Дії російської медицини (34 фото)

Я електротехнічний інженер в торговому флоті. «Наша послуга небезпечна і складна»: багато років тому, електродвигун вагою до 80 (?) кілограми знизилися на правій нозі. В результаті виникає перелом кістки, свербіж нерва, з часом фаланкс три пальці оборює і практично вилікає з суглобів ... Я не можу сидіти не більше години - розбиваємо праву ногу, вгору, випрямляючи три пальці своїми руками - до того моменту, поки прогуляю по кімнаті ще десять хвилин.

15047.

Уже після того, як мій правий нога був відхилений: мої родичі називають амбулатором і лікар дав мені ін'єкцію, після чого протягом півдня я був зазвичай паралізований нижче талії.

Я все одно збираю медичну дошку, щоб працювати на морі, і я кажу хірургів, які я нічого не скаржаю. На щастя, факт травми (тобто коли електродвигун впав на нозі) не записується. Але один з лікарів все ще спалив, що було щось неправильно з правою стопою, з гранатом навпіл покласти печатку в медичній книзі і сильно рекомендується операцію.

Моя кузина наполягають, що я їду до Китаю для лікування, прямо позаду Амур, і деякі мої друзі вже вилікували.
Спірайтер, насіст, вірність і деякі інші опіки скажуть: «Не їздити, робити операцію в домашніх умовах, наша медицина - в тому, щоб стати нашими ракетами, літаками і танками, країна піднімається з колін, країна з поганими лікарями не буде довірена Олімпійськими організаціями в Сочі, є впевнений, що хтось на лижах або ковзанах буде неоднозначним, ми сподіваємося, що ці американські спортсмени будуть, боо-бо-боо! . ?

І я все ще слухаю більше порад сестри: по-перше, мій (і я можу бути «ми» або навіть близько до імператора?!) погані поради не консультують, по-друге – незалежно від того, наскільки далеко за Китай від Західної Європи китайська медицина все ще старша і більш надійна, ніж європейська (!!) буде, по-третє – у мене немає політики, і оскільки я офіційно безробітний між контрактами (і іноді на контрактах) відповідно до нового закону, я ніколи не можу це, і четверто – російські лікарні будуть працювати над бажанням працювати. Ви знаєте, що я отримав.

З метою підрахунку на окремих або принаймні двохмісних підопічних з заробітною платою електротехніка, тому в всій своїй славі і в незворотному режимі вам доведеться свідчити різні гуру, які виконуються сусідами в відділі:

Немає надії для лікарів.

Дії російської медицини (34 фото) , Україна

Дії російської медицини (34 фото) Р

Я даю вам деякі матраци.

557666

Лікарня смачність - це самотній сили, щоб зробити вибір на користь Китаю:

І улюблена тема є лікарня парашути і відьми:

191444

Активні лікарі! Фотографії свіжі! Я розповідаю тебе. Люди Замкиди (і особливо далекі, де я живу) не дадуть вам брехні.

Дії російської медицини (34 фото) Габаритний зображення

Дії російської медицини (34 фото) р.

Я точно буду в Китаї. Адіос

Авторизація