Подорожі в Росії - за косу. Для іноземця, навіть відвідуючи Москву або Санкт-Петербурга вже напружено і перебуваючи себе, хоча вони не побачать реальну Росію в цих містах. У повітрі сьогодні є супер буффало! Американський Doug Votke, рідний з Alabama. Він не знає, де живе він: «Якщо не в гаражі, то на дорозі. й
Дуг один раз задумав подорож по всьому світу. Його дорога лягла через колишнього Радянського Союзу, страшна імперія. Ні, ні, американці вирішили, що спочатку Росія відверто відлякула його: його дитинство було на висоті холодної війни. Але він встановив два місяці, щоб зіткнутися з страхом дитинства, завойовує величезні російські дороги.
Мотоцикли – люди особливої породи. За свою обрізку світу, Дуг вибрав залізний кінь імені Харлі Давидсон 1962 (!!!)
Вже два місяці дороги випередили...
Так на і на, говорить Доуг, я просто перевести свої поїздки ноти.
Гаразд, так. Перше, що я даю до Торонто, де я брала літак з мотоциклом до Глазго, Шотландія. Я проведе тиждень в Ірландії, а потім прямо до Брюсселя. Я перейде на північ до Москви, і звідти на схід, через всю Росію, Монголія, в кінцевому підсумку Японія. Звідси я полетіти до Західного узбережжя Америки і будинку буде близько. Я повинен бути першим з жовтня. Я сподіваюся так. Хаха.
І так, я знаю, що я йдіот. У мене є дамська хороша мотоцикл Triumph Tiger, але це ліва пилка в гаражі. Я не маю ніяких мандрівників, я не маю екіпажу, я не маю величезних спонсорських бюджетів. Не один дав мені безкоштовний велосипед, щоб рекламувати його, і я не ймовірно торкнувся в камері після важкого дня. Ось чому я ніколи не слава.
1 999 р.
Після декількох днів в Києві я поїхав на північ до кордону Росії. Не знаю, що це може статися. Дорога на кордон не погана. Стопили на ніч в прикордонному містечку, щоб провести рано вранці. Я вирішив, що це буде краще, ніж отримувати застряг в лінії і витрачати ніч на Росію.
Український кордон перехрестився в 45 хвилинах без будь-яких причин. Я чекав час і половина. Я мав заповнювати багато паперу. Природно, всі вони були російською мовою. Декілька торговців в Україні спробувала продати російську страховку за $112 за два місяці. Я думав, що це було дорого, і я був правий: Я купив його точно половину ціни від росіян, за $ 52.
На кордоні був невеликий конфлікт з офіцером. Він не схожий на мій велосипедний педаль. Він сказав, що це зброя! Як, я можу зняти його і пробити когось в голові. Цей хлопець був просто дупа. Так само, будь-яка скеля на дорозі є зброєю, чому не ви зробите їх з шляху? Не говорячи англійською мовою. Все, що він пішов на бос за допомогу. Бос приїхали, подивилися на мотоцикл, обмотали його плечі і сказали, що я можу триматися.
Ісус! Тексти пісень, а це означає: Я був буквально збитий таким чином! Захоплюючий ремонт ебать асфальт на ебать дорогу! Вони не можуть зробити нормальний детур, суглоби знаходяться під кутом внизу, він болить багато, коли ви на мотоцикл! Я мав зупинити всі 50 кілометрів, щоб витягнути речі, які намагалися падіння.
Я поїхав в Брянськ і оселився в готелі, повністю збитий.
Два місяці цього? Шити!
Він був першою людиною, щоб познайомитися з Леніном на своєму шляху. Це Україна, окреме село.
Цей хлопець вийшов з газу. Я поширив пару літрів з ним, щоб він міг потрапити на станцію. На щастя, ви завжди можете знайти порожне пиво або горілку пляшки вздовж дороги.
649 р.
Я припинив, щоб взяти перерву, коли ця дитина витягнула в скутер. Немає газу, ні! Він був щасливий, коли я запропонував допомогти йому, але сказав, що він тільки необхідний хороший бензин, дев'ятдесят! Він не хотів поставити дешевий бензин в своєму калі.
р.
Лінія на кордоні.
Стопована начинка. На вокзалі знаходиться туалетний значок. О Боже, туалет був ароматним !!! Підлога з'їсти від корозії. Не вдалося!
Я пішов до Брянська, щоб знайти банкомат. На моєму шляху назад до автомагістралі я був зупинений поліцією. У Росії на кордонах міст є контрольні точки. Підібрати драйвери і перевірити документи. Цей офіцер зацікавився мотоциклом. Він подивився на нього з усіх сторін, запитав кілька питань, а потім дав йому йти. На відміну від України. Вони майже завжди вимагають хабара.
