444
Покарані сусіди (2 фото)
Я хотів би розповісти вам про те, що може бути законним впливом на порушення, а також перевищення всіх допустимих рівнів шуму. Я завжди вірю в доброту і милосердя, тому я провів перший місяць слухняно, закріплений, розтягував себе. Ми зустрілися з друзями. По-перше, вони відсвяткували придбання нової акустичної системи, а також виїзду батьків - квартири зверху перетворилися на місце блаженства і вечірок для всіх студентів найближчої школи. Для мене вагітна дружина, а також інших сусідів з молодими дітьми, вона стала справжнім випробуванням толерантності. Моя смертність, пов'язана з експозицією, перенесена до верхнього поверху, хоча інші сусіди вже відвідали з проханнями зупинити карнавал і більше одного разу. Поліцейський прийшов, збиваючи двері, музика загинула, ніхто не відкрив двері. За годину всі жителі будинку знову взяли участь у прослуховування найпопулярніших треків з контактної лінії. Для другого місяця в рядку я втратив почуття комфорту в рідному домі.
Моє терпіння збігається. Прийшов рішення самостійно.
Автор пояснив, що відразу після зварюваного сусіда він пішов на бізнес і повернувся пізно, тому він не знає, чи була «реакція». Він зауважив, що чотири дні пройшли з інциденту, а сусіди були тихими, але він почув голоси в квартирі. Йдеться перевірити стан дверцят, він "не сором'язаний".
Моє терпіння збігається. Прийшов рішення самостійно.
Автор пояснив, що відразу після зварюваного сусіда він пішов на бізнес і повернувся пізно, тому він не знає, чи була «реакція». Він зауважив, що чотири дні пройшли з інциденту, а сусіди були тихими, але він почув голоси в квартирі. Йдеться перевірити стан дверцят, він "не сором'язаний".