Алмаз з корпсів (4 фото)

Я може здивувати вас, але людські попелиці зазвичай роблять сині діаманти.

711183

Тридцятирічна Віллі – засновник і генеральний директор Алгоранза, траурний дім, розташований в мальовничому місті Домат, в західній Швейцарії.

Алгорданза (ім'я в Романші означає «морі») є одним з лідерів у виробництві так званих «маморальних діамантів». Якщо ви хочете виїхати з цього життя в чудовому вигляді, то Альгорданза, використовуючи новітні технології, готовий перетворювати в синтетичний діамант. Вартість такої трансформації коливається від 5 до 22 тис. дол., залежно від розміру діаманта, яку ви хочете стати. Ціна включає в себе фасування гомілки в «незрівнянну дерев'яну коробку». Але ось твої кохані мають вибір - щоб залишити вас в благородній коробці або вставити в кільце або кулон, щоб завжди нести з вами.

З кожним роком 850 грн з ашею наділяються на лабораторію Альгорданзи, щоб вийти з неї у вигляді дорогоцінних каменів через кілька років. У питанні майбутнього традиційної моделі кладовища зафіксовано брак земель і населення, що зростає. Чи можливо, що в подальшому розчин до цього питання стане своєрідним дивним «яскравим пальцем».

Щоб дізнатися більше, ми інтерв'ю про себе Rinaldo Willi.

Як ви прийшли до ідеї перевертання корпсів в діаманти?
Я був студентом економіки. Один з моїх викладачів дав мені статтю російським вченим про виробництво синтетичних діамантів для використання в напівпровідниковій промисловості. У статті пояснили, як такі діаманти можуть бути зроблені з попелиці, і я не розумію, коли я думав, що це означають людські попелиці, але це було фактично висаджувати золи.

Я любила ідею і попросила мого вчителя, щоб надати мені більше інформації про процес перетворення людських попелиць в діаманти. Він сказав мені, що я не розумів Однак він вирішив, що моя помилка була досить цікавою, і звернулася до автора статті, який знайшов себе у володіннях алмазних машин в Швейцарії. Разом ми почали створювати те, що Альгорданза вийшов з.

Амортизований діамант вставляється в кільце

Що було так захопливим про повертання в діаманти?
Алмаз - це дорогоцінний і чистий. Вони кардинально відрізняються від сьогоднішніх могильників, переповнених могилами і покинутими, де ви не відчуваєте реального з'єднання до мертвих. Я надихнула думка про перевертання мертвих тіл в щось приємне для очей. Я також люблю те, що діамант збережений і може бути переданий від покоління до покоління. Алмазки не можна приймати і розсіювати в певній точці, так як є випадок з золи від обшивки.

Іншими словами, ви думаєте, діаманти вічні.
Я не схожа на слово, оскільки «вічність» – це релігія. Ми вважаємо за краще слово беззерновий, що означає неприпустимо в німецькій мові. Наші діаманти є невід’ємними інструментами пам’яті, але в кінцевому підсумку це до наших близьких, щоб зберегти свої спогади живим.

Давайте спробуємо розібратися в технології. Що таке процес токарного золи в синтетичний діамант?
Весь процес відбувається тут в Швейцарії. Після того, як людина згортається, ми отримуємо спої. Під законом країни ми отримуємо будь-які цілі в одному кроці або в двох урнсах, відправлених в різні часи. Необхідно уникати втрати всіх попелиць, наприклад, в нещасному випадку.

Ми лікуємо попелиці з певними хімічними речовинами для вилучення всіх вуглецю. Карбон потім нагрівається до високих температур і перетворюється на графіт. Нарешті, ми покладаємо графіт в машині, що реплікує умови, які існують в інтер'єрі Землі, де утворюються природні діаманти тисяч років: дуже високий тиск і температура близько півтора тисяч градусів Цельсієм. Після декількох тижнів або місяців ми отримуємо діамант.

р.

Хімічна лабораторія, де смерть виробляє діаманти.

Скільки коштує діаманти, які ви можете створити в лабораторії?
Як правило, вони чотири караси в сирій формі і один карат після різання. Іноді виходять діаманти 1,6 або 1.8 карат, але це в виняткових випадках.

Чому деякі люди роблять діаманти більше, ніж інші?
Зазвичай розмір алмазу залежить від того, як довго ми зберігаємо графіт в машині: чим довше процес, тим більше діамантів. Але це також залежить від якості золи. Наприклад, якщо людина носила зубні протези або інші зубні протези, або приймали певні ліки, їх попелиці будуть менш чистими і якість діаманта буде гірше.

Такі фактори також впливають на колір каменю. Наприклад, від попелиці людей, які пройшли хіміотерапію, діаманти зазвичай світліші. Ми ще не знаємо, що визначає колір каменю: наші діаманти, як правило, сині через наявність бору слідів в організмі людини, але кожна людина стає абсолютно унікальним діамантом, від кристала ясно до майже чорного.

Яка різниця між реальним діамантом і одним з ваших каменів?
Наші діаманти реальні. Вони мають всі фізичні та хімічні властивості діамантів. Очевидно, що синтетичні діаманти є менш цінними, ніж натуральні діаманти, оскільки вони виготовлені вручну. Але ви не можете розповісти наші діаманти з натуральних з неозброєним оком. Не можна навіть коштовно зробити це. Єдиний спосіб їх відрізняти через хімічне скринінг. Тільки за допомогою гемолога можна дізнатися, чи був створений камінь штучно.

Пилові діаманти не відрізняються від звичайних каменів.

Чи можна зробити більше одного діаманта з однієї людини, щоб якщо ви втратите діамант, ви не втратите кохану людину назавжди?
Так, можливо, оскільки береться тільки два грами вуглецю, щоб зробити діамант. На жаль, деякі з наших клієнтів, особливо в Японії, просять багато меморіальних діамантів, щоб бути зроблені з одного з ясен, одного для кожного члена сім'ї.

Теоретично, в залежності від кількості і якості золи, ми можемо отримати 50 діамантів від попелиці однієї людини. Але на практиці наш найкращий результат далеко не дев'ять діамантів.

Чому люди користуються послугами?
У багатьох випадках не вони вирішили, але їх родичі, як правило, мати або дружини, які приходять до нас. Основна причина, яку люди дарують нам, є прагнення зберегти шматок покійного назавжди. У житті є люди, які хочуть стати діамантом. Нерідко це люди, які знають, що скоро загинуть, наприклад, від невиліковного захворювання.