Я дивився на воєнну пам'ять у Брянську. У Другій світовій війні.
Я зустрілася з парою автоциклів на АЗС. Вони просять, якщо я збираюся на велосипедний фестиваль. Я не знаю про це, так що хлопці показали мене, як дістатися. Зустріч відбулася в м. Малоярославець (звідси вона швидко тричі!), і пішов там, звичайно.
Перш за все я мав купити російську SIM-карту для мого телефону. Сьогодні був мій день народження подруги, і мені довелося його назвати. Я нарешті зробив це і пішов до партії. Це був величезний! Це найбільший в Росії! Тисячі людей і багато пиття! А деякі дуже цікаві велосипеди. Що гарячі куртки, звичайно!
Я навіть зустрілася з деякими людьми, які я знаю. Ми зустрілися з мотоциклом в Німеччині.
Р
Я сподіваюся, що він не грає на ходу.
Цей мотоцикл має двигун від російського автомобіля "Запорожець".
р.
Тільки в Росії!
р.
Після фестивалю я пішов до Москви. На дорогах тут набагато краще, але я знаю, що вони знову загнуться, коли я скажу на схід. Я оцінив момент! Ілля, яким я зустрівся на фестивалі мотоциклів, запропонував мені провести ніч з ним. Прогулянка в столиці Росії.
Я не знайшов себе на головній дорозі, вибираючи неправильний напрямок. Ця дорога потребує невеликого ремонту, нехай ви думаєте?
Червона площа. Ви не можете зупинитися тут, тому ми просто прийняли швидку картину.
Потім, коли я залишився на мотоцикл Ілля, я повернувся до Червоної площі, щоб відвідати Ленін. На місці тіло показано на публіці, а потім промивають кожну ніч. Забороняється взяти фотографії всередині, ви навіть шукаєте фотографічне обладнання! Він в скляній труні і добре виглядає. Ну, для хлопця, який загинув 85 років тому! Багато безпеки. Ви не можете зупинитися всередині, ви повинні дотримуватися групи.
«Кремлін» фактично означає «насолоду». Не знаю. Є багато різних Кремлів Росії.
З Воробейських пагорбів відкривається чудовий вид на місто, і всі велосипеди Москви приїдуть сюди в чат. Майже всі мотоцикли сучасні, майже немає реальної старої школи, тому немає нічого дивитися. Я хочу, щоб я був тут 5-10 років тому, коли люди не були всі ці японські крапки.
р
Я провів мій останній день в Москві висить. На наступний ранок я пішов на схід і відразу ж застрявся в страшних джемах. Займав мене два години, щоб вийти з міста.
Рух у Москві пекло! Дуже плутають дороги. Іноді немає лівої повороту і ви повинні зробити 27 поворотів вправо, потім приїхати 13 разів під мостами, щоб нарешті повернути ліву. Що робити, якщо ви пропустили праву вулицю і потрібно перевернути? Зареєструватися
О, і не назві вулиці. А деякі вулиці - п'ять або шість мереж у кожному напрямку. Кожен вважає, що це відмінний драйвер! Я хочу розповісти вам.
Ми не працюємо тут. Я скачав російську карту, але пристрій не розуміє російського алфавіту.
Коли я був біля Володимира, я зустрівся з російськими велосипедами на дорозі. Я попросив, якщо я збираюся на вечірку, і знову, як і раніше в Малоярославець, я не дратував: «Особливе я мене!» – хоча я почув про вечірку тільки зараз. Я пішов з ними. Ми отримали трохи втрачених, отримали ґрунтовку, потім пішли на асфальт, загубили. І нарешті, ми отримали на зустріч. Це була невелика партія, тільки кілька сотень людей, але я люблю це: ви можете зустріти всіх. Вхід був оплачений – 500 рублів, і за цю суму ви можете їсти стільки, скільки вам подобається у вихідні дні! Я думаю!
Неділю до Нижного Новгорода і зустрів Дмитра і Ілля. Інше Вони показали мене місто, яке було закрито іноземців під час радянської епохи: підводні човни були зроблені тут, і ніхто не міг приїхати без дозволу. Що смоктати!
Я і мій buddy.
Перегляд Волги.
Я б не був м'яким, ніж Harley!
На наступний день був хмарний. Дмитро запрошував: метеорологи сказали, що це буде хмарно, але без дощу. Я знаю, що я збираюся, щоб отримати вологу!
