Became Superman (7 фото + відео)

Яка дитина не хоче бути супергеро? Filipino Clark Kent вдалося. Хтось 16 років роботи над собою і волею.

Поверніть Clark Kent в Superman був досить простим завданням - він проходив в телефонну кабіну як журналіст і вийшов як героя. Він взяв Герберт Чавез 16 років, щоб змінити свій улюблений персонаж коміксу.

35-річна людина з Calamba City, Філіппіни, 16 років стала улюбленим героям. Він підірвав кілька носових операцій, процедури відбілювання шкіри, ліпосакція, змінив форму щелепи і кладуть імпланти в черевній пресі, щоб стати реальним кленом.

Все почалося, коли п'ятирічний хлопчик дивився мультфільм і закохався в любов з супергерой. Чоловік провів близько $ 6600, щоб реалізувати свою обсесію. За стандартами Філіппіни, що є фортуном.

Чавезь регулярно ходить на вулиці в костюмі Супермена. Він прагне навчити дітей бути добрим і не відступати молодшим.

Я відчуваю себе супергеро, коли я кладу на костюм, але моя місія не зберегти світ. Моя робота – довести посмішку обличчям місцевих дітей, говорить про філіппінський суперман.

Він каже, що він не шкодував, що він зробив себе. Він любить той факт, що люди приходять до нього на вулиці і просять фото.

Герберт знайшов себе на столі пластичного хірурга більше одного разу, щоб скопіювати погляд на улюблену комічну книгу, характером до найменших деталей, таких як підборіддя. Однак навіть після цього людина нещастя з результатом. У інтерв'ю з Mail Online він прийняв, що він планує продовжити поліпшення зовнішнього вигляду і має намір зробити ще кілька операцій. Тепер Герберт хоче хірургів зробити його більш високим.

р.

У червні 2013 року Книга Guinness Records визнала Chavez як власника найбільшої колекції меморабілії з суперманом, яка включила 1,253 предмети. Його унікальна колекція має все від життєво-розмірної ляльки до плакатів і кілець варто кілька тисяч доларів.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное