Маврикій. Проксимус

Маврикій - дивовижне місце. З досить невеликою територією мешканці пощастило отримати практично райські умови, з постійним теплом, білими пляжами і бірюзовою водою. Багато хто вбить жити в такому районі. Природно, не все ідеально підходить на острові, і досить багато економічних і соціальних проблем заховані під барвистою обгорткою. Але в той же час Маврикій знаходиться на парі з Сейшельами і Мальдівами - це для білосніжних піщаних пляжів і нереальної краси рифу. Що таке тропічний рай? Давайте подивимося на кістки і кладемо їх на полки:

Економ
Основою економіки райського острова є сільськогосподарський сектор на чолі з цукровим канатом, і природним шляхом туризму. Цукрова ложка виготовлена з цукру і рому. На острові багато плодових планів – сосни, банани, листя пальми – їсти практично все там.

1,1 км Невелика ромська фабрика. Зараз працює тільки для туристів. Тазування 5 типів ромів і 3 літрів дуже легко.

2,2 км Пінна рослина

3. У Відомий салат з пальмами Маврикій є дуже дивним, але смачним блюдом.
р.

Люди.

Більшість населення Маврикія індуси, близько 70%. У них є власні свята, храми, ставлення до життя. Вулиці столиці острова Порт-Луїс прикрашають старі плакати індійських фільмів. І почув, що тепер пісні і пошук родичів почнуть, в кращих традиціях Боллівуд.
Близько 20% – це креоли, а 3% – китайці, які я тільки бачив у столиці.

5. Умань Індуїсти дуже доброзичливі, ніколи не був заборонений приймати фотографії, завжди з посміханням спілкувалися і допомогли.

Релігія

Основна релігія в Маврикій є індусизизмом (48%), католизация (23.6%), інші галузі християнства (8.6%), Іслам (16.6%). Про 0,4% населення офіційно визнає себе атеїстами. Є багато католицьких церков на острові, майже біля кожного села є невеликий християнський цвинтар, прямо на океанському узбережжі.

6. Жнівень Святе озеро з індусиським храмом. Ліворуч - 50-метрова статуя Шиви.

7. Про нас Жителі Маврикій страждають від легкої форми гігантоманія - 50-метрової статуї бога можна побачити з афарі

Українська
Люди Маврикій говорять французьким, англійською та креолою. На практиці це дика суміш, франш – англійська з французьким акцентом, яка не завжди зрозуміла.

Гроші.
Маврикійська ріпа знаходиться у використанні. Курс обміну на російську рубль майже один до одного, до долара – 30 рутпів за пряжку. Гроші - різнокольоровий фантазії, переважно рубають на отвори. Монети більше для кліща, зміна видається тільки раз з зміною.

Дороги.
Асфальт острова зробив найприємніші враження на мене. Жителі країни з двома нормальними доріжками дуже незвично їздити на гладкій, майже скляній поверхні. Але природно не без недоліків. Майже всі вони так вузькі, що в деяких областях є дорожні ліхтарі для регулювання руху в одному провулку. Але навіть там, де двосторонній трафік, з двома мережами, недосвідчений водій буде важко дражати дросельний автобус або вантажівка.
На англійській моделі, не все було зрозуміло, відверто.
Хочу сказати, що рух у країні лівою рукою. Я традиційно хотів отримати в машині праворуч від водія, коли я прибув, але я бачив кермо там.

9. Навігація Вузька дорога проходить через величезний банан. Проблема з місцевими дорогами є відсутністю пішохідних шляхів. Це просто creepy для пішохода, щоб рухатися навколо. Після проходження автобуса можна легко знайти в кисті.

Транспорт
Прямі автомобілі, з усіма брендами - від Mercedes і BMW до Ford. Сюрпризований різноманітністю. На острові користуються дуже популярні автомобілі двох типів - пікап - є робоча садка і міні. На крутих дорогах Маврикія найчастіше зустрічаються невеликі автомобілі. Так, і дуже часто міні і мікра пропонуються в оренду.