Я спробував отримати в Казань, але дощ примусив мене від доріжки раніше. Я був холодним і вологим. Про шість вечори я припинив в кав'ярні для кави. Я знову зустрівся з автоциклами. Починаємо говорити, а потім було занадто пізно, щоб піти кудись, і я орендувала номер тут дорогою.
Як виглядає мотель в Росії? У номері від двох до чотирьох односпальних місць. Якщо ви приїжджаєте самостійно, ви орендуєте весь номер, всі ліжка! Я пропоную номер з двома ліжками, і я запитав, чому я повинен був платити як для мене. Я не розумію. Я сказав, що це не було прийнято.
Він був дощовий день в пеклі.
Я залишила готель в 6 ранку. Сонячний ранок. Я насолоджувався дорогою і літом. До Перм. Довгий спосіб піти, але я прокинувся так рано, щоб дістатися в темряві. Перші 200 кілометрів були красивими. А потім знову починав дощ. Не сильний, але дуже неприємний. І він знову застудився. Я навіть побачила прозуту на стороні зносу шкаралупи під сітчастими панелями. Або її ноги просто так волосатий?
У Удмурті дорога перетворилася в загальний щит. Це також називається «репір», я бачив ознаки! Не тільки за межами міста, але й в місті, я просто проходив. Дірт і гонщики по всьому шляху через місто! Дуже щільна.
Зараз я десь в середині дека, газ працює, і я бачу поганий знак. Зареєструватися! Важко пояснити, просто подивіться на фотографії.
Цей вантажівок був одним з дравлів, які зробили свій шлях через все це мус. Важко визначити глибину доріжок і шпинделя від очей, але мій мотоцикл був до половини осі в воді. 15 км.
Чому не потрібно виправити? Бог дам його! Я закінчився просто падають з мотоцикла, прямо в одному з тих, що трахаються шпинделі!
р.
Знімок дороги, але це не так просто: кожен раз, коли ви зупинилися, отримайте камеру.
Через десять кілометрів я знайшов АЗС і зупинився на ньому, щоб мити. Звісно, у них немає води, тому їм довелося вимити себе в чистому пудлі.
До станції метрополітену було чергове повідомлення міліції. Звичайно, я припинився шукати документи. Я вкрита в грязі. "У вас немає крило", - говорить поліцейський. «Дуже ти, Капітан Овідомий! Він не повинен бути тут!
Тримати. Після 50 кілометрів чергова міліція зупиняє мене, стрибаючи з кущів з радіолокатором. Що пекло? Я знаю, що я не припускав. Знайте, ось мій пошкоджений папір. "Чому не крило на мотоциклі?" - це те ж саме питання. Я сказав, що Я зламав його до девілу на вашій ебать дорогу! Він не розуміє те, що я говорю, але він дає йти.
Так, на годиннику десять ввечері і сто кілометрів до Перм. Я хочу спати! Є два маленькі готелі в місті, як з яких кажуть «не сидіння» навіть незважаючи на те, що паркувальні лоти повністю порожні. Я прийшов до Перм на ніч, в дощ. Я привітав Сергія, який взяв притулок. І нарешті побачив душ! О, він був божественним! Я змив муду майже до тих пір, поки я чекав на цей момент! 18 годинний диск. Я повністю зламаний.
У Пермі я хотів зустріти мого друга Володимира, який зустрівся один раз на дорозі в 2006 році. Але він пішов на рибальство, тому він звернувся до свого друга Сергія, кажучи, я міг залишитися з ним. Якщо ви не знаєте людину, але ви один одному, вони автоматично стають вашими друзями. Ми зробимо все для вас.
На наступний ранок я подав Харлі над миттям, і я попросив його бачити, якщо він був океї, якщо я не втратив нічого або не зла нічого на шляху. Дружина Сергія і дочка пішли з собою за прогулянку по місту, а він був на роботі. Перм - ще один колишній закритий місто.
Новий пам'ятник засновнику міста. Я запитав, чому вони витрачали гроші на пам'ятники замість кріплення доріг. Я розповіли, що пам'ятники будівлі були легше.
Тут ще багато холодних дерев'яних будинків. У районі, де Сергій живе, є багато таких, але замість них великі дорогі будинки за високих парканів поступово ростуть.
Виберіть свій обід на ринку вільної птиці.
Ці хлопці використовуються для людей, які, якщо ви покажете їх харчування, вони будуть на руках. Просто візьміть пару і поставте їх в сумку. У вас є великий барбекю в домашніх умовах!
Ми виїхали з міста. Недалеко від Перм - кордон Європи і Азії.
