Високий театр безпеки (25 фото)

Студентка Алтайської державної академії культури і мистецтв Семион Ваулін взяв і поклав «Інспектор» в корекційному колонічному клубі як його дисертацію: «Я прийшов до цієї колонії після навчання, що англійський режисер Алекс Довер ставить п’єси в тюрма». В першу чергу я думав: дисертація в зоні дуже цікава! Для мене шоу не дуже грає велику роль. Що стосується мене, що відбувається людям. й

У 2011 році в Корекційній колонії No 3 в Барнаул.

Бюст Михайло Євдокимов в колонії клуб

Проект був координований заступником голови колонії для кадрової та навчальної роботи Костянтином Козінцевим, а директором був викладач хімії Вера Натіна. Ідея була підтримана засудженими.

У червні 2011 року «Стриховий театр опери» презентував прем’єр-шоу «Події про Федота Сагітараю, пам’ятний доброго чоловіка» Леоніда Філатова. Продовжити свою роботу прем'єра вистави була захоплена та захопленими організаторами та акторами.

У квітні 2012 року в ІК-3 Федеральної пенітенціарної служби Росії в м. Алтай, відбулася прем'єра «Інспектора».

Несмертна комедія Миколи Гоголя була започаткована учнем Академії культури та мистецтв імені Алтайя Вюліна. Це його дисертація і його перший великий режисерський досвід. У третій рік Семіон дізнався про англійський режисер Алекс Довер, який схвалив виступи англійською та Ірландською в’язницею. Я був прагнути повторити цей досвід, але до кінця я не вірю, що мрія прийшла вірно. В інтернеті я випадково прочитав про «Строго режиму» в колонії Алтай. Щоб покласти гру російської класики підказав однокласник. Семіон запропонував свою ідею до керівництва установи, вони домовилися експерименту.

В рамках театрального фортепіано - визволення декількох знімків. Всі актори засуджуються з серйозних злочинів: крадіжка, robbery, robbery, вбивство. Вони відразу знайшли багато спільного з героями Gogol. Як розповідають самі актори, герої та ситуації Gogol сьогодні існують. Так, наприклад, зараз багато інспекторів приїжджає до колонії, тому хвилювання про їх прибуття зростає не менше, ніж описано Гоголь.

Три рази на тиждень, трохи більше години були репетиції з режисером, решта часу запобіжники готували себе. Виготовляють самі декорації, пришивають костюми. Музичне супроводження було надано колонією «Квадрат». У грі тільки живий звук, тому що флеш-накопичувачі, ноутбуки, телефони, де можна записувати, в колонії заборонено привезти. Музика грає роль керівництва в сучасних разах.

Від етапу у виробництві звуків Висоцький:

Який спокійний будинок,
Запачені в темряві,
На сім дайвінг
Ударні вітри ...

У багатьох способах актори звершили Вера Нятин, вчитель хімії та біології у школі на колонії.

На день прем’єри, батьки, викладачі Академії, однокласники прийшли на підтримку молодого режисера. Після експозиції Аудитора Санкт-Петербурга, зал застосував стоянку.

- Почуття кращих від акторів була найприємнішою в роботі, Семіон Ваулін посмішки. Крім того, я втратив свої марки на засуджених людей. Я дуже щасливий, що сталося, і я хочу продовжити роботу з колонією.

34116925

Голова колонії Євген Попов вважає, що цілі адміністрації та режисера - допомогти засудженню розкрити нові якості, ралі та показати їм інший, некримінальний шлях в житті - збіглися в цьому виробництві, які принесли успіх.

Допомога:

Олексій Довер, англійський актор і режисер театру в В’язниці, працював в 50 тюрмортах з високою безпекою в Англії та Ірландії. Він вірить в лікувальну силу театру, адже творчість розвиває практичні, психологічні та соціальні навички, які дуже важливі в шляху відновлення та соціальної реабілітації.

Ролі в «Інспекторі» виконуються: міський зал, асистент-директор – Владислав Ларин (Вадик), суддя Ляпкін-Тяпкін – Петро Юдаков (Петруха), постмайстер – Олексій Агапов (Lenya), Бобчинський – Дмитро Буга (Буга), Добчинський – Андрей Дудецький, Khlestakov – Roman Lazavoy, службовець – Євген Новгородцев, гендарме – Володимир Поляков. Три засуджених актори – Петро Юдаков, Роман Лазаво та Андрій Дудецький – випустили на паролі у 2012 році.

р.

Музиканти, група "Квадрат": Олександр Корабанов, Євген Котляров, Анатолій Степанов.

Художник костюмів Роман Матвєєнков. (У костюмах були зроблені самі з ескізів XIX ст.)

Пам'ятник Василю Макаровичу Шукшин на території колонії

Габаритний зображення

В даний час 2,078 засуджених подають свої вироки у корисну колонію No 3. Все знову згасне. Терміни 5 років і більше.