Дитячі книги нації Німеччина (42 фото)

Антисемітичні книжки нації Німеччини 30-х років призначені для вирощування в юних фашистах почуття ненависті для неарянських загонів, а особливо для євреїв. І це на батьківщині таких чудових сюжетів

Для стартерів ми розглянемо Elvira Bauer’s 1936 Трау Кейнм Fuchs auf grüner Heid und keinem Jud auf seinem Eid (Nuremberg: Stürmer Verlag, 1936). Видавничий дім «Стурмер», як ми пам'ятаємо, належав до Юліуса Стрехера. На циркуляцію 100 000, не Мухра.

Назва є майже прямим цитуванням від відомого антисеміта Martin Luther's Von den jüden und iren lügen (1543): "Не вірити в вовку в поле / і єврей в приманці / не вірити римську папатую / інакше всі три знайдуться."

Ось ми йдемо. У книзі, однак, вовняний вовк був замінений на лисицю, розміщуючи таку на кришку разом з Главогером:

р.

1,1 км Бог створив всі народи і дав їм свою землю. Але після оповідання з фарою, євреї навмисно приходили до Німеччини (довга прогулялися!) і почали бруднитися. Вони очолювали диявола, що ще?

2. Порівняйте німецькі діти в єврей. Добре, ви отримаєте його.

3. У Найкраща зовнішня гра. Мені здається, що він також поширюється гепатит. :

4. У Картина з підписом охоплює проблему єврейських імен. Як маскування:

«Не Вайлченблау унд Лоуенштейн

Und Rosenstolz und Rosenhayn

Нед Лінденштейн унд Блюменфельд

Не можна сказати, що хамелеон з німецької мови! Коротко, діти, бути пильними!

Р

5. Умань євреї часто люблять бути хрещеними, щоб розбити себе ще більше. Але коли пастор йде в тушку на п'ятницю і говорить про те, що день худий єврей, він відповідей, "Я також хрещений це гусака і він став рибою!" Ви сліпі? Це риба!

6. Жнівень Поганий страх, знаючи дітей. З бідного землеробства, але вся ферма.

7. Шаббат. Ну, зрозуміло, що Ізя Моргенстернер і Цецецей Моцей займалися в насурі весь тиждень, а на Шаббаті вони носили циліндри і шовк - давайте гуімну роботу!

8. У Аарон Катз з магазину поганий чоловік, який прийшов, щоб попросити хліба.

9. Навігація Butcher Issak Blumenfeld продає зіпсоване м’ясо до Арянса. У місці Арянса я не збираюся до магазину для такої гаї, і ці люди купують з якоїсь причини. Садо-масо.

10. Єврейський юрист є пеклом та Ізраїлем у найлімітніших сенсах. П'ятниця Морська картина - це ви його трюк, yaiki-milk, і він отримує жир і не ебать захист ваших конституційних прав!

11. Німецька жінка, не обслуговує дружинників!

, м. Київ

12. На питання про доцільність осіб неарянської національності. Вигляд

13.00 р. І Єврейські лікарі також знаходяться в біді. Кожна з них прагне вбити якомога швидше, і якщо Ізіа Шнайпер раптом падає під хворим, вони все, звичайно, летять до німецької лікарні!

14. Але проти задньої частини цього жаху німецькі діти мають реальний друг - Юліус Стрехер, який захистить свої безплідні бджоли:

15.00 р. А газета "Стурмер" - ось чому б ви не могли стояти хорошу Дядько Стрехер. (Додатково Шмулінсон, Шмуклерович і Ізя Шнісон обговорюють редакцію).

16.00 р. Ми не купуємо іграшки в єврейських магазинах.

17.00 р. Отримати юден з німецької школи!

18 років Власник німецької мови! Ні, ні!

19.00 р. Ми життєрадісна молодь Гітлера!

20. «Що вони йдуть з дружинами і дітьми, де вони прийшли. Захопити.

Подивитися на своїх потворах.

