Секрети швидкого харчування від KFC (28 фото)

Так звані ресторани швидкого харчування традиційно лікують негативно. Походження цієї негативності не завжди очевидні, але думка, що немає нічого хорошого там і не може бути, дуже поширена і міцно вкорінена в свідомості мас. Тим не менш, не заважає їм регулярно і з задоволенням шукати такі установи.

Так що проблема з швидкою їжею? Повернемося до калорійності такої їжі, кожен власник своєї фігури, і вигодовуються майже всюди! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

При введенні кухні миємо руки першим! Всі Ручна мийка - це серйозне і складне лікування. Триває не менше хвилини, вода в спеціальній раковині перетворюється на пресування коліна, а потім необхідно знезаражувати руки спеціальними засобами.

Тепер на подвір'ї візьміть вироби! Особливістю цієї мережі є курка. Ресторани роблять тільки свіжі птиці, не заморожені. Щодня! Є багато постачальників. Більше людей хочуть стати постачальниками. Але вимоги компанії до поставлених продуктів є високими і не кожен може їх задовольнити.

Курка надходить в охолоджену форму. За правилами слід зберігати при певній температурі. При прийомі продуктів до ресторану ця температура вимірюється спеціальним пристроєм - зондом.

Щоб уникнути можливих помилок і неточностей, пристрій калібрується льодом до кожної процедури вимірювання температури.

Всі люди, які беруть участь у прийнятті товарів, повинні зареєструватися на сайті!

Р

Склади, де все це зберігається дуже мало. Курка зберігають від овочів і соусів!

р.

У невеликій морозильній замороженій їжі. Серед них картопля, хбраун і бункери. Перший йде на масло відразу з камери. Поступово розморожені на спеціальних стійках.

Тепер перейдемо на кухню. Номер дуже невеликий – вузький, довгий коридор, де пара людей навряд чи може диспергувати. Надмірне місце додаткового часу! І ось кожен крок рахує ... після того, як "кілька послуг".

У окремому номері на двох таблицях сковорідка курка!

На одному столі – гострий, на іншому – звичайний.

Два юних хлопців беруть участь в цьому, підшипуючи горде звання «бакалавр». Це технологія, незалежно від того, що. Так багато разів перевертають, так багато, щоб бити і т.д.

Панування борошна з набором секретних спецій! Серед цих секретних спецій є яйце. Оопс.

Далі до лінії збирання курка йде глибоко!

Регулярно змінюється масло. Якість відстежується деякими тестовими стрічками.

Техніка, звичайно, абсолютно косметика. І незважаючи на це, багато все ще зроблено вручну!

Потім з'являються бутерброди.

Вони є робочою поверхнею з зручними контейнерами для зберігання інгредієнтів, розташованих навколо неї.

Аеробіка - збір бутерброду в чотири руки! Це, коли ці руки не тільки не заважають один одному, але фактично прискорюють процес! Я зробив останнє враження.

Готова курка зберігається поруч, в спеціальних шафах.

2993275

Вони роблять її прямо до станції. Нарізані шматки мають суворе обмежене термін зберігання. Тут зображено, на спеціальному щиті. Кожна полиця має окремий показник. Нові партії готової курки ніколи не змішуються з попередніми.

Поблизу знаходяться картопля і хровнс.

В кінці залу невеликий номер для відпочинку персоналу. Невелика дошка просто вішати з дивними картками... «Такі слова не відрізняються від справи» Це програма для об'єднання команди, в якій кожен може писати ще одну аналогічну картку. Він може сказати слова вдячності або підтримки... Вона звучить дивним, але колектив здається, що це оповідання. Вони пишаться такими картками, збирають їх, гальмують про те, хто має більше.

р.

Корпоративна культура, бажання професійного зростання, бажання зробити кар’єру в мережі – все це дуже цінується в компанії.

Усе правильно, наш тур закінчений. Дякуемо!

, доб.

Ресторан все ще працює нормально!

Дуже смачна кава в самому серці. Я не схожа на каву і я не можу порівняти його.

І про їжу, я, на жаль, нічого не можу сказати ... через певну алергію, спеціальність цієї мережі не доступна мені ... alas! Так, незважаючи на відмінну кухню, я не можу стати регулярним на цьому місці.

Херсон