
технології. Нехай це. В іншому випадку, коли потрібно нігти гвоздикою, улюбленим.
З гіркотою він задекларує: «Не свердлить!» і в повному обсязі м'ясного перепочинання буде блукати на кухню, щоб приховати себе.
Для чогось заспокоює чоловічі нерви як

Їжа.

Чоловіки їдуть, що ми боїмося їсти. Картопля з котлетом - сніданок, обідні столи
Пельмені з майонезом і горою кетчупу - обід, пара гарячих собак з пивом - обід.
А ввечері, ледь відкриваючи двері і знімаючи взуття, людина відразу шує: Ми сьогодні. й
Тексти пісень, а це означає: Чи є ми? Якщо ви ще не зареєстрували свої відносини, ви можете ризикувати і відповісти:
"Ні, дарлінг!" Сьогодні у нас є та-а-а-а-а-а-а! – і, захоплюючи його в руках, спінінг.
круглий номер. Але такі жарти з голодуванням люди надзвичайно небезпечні, якщо ви є його законним.

Дружина.

Дружина не є статусом. Дружина є титулом, що людина відзначає найбільш гідний.
жінок. І вона має жити до цього рангу. Я маю на увазі,

(а) добре варити, але не сидіти на кухні в будь-який день;
(b) бути інтелектуальним, але не розумним;
(c) виглядати сексуально, але не бути поміченими іншими;
d) бути душею компанії, але бути тихим, ніж вода і нижче трави.

Тільки така жінка може довірити чоловіка, щоб доглядати за власним благополуччям і...

Здоров'я

Ми всі хворіли таким же чином, але чоловіки йдуть до лікарів три рази рідше, ніж жінки.
І точка тут не особливо наполегливість, але в принципі «Я загинув, але не буду йти в лікарню».
Це пов'язано з тим, що представник сильної статі боїться відчути ще більший біль.
при лікуванні. Він досить проживає цілого тижня полювання і страждання, водіння дружини божевільною.
до стоматолога. І якщо він отримав шпильку в пальці, він не буде.
Він не дасть їй вийти, але він буде кричущим про неї по всій околиці, що вимагає симпатії.
Як сказав Маяковський: «Пухля в моєму завантаженні є більш нічним І ми,
Жінки не повинні відпускати такі заяви, але лікують їх повним ступенем.
серйозність. Бо це не...

Ігри

Скільки разів можна сказати, що чоловік не маленька дитина? Він просто експерт гри.

(а) спорт;
(b) комп'ютеризований;
c) на нерви.

В між іграх він зацікавлений в...

Любов.

Коли людина закохана, він робить речі, які зазвичай дратують його.
Інші пари роблять. Але, незважаючи на те, що кожен самореспективний джентльмен принаймні один раз в
Він мав багато любові в житті. Зазвичай в минулому. Іноді він пам'ятає, що любов.
нагадуючи, що наречена, блонд двадцять-річний мільйонер, був божевільний про нього,
Але випадковою площиною аварії відокремили їх назавжди, і він втратив жінку свого життя.
Не віруйте! Жінка його життя була, і буде його.

Мати.

Якщо ви щось неправильно, людина порівняє вас з матір'ю.
Не з сестрою, не з братом мій, і, звичайно, не з моїм тітом з Бердичева. Мама, мама,
Мама є ідеальним. І ваш вічний суперник. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Взяти їх з дому, де ви і тільки ви будете готувати їх.
Взяти його на роботу і зібрати його в домашніх умовах.

Шкарпетки.

Я попередив вас, він буде приховувати його шкарпетки. Ваша робота полягає в тому, щоб знайти цей текстиль.
До того, як вони вийшли, я шкода знати. Пошук під стілець, під диваном і
під ліжком. В особливо складних випадках зняти підлогу. І мулі, грмень. Це право.
Сортування

Пошук

Справа в тому, що кожен чоловік шукає:

(а) жінки;
б) сам;
(c) значення життя;
(d) ключі.

Ви не повинні турбуватися про перший і останній - хто-небудь шукає завжди знайдеться.
Але з іншими двома точками настає легкість. Чоловік може «заражати себе» Р
до сорок років. У всіх своїх життях люди. З сенсом життя,
Історія. Я не чув з нього.
Я хочу, щоб хтось знайшов його. Це час заспокоїти і зробити щось більш корисним.
Наприклад, вирощують віолетки (для краси) або геранію (від мотів). Але ні.

