Плетені шахти

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Запис був також глибина - понад 1200 метрів.

Плетені шахти

За 4 години досягається глибина близько 500 метрів від землі. Ведучий був в першу чергу ускладнений великими рюкзаками, фаршировані великою кількістю води та положень, запасним світлом, одягом, а також спальними мішками та іншими атрибутами для підземного ночівлі.
Плетені шахти

Вентиляція виробництва
Плетені шахти

Місце на ніч було обрано занедбаний стан технічного огляду транспортних засобів. Незважаючи на велику вологу і погану вентиляцію, це було єдине безпечне місце, щоб закохатися, не турбуючись про розпад даху від раптового гірського впливу.
Плетені шахти

Після того, як станція включала комплекс підземних магазинів для ремонту та обслуговування обладнання.
Плетені шахти Р

Тут можна було ремонт автомобільного обладнання, проведення перевірок, монтажу шин і навіть фарбування.
Плетені шахти

Плетені шахти

Розташування верстатів і бурів
Плетені шахти р.

У будь-який час були гори різних запасних частин, деякі були навіть в фірмовій упаковці і на заводській олії.
Плетені шахти

Відчувається, як було простіше замінити весь вузол, ніж його зафіксувати.
Плетені шахти

Головне обладнання - машини для доставки Торо та бурові установки Tamrock.
Плетені шахти

Плетені шахти

Шампур з плакатами голих жінок на феншу
Плетені шахти

Після маленької вечері і декількох ігор в місцевому доміно було прийнято рішення про сон.
Плетені шахти

На дерев'яній палубі, додатково розміщуються килимки і локони.
Плетені шахти

Ми скидаємо близько 6 годин, але вранці ніколи не прийшли - це завжди нічний підземний, тому що час зупинки.
Я не хочу, щоб піднятися з теплого спального номера в прохолодну і вологу атмосферу, але я все одно мав.
Задоволений харчовими продуктами, ми продовжуємо
Автомобільний трек на гірничодобувних майданчиках
Плетені шахти

Капітальний автомобільний bias
Плетені шахти р.

Плетені шахти

Я хотів би подивитися на гірничодобувні камери, але я повинен бути задоволений тільки з витоками.
Плетені шахти

Ведуться роботи, щоб зменшити величезний гірський тиск.
Плетені шахти

Плетені шахти

Незакінченна Капітальна фурнітура
Плетені шахти

Експлуатована пасажирська перевезення
Плетені шахти

Є навіть затоплені шахти.
Плетені шахти

Сушка з конвеєром
Плетені шахти

Плетені шахти

Покинутий транспорт
Плетені шахти

Плетені шахти

Колесо підйомної машини
Плетені шахти Р

Потужний підйомний апарат
Плетені шахти

Один з багатьох відхилень
Плетені шахти

Кошик
Плетені шахти р.

Покинутий люсар
Плетені шахти

Ми отримали в робочу частину системи, там було світло всюди, і, можливо, було життя десь.
Плетені шахти

Потім знизився довгий спуск до дна, до глибини більше 1200 метрів. На таку глибину чути рухи земної скоринки, а скелі мають підвищену температуру. Розчинна фото з позначкою глибини і тривалим виснаженим сходженням на поверхню.
Плетені шахти

В силах вже виконувалися, тому альти повинні бути зроблені кожні 40-50 метрів від підйому.
Плетені шахти

Це був другий день, оскільки ми пішли під землею.
Плетені шахти

Авторизація