Правила життя Filipa Seimura Hoffmana

Філіп Сеімур Хоффман

Актор помер 2 лютого 2014 року у віці 46 в Нью-Йорку.

Я повинен бути поганим актором. Я не знаю, що це важко: сказати так чи ні.

Я ніколи не думав, що я буду діяти в кіно. Я завжди думав, що я вирізати сендвічі в дешевому вечері за половину мого життя, а потім змащувати деякі жирні фольги з провисаннями сиськи.

Я став актором від нещасного випадку. Я був дійсно життєздатним, а потім я дійсно зашкодував шиї. Боротьба над. Я був про те, щоб перейти до бейсболу і раптом закохався в любов з дівчиною. Я хотів би вразити її з чимось, і я думав, «Чому я повинен бути актором». Я пам'ятаю, що ніч я сказав Богу, "Год, я можу спрей на бейсболі? Я люблю цю дівчину так багато. Я не чув відповідь, але, очевидно, він сказав так.

Прізвище, ім'я - Філіп Семур Хоффман. Я зазвичай отримуюсь, коли люди використовують їх середнє ім’я. Я знаходжу, що дуже претенсивний. Але це не мій випадок. Це просто той час, коли я потрапив до кіно, був один актор у світі імені Філіпа Хоффмана, і два Філіп Хоффманс, це занадто багато. Я мав додати Сеімур.

Тексти пісень, а це означає: Я трохи вище, ніж всі думки.
Багато людей називають мене жиром за очі. Інші кажуть, що я короткий. Хтось пише, що мій обличчя нагадує тісто, і моє волосся схоже на пакла. Але подивіться, я досить ручний чувак. Але з яких причин ніхто не думає описати мене від привабливої сторони. Я чекаю когось, щоб писати про мене, кажучи, я милий. Або цікаво. Не сором'язливі, всі З іншого боку, я повинен бути вдячний, що я не хотів би назвати жирний привід.

Я люблю ваше тіло і мій зовнішній вигляд дозволяють мені грати точно, хто цікавиться – будь-яка людина.

Я дуже хотів би грати в Великий Лебовський, але перед тим, що я думав довго: вони братів Коен, і я не збираюся зробити справу з ними. Так я вирішив, що я прийшов до них і зробити щось дійсно дивним. У будь-який час я прийшов і почав кричати і ловити. Вдово вони почали сміятися так гучно, що я думаю, що вони майже тріщини. Я ще не пам'ятаю дивитись на Коен сміється і мислити, "OK, ебать її, з цією роллю. Навіть якщо ви побили, це добре.

На протязі тривалого часу найбільший досягнення мого життя був той день, багато років тому, коли я працював в басейні, Мілес Девіс прийшов. Я думав, що «Чи не те, що нічого кулера стане для мене в житті. Насправді це сталося. й

Як відомому актору, який є хорошим актором.

Я був вперше визнаний на вулицях, коли я був 29. Люди дивилися на мене і всі дії, які я взяв, і це, звичайно, удар. Я відчув, як я втратив ліву руку - так само, як незручно.

Не потрібно нічого зайвого. Я не знаю, що робити з цим.

Сьогодні, коли люди старяться на мене на вулиці або в кафе, я розумію, що це означає, що я став впізнаваним і не означає, що велика частина їжі або щось гірше застрягається в бороді. Але я дуже бояюся, що один день хтось побачить на мене, і я посміхатися на нього, як старий друг, не знаючи, що величезний салатний лист прилипає з моєї бороди.

Успіху слід приймати не більш серйозно, ніж м'ясна грави.

По-перше видаліть ваші сумніви. І це найгірше, що вона може зробити вас.

Хто може подолати страх, може подолати щось.

Хочу зробити фільм про страх. Дивитися: планета є правилом неврозом. Люди рубають. Вони в щоденному керованому терорі, вони бояться смерті, бідності і постійно чуйні себе з лютими страхами. Хороша тема для фільму, право?

Коли я був молодий, я мав набагато менше страхів, ніж я робити сьогодні, і це змушує мене думати, що страх є щось, що росте всередині нас щодня.

Як Філіп Рот колись сказав: «Старий вік не битви, старий вік є масовим Я хотів би повторити його, але я, ймовірно, не буду.

Я 42 тепер і мої батьки живі. «Як ви відчуваєте себе про ваших батьків?» Попереднє питання. Не один запитує своїх батьків, як вони живуть з дітьми.

Люди починають старатися відразу. Коли ви отримаєте в десятку вершин, ви раптом усвідомлюєте, що ви і ваше тіло починає змінюватися, і це змінить вас. У цій ситуації кожен шукає відповідь. Моя відповідь – діти. Коли вони прийшли в життя, я мав так багато проблем, пов'язаних з ними, що мій власний просто розчинився в них.

Я не знаю багато про дітей, і я знаю дуже мало про них, але я впевнений в тому, що вони найпотужніші споживачі любові на планеті. Тож якщо у вас є діти, навряд чи ви будете любити для будь-якого іншого.

Я не схожий на це, коли ви перебуваєте в середині фільму і хтось каже: «Як круто це?» Я завжди кажу, "Не чортаючи прохолодно." Ви знаєте, що це круто? Прохолодний, коли він надходить. Коли робота була виконана, коли всі шоки руки і пішли додому. Це коли я відчуваю, що ти, це круто.

В якості актора є ваговиком. Тільки ви піднімаєте всі ваги з власним мозком.

Коли ви читаєте, ви думаєте, і коли ви димуєте, ви думаєте. Але це не те ж саме.

Сьогодні, коли я перечитав Othello, це легко для мене, щоб позбутися від Барака Обама.

Якщо ви хороший актор, спробуйте зробити театральні постановки принаймні один раз на рік – це дійсно надихає. Я не хороший актор, але ви можете бачити мене в театрі щороку.

У будь-який фільм, де ви прокинулися на світ і думають, «Дамн, я роблю це сито. й

Моє життя в стані нетипової паніки. Звуки, як речення, але завжди допомогли мені. Я думаю, що я хочу жити моє життя, зробивши одну річ в той час, але я насправді зробити мільйон різних речей. Я роблю кіно і театр, я роблю, і я нещодавно купила театральну компанію в Нью-Йорку. Це те, що паніка виходить з – всі ці речі не дозволяють мені розслабитися на другий. Я думаю, що я навіть вмирає в паніці. Але останнім часом ця ідея стала навіть симпатичною для мене.

Дуже важливо працювати, де пт, і заробляти достатньо грошей, щоб платити рахунки. Все інше - гарне доповнення.

Я люблю перевірити з довгими номерами. Я також хочу зробити хороший фільм. Як правило, ці два речі рідко приходять в контакт, тому я вирішив довго, що я буду брати на всі хороші фільми, навіть якщо вони не оплачені. Що робити гроші, я завжди запрошувати.

Poverty - це неймовірна свобода. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я люблю змінити, невеликий, великий, всілякі речі. Але ви ніколи не побачите мене в капелюшній шапці.

У Boogie Nights я поцікав Mark Wahlberg (американський актор, також відомий як Marky Mark. – Esquire). Я не можу сказати нічого: поцілунок, як поцілунок.

Розмір мого голови дуже аномалій.

Я не маю ідеї, що нуни робити після вечері.

Я ще не купила острів.