Betty Brosmer - власник найбільш шикарної фігури 50-х

Betty Brosmer - це перша краса кінця 40-х і 50-х, кришка зірка і прототип пілінг-ігри дівчаток.

У віці 13 років отримала понад 50 конкурсів краси. Вона була представлена на більш ніж 300 покривів, в більш ніж сотні календарів, на білбордах по всій країні, була найвища платна модель.

Попередження таких зірок як Марілін Монрое і Джейн Мансфілд
Параметри: 38-18-36 (в дюймах), в сантиметрах: 97-46-91 ОБ.
Він вносить назву «Найбільш шикарний корпус 50-х», який не дивно - 48 розмір на грудях з талією 45 см (в деяких джерелах - 21 дюймів = 53.34 сантиметрів), це просто феноменальний малюнок!
Я не думаю, що вона була її ребра видалена на 13.
На початку 80-х років я купив тренажер за кордоном, де було фото її з Schwarzenegger, потім чемпіона з бодібілдингу, і був вражений на її фігурно-сухні форми з незвичайно вузьким талією.
Бетті народився 2 серпня 1935 року.

Betty Brosmer - це перша краса кінця 40-х і 50-х, кришка зірка і прототип пілінг-ігри дівчаток.

У віці від 13 років і більше 50 конкурсів краси. Вона була представлена на більш ніж 300 покривів, в більш ніж сотні календарів, на білбордах по всій країні, була найвища платна модель.

Попередження таких зірок, як Марилін Монрое-ТЕТ і Джейн Мансфілд-THERE

Параметри: 38-18-36 (в дюймах), в сантиметрах: 96.52 ОГ- 45.72 OT- 91.44 ОБ.

Він вносить назву «Найбільш шикарний корпус 50-х», який не дивно - 48 розмір на грудях з талією 45 см (в деяких джерелах - 21 дюймів = 53.34 сантиметрів), це просто феноменальний малюнок!

Я не думаю, що вона була її ребра видалена на 13.

На початку 80-х років я купив тренажер за кордоном, де було фото її з Schwarzenegger, потім чемпіона з бодібілдингу, і був вражений на її фігурі - такі форми з незвичайно вузьким талією.

Минулого тижня strogaya_anna зробив пост про її - HERE, за яку подякував вам дуже багато, я збираюся поставити фото її протягом тривалого часу, ми не знаємо її багато, як Jane Mansfield.

Бетті народився 2 серпня 1935 року.

В кінці 40-х років опубліковано журнал «Серіс і Роегрек», на кришці якого з'являється майбутній секс-символ Америки.

Після цього офіс рекламного агентства «Конверент», де 13 років (!) Бетті працював, почав отримувати неймовірну кількість замовлень на брошури, плакати, чохли та харчову упаковку, з однією умовою – зображення молодої краси повинно бути присутнім на всіх.

У нас є понад 150 журналів з фотографіями.

Як тільки Бетті виповнилося 16, найпрестижнішими назвами, які красуні 50-х років могли стати магнітом для моделі Каліфорнія: Міс Телевізор, Міс Джонс Біч, Міс Фігурка та Міс Блакитні Очі.

Вона отримала понад 50 конкурсів краси! Її зображення регулярно з'являються в рекламних оголошеннях журналу, торгових каталогах, молочних пакетах і дорожніх платах. У один місяць її фотодрукували на чохлах восьми національних журналів. Вона стала незрівняною королевою в світі журнальних чохлів.

Вона стала першою моделлю, щоб мати права на всі її фотографії, заробляючи інтерес кожного разу її фото було опубліковано.

Марилін Монро став комерційним явищем після 1955 року. З 1948 року в 50-му штаті жіночої краси став Betty. Вона відіграла основну роль у розвитку шпильки, створюючи образ грайливої дівчини. Упродовж десятиріччя успішної роботи глядачі на Стародавній старт Марілін Монро.

За цей час вона стала найбільш друкованою моделлю Америки, а зовнішній вигляд на чохлах престижних чоловічих журналів Modern Man, Cabaret і Day і Night дав статус секс-символу.

24 квітня 1961 р. 26-річний Одружений відомий культуролог і культуристів, співзасновник міжнародної асоціації бодібілдингу, творець конкурсу Mr. and Miss Olympia, Joe Vader і приймає прізвище чоловіка.

715984

Багато американських супермоделей зважені з рельєфом. Betty Brosmer, який не знав конкуренції, залишив модельний бізнес, і

Не на відпустці, але приділити своє серце до просування спортивної теорії Joe Vader. Відтепер її робочий одяг стають спортивними бікіні.

Її легендарно вузька талія привабила очі читачів своїх публікацій. На час вони були лише два журнали: М'язові конструктори Power and Mr. America (щодня десятки публікацій по всьому світу).

Визначена красива особа стала емблемою для спорту, що проводиться братами Вадера.

Важко судити, скільки цього заходу вплинуло на розвиток бодібілдингу на глобальні масштаби, але той факт, що Betty став генератором спортивних ідей, безсумнівно, є. З її зовнішнім виглядом в житті Йое Вадер асоціюється з просуванням жіночого бодібілдингу та фітнесу, звичайно, перша модель «Кохання чемпіонів» була дружиною.

У 1981 році Беттті та Джо разом написав книгу про бодібілдінг для жінок.

Запрошувати чоловіка, щоб подивитися на чемпіона Австрії – Арнольд Шварценгер.

Завдяки їй, у будинку поруч із котеджем Вадер. Вона була тим, хто підштовхував його на екран.

У 70-х роках активно займалися торгівлею нерухомістю.

Величезні продажі силових вправ обумовлені тим, що новий продукт був рекламуваний парою «Arnold Schwarzenegger – Betty Vader».

На пляжі не з'являв руки:

доб.

Кришки

Joe Vader загинув минулого року, і Betty є живим і чудовим. Роки пройшли її. Вона залишила зірку, потопає в руках найм'язових чоловіків на планеті.

45 років з весілля

На даний момент Betty публікує спортивний журнал для жінок «Шапе» і пише колонку в знаменитому «Стражирі і краси», а також членом Олімпійського комітету з фізичного виховання.

р.