Я був на іншій байкерській вечірці в п'ятницю. Примітити великий захід, з величезною кількістю велосипедів і гарячих курчат. Я не знаю, що ім'я міста, але це близько до Єкатерінбурга. Звісно, з'явилася поліцейська. ОМО - спецпідрозділи російської поліції. Всі його бійці величезні і бульбують. Я бачив п'ять величезних поліцейських, збиваючи один не дуже сильний хлопець, майже стрибаючи на нього. Доброго дня!
Уявіть собі: ви подивитеся на ваше дзеркало і дивитеся бронетехніку, яка говорить GOMO (перегляд з зображенням OMON на латинській мові — HOMO. близько macos). Це робить вашу асорті від однієї думки!
Гаразд, назад до курчат!
О, ви, були мотоцикли занадто!
Я продовжував рухатися на схід, до Омського та Новосибірського. Дорога була в місцях дрібно, але в основному тільки трохи краще, ніж раніше. Ніщо, але ліси і тампони ...
Де б ви подорожуєте в Росії, ви знайдете людей, які сидять на бокових лініях, які продають несудимість. Ці люди проведуть всі свої часові сидячи все ще намагаються продати їх відро, що вони продають. І побачимо старі жіночі торги на бокових ділянках сіл, ви побачите досить молоді люди навіть сотні кілометрів від найближчого села.
р.
поліцейський емпуш перед мотелем, де я ламав. У мене було задоволення від спостереження за ними авто. Припинено пару автобусів!
36082.
Мет Ханс з Німеччини. Повернувся до Європи.
Після Красноярська дорога закінчилася. Найкраще сказати “перевернутися до шатиту”. Дірочки, скелі, гравій, більше отворів! Брокен асфальт, пісок, бруд, бруд ... веселощі!
Я думаю, що є більш погані дороги в Росії, ніж раніше. Коли вони були побудовані, вони були нові. Я все ще не можу вірити, як я не ламав нічого, не мій велосипед.
Це M53 Highway.
У поліцейському дворі було бюнт мотоциклів. Я сказав, що один день, який буде продано. Я хочу, щоб уралі двадцять греків, теж. Так, ще одне місце в середині ніде. Звісно, поліція припинила мене. Інспектор чітко мав річ про моторики. Я думаю, що його дружину від нього до байкера, тому він був сердитися, і хоча всі папери були дрібними, я міг бачити, що він був нещасливим з чимось. Просто потрапити мене, дупа. Може бути, дорожній пил потрапив в мозок або він завжди схожий на це.
Сибірські Зірки. Єдине, що не вистачає - це пара дівчат, які сидять з чашкою кави на своїх книгах. Так, кава коштує значно дешевшим. Яка кава? Вони взяли чашку попереднього відвідувача, тільки п'яні, заливають воду, посипають і заливають нову каву. Немає додаткових грошей для пилу.
/час
смішний. Леацький асфальт, який кидає камені, а потім проходить через них сортувальник. Поллен - стовп, дорога не стає краще. Я не вірю, якщо я не бачив себе!
Після Тулунь дорога набагато краще. У селах, але зовні добре. Гарячий, краще.
Я повернувся до «цивілізації» світу Сибіру. Іркутськ.
На місцевому ринку ви можете придбати будь-який. Навіть тварини. Навіть ручна сова. Мені потрібна сова! Я прийшов на ринок таксі, як це було далеко від того, де я залишився, і це не було легко знайти. Водій був дівчина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Після того, як ми отримали на місце, я платив і додали на чай. Що просто шокує її. На жаль, не призначено для наконечника драйверів таксі тут. Я вирішив піти назад, щоб вивчити навколишню територію. Вона побачила мене, припинила і половила мене назад безкоштовно!
Переміщення сходу з Іркутського, я їздив вздовж берега озера Байкал. Що дивовижне місце! Це озеро містить найбільші запаси свіжої води. На планеті знаходиться одна п'ятсота всієї свіжої води! Озеро більше миля глибоко і більше, ніж всі великі озера. Вода чистота і дуже холодна. Я дуже люблю подорожувати тут.
Я отримав на Монгольський кордон. І звичайно ж я мав чекати в лінії. А російська прикордонна охорона приймала вічність на мене і загинув свою руку: «Коме!» Звісно, монголи в лінії не були щасливі про це, але вони не були особливо ненависті. Обід Росія не була страшною, як вступ. Хоча чоловік за п'ятнадцять хвилин зі сквошом мій паспорт, подивившись на кожну сторінку. Нарешті, вона тиснена і я сказав, що до Росії. Зараз Монголія!
Макоси