Чоловік дає жінці виростити герані, і він сам переходить на стороні і, як Чехова.
Герой сльозить своє волосся і шути: "Дуже!!!" Я тридцять років !!! Що я отримав?!
Ця сцена зазвичай закінчується дуже банально: людина, піклується і спокійно.
Жінка йде на дивитися футбол і жінка напої valerian. Але є винятки. Один з чоловік
А друг залишив свою сім'ю, престижну роботу і пішов до Тибета, щоб загнати підлогу в хати.
Гуру. Хоча він міг залишатися в Москві і помстав свій власний секс у власному комфортному середовищі.
квартира. Тексти пісень, а це означає: А потім ви дивитеся і ви знаєте, що сенс життя є. І, можливо, навіть...

Ремонт

Чоловіки та ремонт несумісні поняття. Я впевнений, що не для жінок,
Чоловіки будуть жити в квартирах, поки штукатурка почала розсипатися з стелі.
Але навіть тоді, серед руїн, людина виявила сильні аргументи проти капелюшної окупації:

(a) Осінь є таким нудним часом...
(b) зима не дуже хороший час для ремонту;
(c) ви хочете мені, вичерпається весняним дефіцитом вітаміну, щоб приклеїти шпалери?
(d) що робить ремонт влітку, на цьому вогні?

Це все. Але ми знаємо, що в спеку і холоді людина з радістю змінить.
Ремонт не менше енергоспоживання...

Секс.

Представники сильної статі нормуються тестостероном. А якщо ми подбаємо більше, як про нас?
Чоловіки дуже стурбовані статистикою успіху ліжка. Гусар перемога
Для чоловіка це справжнє свято. В кінці повністю вичерпається він,
Він закриє очі, і його глухий голос буде звучати.

Снорінг.

Якщо людина не фантазує, не відремонтує автомобіль, не в пошуку і не порівнювати
Ви і ваша мама, ви можете бути впевнені, що він засвоюється. Ви просто повинні залишити його самостійно за хвилину.
Він закриває відразу. Іноді мені здається, що чоловіки зловживати тільки тому, що вони турбують.
Жінки та надзвичайні обставини. І ще іноді чоловіки дуже приємні. Наприклад,
Коли вони дають нам...

Квіти.

По-перше, я не відмовляється від діамантів – принаймні вони не зможливі. Не скажеш ні.
А з круїзів, автомобілів, вілл, садів піврамісу, після всього. Але -- квіти - квіти.
Не дивлячись на те, що люди можуть дати їм більш часто. У романах романів, наприклад, героїні
Вони дарують квіти практично щодня. Але чоловіки не читають романтики. Вони вважають за краще щось...

Фантастика.

Якщо завжди є елемент психології в жіночих журналах, то в чоловічих журналах.
Завжди сильна жіноча бюстка. Новини ринку, фото Pamela Anderson,
Художня література, пригодні романи та газета «Спорт-Експрес» цікаві чоловіки набагато більше.
ніж аналіз взаємозв'язків міжсексу. Вони славляться в сутність людського характеру, тому вони
Вони вірять, що жінки загадкові неземні істоти, які тільки повинні бути створені.

Штамп

Штамп - це просто тип друку на бізнес-папірі. Але будь-яка згадка про це викликає чоловіків
Пошкодження та неконтрольований страх. Щоб побачити це, достатньо підходити до чоловіка.
"Я хочу штампувати." Неважливо, що або де. Він не просить.
Він буде. Коли жінка говорить, що слово, людина втратить владу мови. І сталося з ним.
Коли він почав рости...

свінгери

Щітка є однією з найбільш помітних ознак чоловічості, яка зазвичай руйнується щодня.
І хоча чоловіки стверджують, що легше народжувати, ніж затінити життя, жінки якось
Вони навчилися робити обидва. І три. Не тільки ми віддаємо народження, поголені ноги, вигораємо.
волосся над верхньою губою за допомогою електролізу і застосувати воскову область плавлення,
Ми поціновуємо в ранок з нашими неголеними джентльменами. «Що таке велика угода?
Кавалери. І дійсно. Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що це було трохи худий. Це свого роду смішний. Це
пердят

свінгери

Козма Прутков попереджає: «Не жартуйте з жінками: ці жарти є як приступними, так і непристойними. й
Чоловіки продовжують зловживати разом з усіма їхніми людьми. Їх гумор - фільм Голий пістолет.
Армійські оповідання, сумнівні анекдоти та оповідання про жіночу логіку. Немає правопорушень.
Не можна змінити чоловіка. Намагатися знайти...

Українська

Чоловіки не говорять, як ми робимо. В основному вони використовують дієслова, повністю вимкнено.
Забудувати прикмети. Про почуття, але краще.
Вони розповідають історію. Іноді здається, що мова йде про різні мови.
Але ми вчиняємо щось, як Esperanto для спілкування, і коли ми дійсно хочемо,
Ми можемо зрозуміти один одного. Це точка!