Чому місяць коричневий?

Китайський місячний ровер Юту став другим транспортним засобом, щоб зробити м'яку посадку на місяць після останнього американця, екіпаж Аполлон 17 Євгена Кернана та Харрісона Шмітта, залишив його у грудні 1972 року. У серпні 1976 р. радянська автоматична станція Luna-24 flew в Землю, що перетворює місячний грунт.

У грудні 2013 р. успішно висаджували «здоблені» фотографії з місця прибуття. І вони переглянули спір за кольором місяця. У китайських фотографіях це коричневий. Срібло в небі. Приблизно колір місяця і в численних зображеннях, що приймають американський астрономаути безпосередньо на поверхні нашого природного супутника. Ця поверхня або сірувато-срібло на сонці. Він темний в тіні.

Китайський місячний ровер - "Жадний гай" - тягнеться на коричневу поверхню місяця Фото: Xinhua

Китаянка зобразила поверхню місяця і без «гару» – це коричневий. Фото: Xinhua

Американський місячний перевал Аполлона 17 експедиції – їде на сірий місяць Фото: НАСА

Той факт, що колір місяця щось неправильно спочатку кілька років тому сказав відомий американський дослідник аномалійних явищ Джозеф Скіпер. Він розбитий НАСА для трюку. На офіційних веб-сайтах, розміщених на офіційних веб-сайтах, кажуть вони, з якихось таємничих причин агентство обробляється місячні зображення, розміщені на офіційних сайтах. З усіх огортів реальний колір об'єктів, що робить ландшафти чорно-білими. Як старий фільм.

Хіпперська підозра посилює образ, який він був знайдений серед тих, хто приймає екіпаж останнього Аполлона. На фото Євген Кернан набирає американський прапор і бере на себе фотографію, утримуючи камеру на його зовнішній руці. Шмітт проходив навколо місячного модуля, який перед прапором і космічним костюмом астронату дізнався бути яскравим і яскравим. І місячна поверхня чорна і біла. Звичайний.

місяць сірий, але шолом відображає коричневий. Фото: НАС

Але подивіться на шолом скло. Він відображає як місячний модуль, так і поверхню, на якій він стоїть. Поверхня коричнева. Як і в китайських зображеннях з 2013 року Здається бути фактичним кольором місяця.

«Я не знаю, чому НАСА змивається знімками», - розповідає Джозеф Скіпер. - Вони повинні ховати щось. Після того, як правило, видаліть природний колір об'єкта, замаскувати його структуру. І структура, в свою чергу, може дати певні деталі, які не повинні впадати в поле зору неініціованого.

Згідно з дослідником, частина фото з прапором була просто не оброблена оглядом. І вийшов трюк.

Китаянка нічого не обробляє. Не знаю, що це повинно бути. Американський не попередив їх.

Всі відтінки шоколаду, не сірий

На користь того, що місяць коричнево перевірили і члени екіпажу «Аполло 10». Тоді в травні 1969 року пілот місячного модуля був таким же Євгеном Кернаном, командиром - Томасом Персоналордом, пілотом командного модуля - Джоном Молодим. Астронавець вибрав посадковий майданчик для Neil Armstrong і Buzz Aldrin, який був першим, щоб встановити стопу на місяць після всього декількох місяців.

Cernan і Stafford, змонтований з модуля команди і підійшов поверхню 100 метрів. Розглядаємо за кольором в деталях. Підготовлено детальний звіт. І фотографував.

У доповіді екіпажу «Аполло 10», пробачте пун, чорно-біле написано, що місяць іноді світло-коричневий, потім червонуватий коричневий, потім кольори темного шоколаду. Але не сірий.

Р

Поверхня місяця, взятого з Аполлона 10 Фото: НАСА

А в деяких фотографіях, знятих з Аполлона 10, він зазвичай зелений з яскравими червоними плямами.

Зовсім досить, Cernan, Stafford і Young були останні фотографії місяця, щоб мати колір. З перших американських посадок він виявився чорно-білим.

У цьому зображенні місяць зелений Фото: НАС

До речі, щось дивовижне в кольорі було знайдено астронавти з Аполлона 17 прямо поруч з посадочним майданчиком. На Землі вони отримали захоплені та повторні маршрути: «Я не можу вірити це... Неймовірно... Це помаранчевий ... Це так красиво. Це як щось з'являється тут. Ось про грунт, які астрономи намагаються зібрати в сумку. Вона повинна бути привезена до Землі. Але що було знайдено, ніхто ще не повідомив.

Ось секрет тут.

(Заборонити коментар)

Радянський космонавт льотчик Олексій Леонов, який був знайомим з Манфордом, пояснив мені про колір місяця в його часі: це все про фільм, який був знятий, і відбиття поверхні.

«Що людина сприймає світло своїми силами», - сказав Олексій Архипович. Один виглядає як коричневий відтінок, інший - інший відтінок. А фотографія – штучно розвинені шари. Будь-яка плівка - це три кольори. І поєднання трьох кольорів. Результат залежить від обробки. Залежно від кута світла. Одне положення світлового потоку є одним кольором. Сонце піднімається -- інший колір. Така ж кольорова поверхня може відображатися в залежності від кута - різні довжини хвилі. І це інший колір.

Я вірю Олексій Архипович. Але я все ще не розумію: спочатку місяць відобразив так, щоб він був коричневим, а потім почав відбивати так, щоб він став чорним і білим на кольоровій плівці. І тепер він коричневий знову - в китайських фотографіях.

Ось секрет тут. Або це якийсь трюк?

СТАТІ

Де американці ніколи не встановлюють стопи

16 грудня 2013 р. в Синус Айдюм Дощого моря (Mare Imbrium). Але з якоїсь причини він сідає 14 грудня і близько 400 кілометрів на схід в Дощому морі.

Земельні ділянки американських і радянських станцій, посадочних майданчиків Аполлона Фото: НАС

Поблизу "Харе" не є земляних машин. Якби китайці обрали невидиму область. Найближча радянська станція Луна-17. Це близько тисячі кілометрів. Десь біля нього радянський Луноход-1, який дуже схожий на китайські колеса.

Місце посадки Жадського кролика: в морі дощу, не в бухті Веселка. Фото: НАС

Помешкання розташоване в 15 км від The Apollo 15. Аполлон 17 ще далі. І можна буде сидіти поруч з ним, щоб точно побачити обладнання, що залишилося астронавти, щоб його фотографія. Або, навпаки, не бачити. Насолоду тих, хто сумнівається, що американці висаджують на місяць. Але китайці мають свої плани.