Абрахем, Соломон,

Блюменфельд, Левінсон,

Ребекка з Джонатаном

Симон з Аароном Кань. й

А тепер фотографії з книги «Дер Подарун». Книга була опублікована в Публіці Streicher у 1938 році.

Глава 1: Поісонний гриб

Хлопчик і матір його збирають гриби в лісі. З'являються мухи, цукерки, мама відкидає їх. Шампіньйони і білі гриби ретельно складаються в кошик. На шляху до дому мама пояснює її сина:

«Лок, Франц, люди в цьому світі люблять гриби в лісах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Є отруйні, погані гриби, і є погані люди. І ми повинні бути в змозі відрізняти ці люди, а також отруйні гриби. Ви розумієте, що? й

«Ви знаєте, хто ці погані люди, ці отруйні гриби людської гонки? й

Франзь гордо прокочував себе в грудях:

"Дуже я знаю, мама! Це євреї! Наш вчитель в школі часто розповідає про них.

Мама оцінила сина свого кішка. Її обличчя стала серйозним.

«Євреї погані люди. Вони люблять отруйні гриби, які важко відрізнити від хороших. Так само як отруйні гриби представлені різними кольорами і формами, євреї намагаються стати невизнаними і приймати на різних видах. й

Глава 2: Як розпізнати тушку

Дія відбувається в тій же школі, яка поговорила про грибний хлопчик.

Маленький Карл підбирає тостер, ходить до дошки і точок до креслення.

«Це дуже легко відрізнити тушку за формою носа. Єврейський ніс згинається в кінці. Як виглядає число шести. Скажимо "Жуші шість". Багато Арян також мають ніс згину. Але їх ніс згинаються вперед і вгору, не вниз. Цей ніс - це вузький ніс. Не схожий на єврей. й

«Таке право», – каже викладач, «Чи не єдиний спосіб розпізнати єврей. й

Хлопчик продовжується, «Ви також можете розповісти тушку губами». Його губи зазвичай пишні. Низька губа часто подовжується вперед. А очі різні, теж. А повіки товстіші і більш м'які, ніж наші. Жуша виглядає обережно і стримано. Бажаєте на очах, ми можемо сказати, що це очі невидимого чоловіка.

Їх волосся зазвичай темні і часто кучеряві, як з Negroes. Їх вуха дуже великі і виглядають як ручки кавового стаканчика. євреї часто пахнуть неприємно солодкими. Якщо у вас є хороший запах, тушку можна відрізняти його запахом. й

Учитель рада.

Глава 3: Як євреї отримали нам

Карл знає відповідь. Він рік старший, ніж Фріц, і він також кращий студент у своєму класі.

«Лок ретельно, Фриц! Євреї становили там з Галичини або з Польщі. У будь-якому випадку Батьківщина цих євреїв знаходиться на сході Німеччини, тому вони називають східними євреями. Ви розумієте?

Глава 4: Що таке Талмуд?

р.

Автор розповідає про те, що блювання Тальмуди навчає, а потім підбиває віршовану форму:

Вбити, стелити і лежати,

Робіть і отримайте відсоток свого щита.

Бог євреї дозволяє – кожен євреї знає все це.

The Talmud коментує,

Які євреї люблять і які євреї.

Як думають єврей і життя,

Все написано в Талмуді.

Глава 5: Чому євреї закріплюються

Німецькі дівчата ходять навколо і дивляться євреї поза храмом. Вони починають говорити про них:

«Лорд», - сказав Грета, «як вони будуть хрещення?» Дивитися на що ugly jew! Підшийте ноги, плоскі ноги, непристойний ніс, рот, вуха, волосся! І хто тільки дає їм хрещення?

І ви пам'ятаєте, як наш лідер колись сказав, як Negro ніколи не зробить Німецьким, і єврейським християном.

Грета стромпед на землі:

«Я не розумію цих священиків, які продовжують хрещення євреїв навіть сьогодні. Так, вони допускають в храм. й

Глава 6: Який німецький селянин звернувся з дому і позбавив його ферми

р.

Ніщо цікаве тут. Він побудував хата фермера, і єврей відійшов від своєї обрізки, і посунув його від хата до льоду.

