623
Сочі до Олімпійських ігор
Всі медіа трубують повну готовність Сочі проводити Олімпійські ігри, але сувора реальність показує нас досить протилежною. Прогулянка по місту і погляньте:
Повороти, укладені на Олімпійські ігри вже розпадають, будівництво та безкінечні ремонти в прибережному кластері - немає кінця і краю, а будівництво сміття і сміття досить побутове - поширене явище для Нижньої нижньої частини Imereti, оскільки на прилеглій території Олімпійського парку немає контейнерів сміття і причин для цього є безпека.
Р
Вулиця Акасія – трохи більше половини кілометра до Олімпійського парку. Ось одна з сотень таких полігонів Олімпійського сміття.
Ось один з незакінчених готелів.
р.
За парканами вони намагаються приховати реальність, але виходить, що вони не дуже добре.
Ви думаєте, що це спідниці? Так, обов'язково. На цьому сайті надана нова олімпійська траса в районі однойменної вулиці Акачі.
Будівельники здійснюють телевізор в будинку. Вони, ймовірно, дивляться на Олімпійські ігри.
доб. 2
Це шосе. Тут багато відкритих люків і мурах замість зелені.
р.
Побічні прокладені безпосередньо на грязі, звичайно, не вдалося. Вони тільки встигли наклеювати їх.
У нас немає сміття.
Це волонтерські будинки. Ведуться спроби ставити каналізацій, хоча об'єкт повинен пройти навесні минулого року.
Паспорт об'єкта був погоджений, але в наших архівах є конкретна дата - березень 2013 року.
Так само проблема – тротуари розпадаються, а електричний кабель ніколи не укладений, тому для волонтерів все ще немає світла.
Новий тротуар, рік тому тут не було.
р.
Закони в області козацького ринку не дуже актуальні.
Будинки для Олімпійських мігрантів та волонтерів у с. Веселе.
Це більш цивільна зона. Ось тут газон, але вже сухий. Чому ви сказали?
Оскільки вони висаджують її на скелястій поверхні.
Це пункція в державному господарстві "Росія". У школах будівельників закриті піддонами, в іншому випадку пішоходів впадуть в отвір.
Електрична електропроводка ніколи не була закінчена, тому світло буде матовим.
1063434
Я думаю, що це не сміття.
Типове фарбування.
, м. Херсон
Там ще кілька газів. Не закінчився, вгадаю.
Студенти, які відрізають від класів рослинних хвойників.
З люків є реальна проблема, тому є навіть дерев'яні.
р.
Я дивлю, якщо будівельники насправді очікують, що це глина для вирощування газону?
Нагадуємо, що я покажу вам центральну вулицю - Таурайду.
Р
І, звичайно, фонтан, який працював лише за пару днів. Очікується на Олімпіаду.
р.
Фотографія
Повороти, укладені на Олімпійські ігри вже розпадають, будівництво та безкінечні ремонти в прибережному кластері - немає кінця і краю, а будівництво сміття і сміття досить побутове - поширене явище для Нижньої нижньої частини Imereti, оскільки на прилеглій території Олімпійського парку немає контейнерів сміття і причин для цього є безпека.
Р
Вулиця Акасія – трохи більше половини кілометра до Олімпійського парку. Ось одна з сотень таких полігонів Олімпійського сміття.
Ось один з незакінчених готелів.
р.
За парканами вони намагаються приховати реальність, але виходить, що вони не дуже добре.
Ви думаєте, що це спідниці? Так, обов'язково. На цьому сайті надана нова олімпійська траса в районі однойменної вулиці Акачі.
Будівельники здійснюють телевізор в будинку. Вони, ймовірно, дивляться на Олімпійські ігри.
доб. 2
Це шосе. Тут багато відкритих люків і мурах замість зелені.
р.
Побічні прокладені безпосередньо на грязі, звичайно, не вдалося. Вони тільки встигли наклеювати їх.
У нас немає сміття.
Це волонтерські будинки. Ведуться спроби ставити каналізацій, хоча об'єкт повинен пройти навесні минулого року.
Паспорт об'єкта був погоджений, але в наших архівах є конкретна дата - березень 2013 року.
Так само проблема – тротуари розпадаються, а електричний кабель ніколи не укладений, тому для волонтерів все ще немає світла.
Новий тротуар, рік тому тут не було.
р.
Закони в області козацького ринку не дуже актуальні.
Будинки для Олімпійських мігрантів та волонтерів у с. Веселе.
Це більш цивільна зона. Ось тут газон, але вже сухий. Чому ви сказали?
Оскільки вони висаджують її на скелястій поверхні.
Це пункція в державному господарстві "Росія". У школах будівельників закриті піддонами, в іншому випадку пішоходів впадуть в отвір.
Електрична електропроводка ніколи не була закінчена, тому світло буде матовим.
1063434
Я думаю, що це не сміття.
Типове фарбування.
, м. Херсон
Там ще кілька газів. Не закінчився, вгадаю.
Студенти, які відрізають від класів рослинних хвойників.
З люків є реальна проблема, тому є навіть дерев'яні.
р.
Я дивлю, якщо будівельники насправді очікують, що це глина для вирощування газону?
Нагадуємо, що я покажу вам центральну вулицю - Таурайду.
Р
І, звичайно, фонтан, який працював лише за пару днів. Очікується на Олімпіаду.
р.
Фотографія