3610Р. 4200Р.

Природа.
У слово, рай. Середня температура взимку становить близько 25 градусів. Тепло, звичайно ) На острові багато екзотичних рослин, банан, кокосова і дата долоні, велика кількість плодових дерев. Згідно з місцевими населеними пунктами, можна їсти практично будь-що.

11. Кокос. На острові найчастіше трапляються кокоси, що падають на голову.
р.

Фауна на острові є проблемою. Коли голландські (перші оселенці) почали колонізувати острів, вони не тільки знищили легендарний додо птах, але і виготовлені місцеві черепахи під корінь. І їх населення було просто величезним.
Маврикій є домом для кажанів, включаючи собаку. Один з них під час нічної зйомки практично вимушений сірий. Я чекаю, щоб побачити пучок мавпи, але я тільки зустрівся з парою.

12. Поблизу туристів побігти одну родзинку мавпи, сподіваючись вкрасти щось.

Але є багато птахів на острові, птахо годинників, де можна перетворити. У Чорному річковому парку мешкає зелений парк, який, на жаль, не можна побачити.

13.00 р. Шамарель водоспад - який пеніс вже пройшов на спадщині.
3610Р. 4200Р.

Океан
океан небезпечний. Острів оточений рифом, який не дає високих хвиль, щоб дістатися до берега. Біля берега просто нереальний бірюз, кришталево чиста вода ... І за рифом, хвилі перерву...
Але океан сповнений небезпеки. Наприклад, рибо-кам'яний камінь, який розкручується як камінь. Після того, як ви крок на ньому, смертельна отрута ін'єкційна миттєво. Або португальський корабель, дотик який викликає опіки і страшні болі. Ну, морська змія - що я був привів бачити, і пощастило не крок. Дякую за те, що в безпосередній близькості від Reunion немає акулів.

14. Океан біля с. Суляк, де рифові смуги

Заману
На невеликому острові зосереджена велика кількість природних і історичних інтересів. У зв’язку з цим нагадав мене про Крим. Пленти водоспадів, мальовничих каньйонів, рифів, гір – все неможливо. Неприємний жарт, що майже всі місцеві чудеса знаходяться на приватній власності. Стан володіє тільки пляжами і дорогами. Навіть знамениті 7 пісочних пісків є чия властивість.

15.00 р. 7 пісків, 7 пісків або кольорової землі – майже головна визначна пам'ятка Маврикія. Багатобарвні піски в кратері вулкана
, Україна

екстремальний
Острів є райом для всіх водних заходів - кошеня, вітер, серфінг, дайвінг - можна точно відірвати. Півдня частина острова є місцем, де сильні вітер удар практично постійно. У всіх сортах надниркових маяків, в тому числі кошеня. У той же час значна частина з них є місцевими, які ревно відстежують трафік на воді і не завжди мають позитивного ставлення до відвідування кошеня.
Я був на острові. Фестиваль «Kite Jam» спільно з кращими кітами та серфінгами з усього світу. П'ятий Тюшкевич, Ясон Поляков, Євген Новожеєв, Кехі де Абатіз – світові зірки, вони працювали дивами на воді.
Часом було просто неможливе вигляд на воду, тому з кіточок відійшов.

16.00 р. Легенда на дропінгу Jason Polyakov

Маврикій - острів для тих, хто має твердий капітал, але в той же час як активний відпочинок. Рай для кошеня, диверси і адреналінних водних маяків. Ті, хто бажає йти екзотично, краще піти в Індії - острів повністю європейський, 300 років під крилом Франції та Англії, зробили свою роботу. Але ті, хто хоче активно відпочивати, грати гольф на океан, зануритися з дельфінами - пряму дорогу до острова. Є багато росіян в Маврикій, і навряд чи всі вони хочуть піти додому.

Український