Глава 7: Як єврейські трейдери зраджують

Це також нудна історія. Єврейський торговець накладає відверту дерибасу на німецькому фрау, пропустив її як оригінальний...

459182 р.

Глава 8: Кейс Ханс і Ельза

Хлопець побачила солодощі на сестри. Вона сказала йому її дядько купила його напою. Хлопці теж захотіли безкоштовно солодощі, і вони пішли на дива разом:

Неприємний погляд на дітей, що стоять перед ним, його обличчя відобразило щасливу посмішку. Потім він кладе свою руку в кишеню і вивів мішок цукерок.

«Життєві діти люблять смачні солодощі. й

Ганс ретельно прослухав.

«Ця людина говорить дивно! Тексти пісень, а це означає: Він просто захоплюючий через його великий, кроковий ніс! Нехай це єврей!

А страшний страх відразу застарів хлопчика.

«Ви єврей!» він шунув. Тоді він захопив сестру і кинувся її так швидко, як він міг. На перетині зустрілися офіцери поліції, які розповіли все, що відбулося. Після цього поліцейський отримав на мотоцикл і швидко зловив і затримав незнайомця, який потім відправився в тюрму.

Глава 9: Як поїхати Інга до єврейського лікаря

Чудова історія.

р.

В принципі дівчина розуміє, що вона не може йти до єврейського лікаря, але її мама говорить, що він хороший лікар, і вона вирішила піти до лікаря.

В той час як Inga чекала в кімнаті очікування, щось дивне відбулося. Я чую кричу з кабінету лікаря. Почула голос однієї дівчини:

«Мр. Лікар! Доктор медичних наук Залишити коментар

У відповідь почула страшну сміху чоловіка, і раптом все знову припадає. Проведення свого дихання, Інга слухали.

«Що відбувається там і що це означає?» вона попросила себе, і її серце тремтить.

Вга витратила час очікування. Знову побачила журнали і спробувала читати щось. Відкриваємо двері і з'явився єврей. Кричуща від горла Інга. У жахі вона пускає газету своїми руками і підібрав її.

Її погляди зосереджені на обличчі єврейського лікаря. Ця особа є обличчям Девіла. У центрі цього обличчя є великий, кроковий ніс, а пара кримінальних очей приховує під склом склянки. «Нехай ви нарешті шахта, маленька німецька дівчина!»

Дівчинка побігла і затіняє її несвідомою матір'ю в домашніх умовах.

Глава 12: Як євреї зловживати тварин

Коли вони пропускають німецькі дівчата, вони починають торгувати тваринами.

Дві друзі ставка — один сказав, що євреї в боях скавержуть корови без приголомшливих їх перед собою досвіду задоволення процесу вбивства, інші не можуть вірити. Вони запечені в бобах ...

Євреї перетворили тварину на спині.

Тут настає третя тушка, яка виглядає як девіл. Він має довгий, гострий ніж в руках. Він посміхається. Шукаю його, ви можете відразу помітити, скільки задоволення він приносить йому повільне вбивство бідної тварини. Він тримає коров'яку по шиї, а потім пробиває її горло.

Я вірю тебе зараз! Ви дійсно сказали мені правду. Євреї є найстрашнішим для всіх людей, які живуть у світі, Ото сказав він.

І Курт - сказав він

«Так, євреї – люди вбивців. З однаковою жорстокістю і кров'ю, як вони вбивають тварин, євреї також вбивають людей. Євреї вбивають жінок і чоловіків і навіть маленьких дітей. Бисер Євреї з початку. Вони девілі у формі людини. й

Глава 13: Що Ісус Христос сказав про євреїв

Це захоплююча історія про Ісуса, яка була самою

"Діти, подивитися на тебе! Ця людина, яка висить на хресті, була однією з найбільших ворогів єврейського племени. Він знав євреї дуже добре, всі їх поклоніння і ознайомлення. Одного разу він збив їх з храму, де вони робили грошові перекази. Він назвав Євреї «навички чоловіків». Євреї, по всій історії, були і залишаються вбивцями. Він перетворився на них і сказав: «Ваш батько є девілом. й

Глава 15: Як Хартман став національним соціалістом

Радник Хартман розповідає про своє розуміння:

«Дуже ретельно, хлопці! Що було багато, багато років тому. Я був безробітним. У той час я був – Я казую вам це щиро і відкрито – комуністичний. Так! Я був реальний червоний чоловік і вірив, що Гітлер був ворогом робітників. ?

