936
Невідомі фотографії з зйомок "Зоряні війни"
Петро Махев, американський актор (високий 2 метрів 18 сантиметрів), який відігравав Чевбакка в сазі Star Wars від Джорджа Лукас, нещодавно опублікував на своїх фотографіях Twitter з набору фільму, які ніколи не були вільно доступні.
Георгій постійно гальмував про свого Старого Дестройєра.
Яка жінка!
Я люблю цю картину. Ірвін робить Stuart Freeborn і Master Yoda.
Ми збираємося трохи божевільних.
Перша версія костюма C3P0, до того, як сценарій був повторений.
- Ви не Zazl Munbrecker.
- Я не Zazl Munbrecker.
- Ви любите працювати за камерою.
- Я люблю...
(George Lucas спочатку хотів зірвати як Zazl Munbrecker.)
517,40079
Ірвейн важко багаті ті, хто не вписався в розмірах. На фоні я дивлюся з жахом, що відбувається.
р.
Гаррі Курц, Каррі Рибалка, Марк Хамілл, Харрісон Форд, Ірвін Кершнер
Святкування дня народження сера Алека Гуіннеса в Південній Тунісі. 2 квітня 1977 р., якщо я пам'ятаю правильно.
Найчарівніша принцеса в галактикі і 11-річний Девіс Warwick. Я хочу, щоб я був 11-річний Давид Warwick.
Ентоні приховується від скрабних променів.
А павільйон, пляшка вина і чарівна рибалька. Секель до цієї сцени прихований в архіві :.
Сьогодні я в ностальгічному настрої і я постаю деякі фотографії. Як це, де Харрісон, Ентоні, Каррі і я сміятися.
Після десятка перших зауважень ми зрозуміли, що доки Біллі Де Вільямс мав свою першу чашку кави, краще не турбувати його.
Немає доказів, що Джордж хотів писати себе в сценарії і грати Zazl Munbr ... oh чекати хвилину.
Я хочу бути піратом Пензансу. Рука мене взуття зі срібною пряжкою, і у мене є блискучі жорсткі штани, я хочу ...
Ще один веселий момент на набір!
Погода
Вивіска на задньому прочитанні "Заззель тут." . . ?
Георгій постійно гальмував про свого Старого Дестройєра.
Яка жінка!
Я люблю цю картину. Ірвін робить Stuart Freeborn і Master Yoda.
Ми збираємося трохи божевільних.
Перша версія костюма C3P0, до того, як сценарій був повторений.
- Ви не Zazl Munbrecker.
- Я не Zazl Munbrecker.
- Ви любите працювати за камерою.
- Я люблю...
(George Lucas спочатку хотів зірвати як Zazl Munbrecker.)
517,40079
Ірвейн важко багаті ті, хто не вписався в розмірах. На фоні я дивлюся з жахом, що відбувається.
р.
Гаррі Курц, Каррі Рибалка, Марк Хамілл, Харрісон Форд, Ірвін Кершнер
Святкування дня народження сера Алека Гуіннеса в Південній Тунісі. 2 квітня 1977 р., якщо я пам'ятаю правильно.
Найчарівніша принцеса в галактикі і 11-річний Девіс Warwick. Я хочу, щоб я був 11-річний Давид Warwick.
Ентоні приховується від скрабних променів.
А павільйон, пляшка вина і чарівна рибалька. Секель до цієї сцени прихований в архіві :.
Сьогодні я в ностальгічному настрої і я постаю деякі фотографії. Як це, де Харрісон, Ентоні, Каррі і я сміятися.
Після десятка перших зауважень ми зрозуміли, що доки Біллі Де Вільямс мав свою першу чашку кави, краще не турбувати його.
Немає доказів, що Джордж хотів писати себе в сценарії і грати Zazl Munbr ... oh чекати хвилину.
Я хочу бути піратом Пензансу. Рука мене взуття зі срібною пряжкою, і у мене є блискучі жорсткі штани, я хочу ...
Ще один веселий момент на набір!
Погода
Вивіска на задньому прочитанні "Заззель тут." . . ?