З одного дня Хартман отримав на зустріч...

Але коли я чую, що одна американка була постійно говорити про Росію і постійно кажучи, що це було краще, ніж в будь-якій точці світу, я почав сердитися. Я сказав, чому ви тримаєте розмову про Росію? Ми німецькі працівники! Ми німці! Не Росія.

«Що я переживав, що я ніколи не забув. За мене почав обдурити євреї робітників. Я, хто розповідав про історію, яку я відрізав з моїм крім, був терористичним. Він починав у мене, назвав мене "копом", який нічого не розумів, і, нарешті, сказав: "Ми спрей на Німеччині!" Німеччину вмирає спокійно! Ми живемо!

Глава 16: Чи існують будь-які гідні євреї?

Є чотири люди, які сидять на цьому столі в Black Eagle пивній зали — працівник, селянський, духовий, і єврей назвав Соломон. Соломон заливив пиво і спробував пояснити своїм сусідам, які євреї були гідними людьми. Співрозмовники не погоджуються з ним - вони говорять про абсолютно нечесні дії, вчинені євреями, які знають особисто. Соломон починає хвилюватися і каже: "Дуже, я гідна жука." Як ви, я відповідав Вітчизню на фронті під час війни. Але працівник виводить його в прозору воду - "Виберіть свій гавал'єр, Соломон." Я знаю, що вам подобається стружка. Ви сплачуєте послугу і витратили всю війну в задній частині. й

Глава 17: Без розв’язання єврейського питання, сальваація людства неможливе

Звісно, Юліус Стрехер не може допомогти, але просувати себе у книгах свого видавничого дому. Ця картина супроводжується доторкною історією - маленькі хлопчики Conrad і Антон, як і всі права німецькі немовляти, знаходяться в Junfolk. Але незважаючи на свій вік, вони вже вважають себе справжніми солдатами Фуеграра. Конрад і Антон - це друзі з великим хлопцем, Еріхом, який майже дорослий і є в гітлерській молоді. У Нюрнбергу, що він сам побачив Фуемер і Юліус Стречер. Але діти та їхні старші супутники, що керують вуличним постером «Юліус Стрехер» читають звіт про тему «Жито наші неприємності» у Народному домі. І щасливі діти ходять до Народного дому.

Юлій Стрехер

Навіть сам поважав його сумочка...

р.

Повага до Страйхер в партії був неоднозначним: Г. Гоєрінг, Р. Хес, Р. Лей і J. Schacht відкрито заявили, що його непристойні статті і моральний вигляд (Streicher активно займається придбанням конфіскованої єврейської нерухомості) викликає рух набагато більше шкоди, ніж добре. У партії були легенди про те, що його привітали. У 1938 р. Геббели неодноразово заборонили його публічні вигляди. «Я не вірю, що завдання політичного лідера полягає в тому, щоб поліпшити людський матеріал, що лежить в руках. й

Коли, під час Нюрнберга Tribunal, їдальня для обвинувачених було розділено на харчові відсіки, Streicher впало в компанію найбільш переконаних нази, до Хесса, Радера і Ріббентропа. За словами психолога Густава Гілберта, який працював з в'язницями, «Останній два сати з ізольованим зовнішнім виглядом – вони явно не люблять їсти в компанії такого одного фігури, як його. й

Звісно, Юлій Стрехер повісився. Згідно з свідченням виконавця Джона Вуд, останній «Хіл Гітлер!» вийшов з сумки.

Після виконання, тіло Стріечера, разом з тілами інших, виконаних, було обгрунтовано, а попелиці були таємно видалені і розсіяні.